12 Haziran 2023, Pazartesi 18:10:14

THY'den Duygusal 90'ıncı Yıla Özel Video

Türk Hava Yolları (THY), 90. kuruluş yıl dönümü için hazırladığı "Türkiye'nin Kanatları THY 90 Yaşında" adlı yeni reklam filmiyle izleyicileri geçmişten günümüze bir zaman yolculuğuna çıkarıyor.
  • Havacılık gibi iş ve insan yoğun bir sektörden haber az alıyoruz ( ICAO IATA AÖF HAVACILIK VBG ) " fotoğraflarını koyacak Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, filosuna katacakları 500'ncü uçağa, havayolu şirketinin 90 yılını aşkın tarihinde görev yapan tüm çalışanlarının fotoğraflarının giydirileceğini açıkladı Kaynak Demirören Haber Ajansı Giriş: 25.01.2024 " KÂR PAYINA ORTAK MIYIZ ❓ ÖNCEKİ SENELERDE Benim De Resmimi Almıştınız : İşten Çıkardınız Ama Resmimi Çıkaramadınız Kullandınız❗
  • Televizyon gösterilen reklamlarda farkettim de neden bu reklamda ki gibi hediye verilen Türk bayrağı yok. Pilot uçağa bindiğinde de bayrak açmıyor. Türk bayrağını neden televizyon reklamlarından çıkarmışlar
  • Tss ye geçtik, %100 iştirak deniliyor ama, Rapor hakkı yok, Yıllık izin bu yıl yok, seneye 14 gün, Mazeret 3 gün... Ahmet Başkanım lütfen bizim için iyileştirmelerin yapılmasına yardımcı olun.
  • Boyle br haber altina da"dislike"atanlara da yazıklar olsun..
  • Hepinizin bildiği gibi bu ülkede çok partili hayat çok sancılı oldu. Bir devlet kurumu olan THY nin büyümesi bir şey ifade etmez aksine özel sektör ve türk özel havacılığını tekeli altına aldığını gösterir. Devlet eliyle yapılan ticaret ve buna göre çıkan kanun ve yasalar ülkeyi geriye götürür. Türk Hava Yollarının küçülmesi Özel şirketlerin bütümesi gerekiyor. Bunu anlayabilecek eğitim seviyesi gerekiyor. Sivil havacılık malesef THY'nin bir alt kuruluşu gibi davranıyor. Havacılık nosyonuna sahip özel şirketler için ise, destekleyici insiyatif alan ve geliştirici bir SHGM gerekli. Oysa şu an havacılık sektörüne zarar veren uygulamaları onaylayan bir yapı var. Olmayacak şeylere onay veriyor. Savcıları göreve davet edelim. Uzun görev sürelerini uyduruk tedbirleri onaylayarak arttıran bir SHGM, Pilotlarına Ve Tekniğine köle gibi davranan yöneticilerin bulunduğu Havayolu şirketleri. Liyakatin en fazla olması gereken kurumlardan bahsediyoruz.Tek partiden çok partili hayata geçmek gerek!
  • ne oldu yoksa THY yi satıyor musunuz?
  • Anca gaz anca göz boyama. Daha geçen hafta bir kardeşimiz Thy müdürünün baskısı ve ona göz yuman Thy yönetimi yüzünden intihar etti ne çabuk unuttunuz da reklam filmi yayınlıyorsunuz? Bazıları da utanmadan hala para, ikramiye peşinde. Seçim dönemi bol bol dağıttılar yetmedi mi? Azla idare etmeyi daha iyi öğrenin artık zira bundan sonra ekonomi daha da kötüye gidecek.
  • Super bir klip. Tesekkurler.
  • Çok güzel bir tanıtım - bravo
  • Efsane…

Türk Hava Yolları (THY), 90. kuruluş yıl dönümü için hazırladığı "Türkiye'nin Kanatları THY 90 Yaşında" adlı yeni reklam filmiyle izleyicileri geçmişten günümüze bir zaman yolculuğuna çıkarıyor.

THY'den yapılan açıklamaya göre, 1933 yılında 5 uçak ve 30'dan az çalışanla başlayan yolculuğunun 90 yıllık başarısının anlatıldığı filmde, şirketin ilk havalanan uçağı ve pilotunun 2023 yılı İstanbul'una inişi konu ediliyor. 

İşte THY'nin duygu dolu reklam filmi:
 

THY'den Duygusal 90'ıncı Yıla Özel Video

Yorumlar Tüm Yorumlar (36)

NEDEN ❓ ~ 3 ay önce
Havacılık gibi iş ve insan yoğun bir sektörden haber az alıyoruz ( ICAO IATA AÖF HAVACILIK VBG ) " fotoğraflarını koyacak Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, filosuna katacakları 500'ncü uçağa, havayolu şirketinin 90 yılını aşkın tarihinde görev yapan tüm çalışanlarının fotoğraflarının giydirileceğini açıkladı Kaynak Demirören Haber Ajansı Giriş: 25.01.2024 " KÂR PAYINA ORTAK MIYIZ ❓ ÖNCEKİ SENELERDE Benim De Resmimi Almıştınız : İşten Çıkardınız Ama Resmimi Çıkaramadınız Kullandınız❗

Yanıtla

Kalan karakter 1000
G.D ~ 11 ay önce
Televizyon gösterilen reklamlarda farkettim de neden bu reklamda ki gibi hediye verilen Türk bayrağı yok. Pilot uçağa bindiğinde de bayrak açmıyor. Türk bayrağını neden televizyon reklamlarından çıkarmışlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tss mi taşerona devam mı ~ 11 ay önce
Tss ye geçtik, %100 iştirak deniliyor ama, Rapor hakkı yok, Yıllık izin bu yıl yok, seneye 14 gün, Mazeret 3 gün... Ahmet Başkanım lütfen bizim için iyileştirmelerin yapılmasına yardımcı olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Okuyucu.. ~ 11 ay önce
Boyle br haber altina da"dislike"atanlara da yazıklar olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Pilotu ~ 11 ay önce
Hepinizin bildiği gibi bu ülkede çok partili hayat çok sancılı oldu. Bir devlet kurumu olan THY nin büyümesi bir şey ifade etmez aksine özel sektör ve türk özel havacılığını tekeli altına aldığını gösterir. Devlet eliyle yapılan ticaret ve buna göre çıkan kanun ve yasalar ülkeyi geriye götürür. Türk Hava Yollarının küçülmesi Özel şirketlerin bütümesi gerekiyor. Bunu anlayabilecek eğitim seviyesi gerekiyor. Sivil havacılık malesef THY'nin bir alt kuruluşu gibi davranıyor. Havacılık nosyonuna sahip özel şirketler için ise, destekleyici insiyatif alan ve geliştirici bir SHGM gerekli. Oysa şu an havacılık sektörüne zarar veren uygulamaları onaylayan bir yapı var. Olmayacak şeylere onay veriyor. Savcıları göreve davet edelim. Uzun görev sürelerini uyduruk tedbirleri onaylayarak arttıran bir SHGM, Pilotlarına Ve Tekniğine köle gibi davranan yöneticilerin bulunduğu Havayolu şirketleri. Liyakatin en fazla olması gereken kurumlardan bahsediyoruz.Tek partiden çok partili hayata geçmek gerek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
parlasin ~ 11 ay önce
ne oldu yoksa THY yi satıyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saman kafa ~ 11 ay önce
Şu samanı az yeyin az bak sonra böyle saçmalıyorsunuz
Torpil ve mobbing airlines ~ 11 ay önce
Anca gaz anca göz boyama. Daha geçen hafta bir kardeşimiz Thy müdürünün baskısı ve ona göz yuman Thy yönetimi yüzünden intihar etti ne çabuk unuttunuz da reklam filmi yayınlıyorsunuz? Bazıları da utanmadan hala para, ikramiye peşinde. Seçim dönemi bol bol dağıttılar yetmedi mi? Azla idare etmeyi daha iyi öğrenin artık zira bundan sonra ekonomi daha da kötüye gidecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinyor ~ 11 ay önce
O zaman sende işi bırak avrupaya git zorla tutan yok
CEYSIN ~ 11 ay önce
Ne ayaksın olm
Saadet ~ 11 ay önce
Thy özel büro müdürlüğü nobbingin merkezidir.yetkililer göreve
THY ~ 11 ay önce
Super bir klip. Tesekkurler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EGMTR ~ 11 ay önce
Çok güzel bir tanıtım - bravo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
My ~ 11 ay önce
Efsane…

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000