29 Eylül 2019, Pazar 14:40:42

THY'den Air Albania filosuna bir uçak daha

Arnavutluk'un Türk Hava Yolları (THY) ortaklığında kurulan ilk ulusal hava yolu şirketi Air Albania filosuna bir uçak daha katıldı.
  • Uçak alternatiflerin tercihi hatalı yapılmış olabilir, aynı Migjeni (Miloş Cerc Nikola) isminin konulmasındaki dikkatsizlik gibi. Fakat, bir ülke'nin önemini ölçme kıstası tamamen "kime göre/neye göre?" tarttığına bağlı. Eminim senin önemli gördüğün bir ülkeye göre de senin ülken önemsiz görülüp, hediyene tenezzül bile etmezler.
  • geçen sene kış tarifesinde adb-esb-adb arasında günde 2-3 sefer TK seferleri dökülmüştü bu sene yok. üstelik geçen sene minimum 6 olan günlük ADB-ESB-ADB anadolujet uçuşları (hergün tk 7004-7010-7012-7014-7002-7012 hergün vardı 7006-7008-7016 ise bazı günler yapılırdı) şimdi gün oldu 3 adede düştü ama hala batacak bir ortaklık olan air albania'ya üstelik sıfır ayarında filoya son katılan 738NG'lerden veriliyor. anadolujet ise külüstür jf serisi ya da sb serisi ile uçmaya devam etsin. tarihin en beceriksiz yönetimi şu an iş başında, inkar aycı eliyle batışa gidiyorsun eyyyy THY
  • bravro annem hesap'ta evladiniz olmaz boyle her ana esit tutmali evlatlarini bizim anne unutdu bizi
  • İnsallah Arnavutlar unutmazbu iyiligi Satmakta çünkü bunlar bir nr
  • Çözümü uçak hediye ederek mi sagladiniz? Gerci balık baştan kokar.C.baskani onlara size ucak verelim demis milli havayolunuz olsun demis.sirket sikintidaymis ucaklar zaten yerdeymis umurunda mi sanki
  • yuru be air albania
  • Bu kadar uçak eksiği var ilken yapmak ve bunu hep yeni bir uçakla yapmak THY filosunda10 yaş üstü A320 AnadoluJet filosunda 20 yaş üstü 737 ler dururken vermek çok mantıksız bir hareket
  • Bunun ne kârı var THYna onu anlamadım neden böyle bişey yapıyor?Birde o kadar eski uçak varken yepyeni uçağı neden verdiniz ki?
  • Sayın Aycı zararın sebebini olarak yerde yatan ve kullanamadığı uçakları gösterirken neden filodan uçak çıkıyor ? Hemde çıkan uçak daha 3 yaşında. Gerçekten çok ilginç!
  • Kendisi uçak sıkıntısı çekiyor max krizi yüzünden, şimdi tutup gıpgıcır yeni uçağı başkasına veriyor. Olacak iş değil.

Arnavutluk ile Türk Hava Yolları (THY) ortaklığında kurulan ilk ulusal hava yolu şirketi Air Albania filosuna bir uçak daha katıldı.

Türk Hava Yolları ile Arnavutluk arasında yapılan anlaşma sonucu 2018 yılında kurulan Air Albania, filosunda bulunan TC-JLR kuyruk tescilli Airbus 319 tipi uçağından sonra filosuna bir uçak daha katmanın heyecanını yaşıyor. 

Boeing'ten 2016 yılında fabrika çıkışlı teslim alınan TC-JZG kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı İstanbul'da gerçekleştirilen boyama işleminin ardından bugün sabaha karşı Tiran'a indi.

Geçtiğimiz haftaya kadar Türk Hava Yolları filosunda "Aksaray" ismiyle görev yapan uçak, Air Albania filosunda "Migjeni" adıyla uçuş yapacak.

©AirportHaber.com



THY'den Air Albania filosuna bir uçak daha

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

ABC'ye ~ 5 yıl önce
Uçak alternatiflerin tercihi hatalı yapılmış olabilir, aynı Migjeni (Miloş Cerc Nikola) isminin konulmasındaki dikkatsizlik gibi. Fakat, bir ülke'nin önemini ölçme kıstası tamamen "kime göre/neye göre?" tarttığına bağlı. Eminim senin önemli gördüğün bir ülkeye göre de senin ülken önemsiz görülüp, hediyene tenezzül bile etmezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anadolujet ~ 5 yıl önce
geçen sene kış tarifesinde adb-esb-adb arasında günde 2-3 sefer TK seferleri dökülmüştü bu sene yok. üstelik geçen sene minimum 6 olan günlük ADB-ESB-ADB anadolujet uçuşları (hergün tk 7004-7010-7012-7014-7002-7012 hergün vardı 7006-7008-7016 ise bazı günler yapılırdı) şimdi gün oldu 3 adede düştü ama hala batacak bir ortaklık olan air albania'ya üstelik sıfır ayarında filoya son katılan 738NG'lerden veriliyor. anadolujet ise külüstür jf serisi ya da sb serisi ile uçmaya devam etsin. tarihin en beceriksiz yönetimi şu an iş başında, inkar aycı eliyle batışa gidiyorsun eyyyy THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yes beh annem ~ 5 yıl önce
bravro annem hesap'ta evladiniz olmaz boyle her ana esit tutmali evlatlarini bizim anne unutdu bizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arnavut ~ 5 yıl önce
İnsallah Arnavutlar unutmazbu iyiligi Satmakta çünkü bunlar bir nr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee hani uçak sıkıntısı vardı ~ 5 yıl önce
Çözümü uçak hediye ederek mi sagladiniz? Gerci balık baştan kokar.C.baskani onlara size ucak verelim demis milli havayolunuz olsun demis.sirket sikintidaymis ucaklar zaten yerdeymis umurunda mi sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal ~ 5 yıl önce
yuru be air albania

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 5 yıl önce
Bu kadar uçak eksiği var ilken yapmak ve bunu hep yeni bir uçakla yapmak THY filosunda10 yaş üstü A320 AnadoluJet filosunda 20 yaş üstü 737 ler dururken vermek çok mantıksız bir hareket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamamda ~ 5 yıl önce
Bunun ne kârı var THYna onu anlamadım neden böyle bişey yapıyor?Birde o kadar eski uçak varken yepyeni uçağı neden verdiniz ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak fazla mı geldi ? ~ 5 yıl önce
Sayın Aycı zararın sebebini olarak yerde yatan ve kullanamadığı uçakları gösterirken neden filodan uçak çıkıyor ? Hemde çıkan uçak daha 3 yaşında. Gerçekten çok ilginç!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Münasebetsizlik ~ 5 yıl önce
Kendisi uçak sıkıntısı çekiyor max krizi yüzünden, şimdi tutup gıpgıcır yeni uçağı başkasına veriyor. Olacak iş değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000