08 Şubat 2024, Perşembe 19:04:38

THY zammı THY Teknik’i de bağlayacak!

Türk Hava Yolları ile Hava İş arasında bugün yapılan TİS görüşmesinşn ardından THY Teknik ile ilgili de karar çıkabilir.
  • yahu gerçekten sahipsizdiniz adam alıp TSS diye firma kurdu. THY bünyesinden emekli olma şansı ile ek imkanlar verdi. Hala bu nankörlük midemi bulandırıyor artık.
  • Bu zam bizi teknik çalışanlar olarak çok ama çok mutlu etti. Allah razı olsun her gün şükrediyorum.
  • ALLAH RAZI OLSUN BAŞKANIMIZDAN. YÖNETİME GELDİĞİNDEN BERİ YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR ELHAMDÜLİLLAH. ODAMA RESMİNİ ASICAM.
  • çelik iş sendikası ne işe yarıyor o zaman :) keriz silkelemece
  • Allâh aşkına kimsenin zoruna girmiyor mu bu TSS'ye yapılan zam insanlar ev geçindiriyor. Kira ödüyor. Gerçekten yazık günah bu insanların vebaline giriyorsunuz. THY teknikte depolar müdürlüğü'nde neler dönüyor. İnsanlar yorgunluktan bitti. Dınlenemiyor zaten az maaş alıyor mesai ile bir açığımı kapatayım dese mesailerde kapalı. Hemde sadece bu müdürlükte başkanlık altında heryerde mesai yapılırken 5 kişilik işi 3 kişiye yaptırılıyor. Ama TSS firması gelip bu personeller ne durumda sıkıntısı varmı diye bir kere sormuyor. Emeği geçen herkese yazıklar olsun.
  • Enflasyon farkı zam mıdır?
  • Ücret TL olduktan sonra hiçbir anlamı yok. Seçimden sonra dolar yine alıp başını gidecek, alınan zamlar buhar olacak. O yüzden Rynair, Corendon, Hangar 901, Boston Air, DHL.
  • Buradaki yüzlerce binlerce yoruma bakıyorum milleti birbirine düşüren yönetimi saygı ile kınıyorum herkes ev geçindiriyor birbirinize düşeceğinize hepiniz personeller olarak birlik olsaydınız bu gün yüzde 40 lardan daha farklı rakamlar olurdu isyan değil hakkımızı aramalıyız Ahmet bey lütfen duyun sesimizi gerçekten artık geçinemiyoruz lütfen acil bir çözüm bulun!
  • Bakıyorumda tekniği hiçmis gibi gören arkadaşlar var. Bu tekniğin kendi suçu dik duramıyorlar. Hepsi aynı anda grev yapsınlar bakalım ne oluyor. Hepsini kovacak halleri yokya. Bir kısmı kovarlarsa diğerleri greve devam etsinler. Tr de hak verilmiyor alınıyor. Toplu halde hareket etmez onun bunun yalakalığını yapıp kendi ićinizde bölünürseniz sonuç bu olur kardeşim. Sorgulamadan itaate devam
  • Herseyi gectim.Su Tk nin otaparkina care bulunsun.Araclari bos yere cekiyoruz ceza yaziliyor.Kargonun oraya cekiyoruz ceza yaziliyor.Aldigimiz zamlarda buralara gidiyor.

Türk Hava Yolları ile Hava İş arasında bugün yapılan TİS görüşmesinşn ardından THY Teknik ile ilgili de karar çıkabilir.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat Hava İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesini görüşmek için sendika merkezine gitti.

Yapılan görüşmeden sonra zam oranın netleşme ihtimali oldukça yüksek. AirportHaber’in edindiği bilgiye göre THY AO’daki zam oranının THY Teknik’ten yüksek olması halinde ek protokol yapılacak.

THY Teknik’e yapılan zammın THY AO ile eşitleneceği öğrenildi. 

THY zammı THY Teknik’i de bağlayacak!

Yorumlar Tüm Yorumlar (462)

sahipsizmiş ~ 3 ay önce
yahu gerçekten sahipsizdiniz adam alıp TSS diye firma kurdu. THY bünyesinden emekli olma şansı ile ek imkanlar verdi. Hala bu nankörlük midemi bulandırıyor artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
QM ~ 3 ay önce
Bu zam bizi teknik çalışanlar olarak çok ama çok mutlu etti. Allah razı olsun her gün şükrediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorgun cqm ~ 3 ay önce
ALLAH RAZI OLSUN BAŞKANIMIZDAN. YÖNETİME GELDİĞİNDEN BERİ YÜZÜMÜZ GÜLÜYOR ELHAMDÜLİLLAH. ODAMA RESMİNİ ASICAM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çelik iş ~ 3 ay önce
çelik iş sendikası ne işe yarıyor o zaman :) keriz silkelemece

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sahipsiz TSS Personelleri ~ 3 ay önce
Allâh aşkına kimsenin zoruna girmiyor mu bu TSS'ye yapılan zam insanlar ev geçindiriyor. Kira ödüyor. Gerçekten yazık günah bu insanların vebaline giriyorsunuz. THY teknikte depolar müdürlüğü'nde neler dönüyor. İnsanlar yorgunluktan bitti. Dınlenemiyor zaten az maaş alıyor mesai ile bir açığımı kapatayım dese mesailerde kapalı. Hemde sadece bu müdürlükte başkanlık altında heryerde mesai yapılırken 5 kişilik işi 3 kişiye yaptırılıyor. Ama TSS firması gelip bu personeller ne durumda sıkıntısı varmı diye bir kere sormuyor. Emeği geçen herkese yazıklar olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Enflasyon farkı ~ 3 ay önce
Enflasyon farkı zam mıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bağlasa ne bağlamasa ne ~ 3 ay önce
Ücret TL olduktan sonra hiçbir anlamı yok. Seçimden sonra dolar yine alıp başını gidecek, alınan zamlar buhar olacak. O yüzden Rynair, Corendon, Hangar 901, Boston Air, DHL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UMUTSUZ TSS li ~ 3 ay önce
Buradaki yüzlerce binlerce yoruma bakıyorum milleti birbirine düşüren yönetimi saygı ile kınıyorum herkes ev geçindiriyor birbirinize düşeceğinize hepiniz personeller olarak birlik olsaydınız bu gün yüzde 40 lardan daha farklı rakamlar olurdu isyan değil hakkımızı aramalıyız Ahmet bey lütfen duyun sesimizi gerçekten artık geçinemiyoruz lütfen acil bir çözüm bulun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hala yalakalık ~ 3 ay önce
Hala ağlamanın peşindesiniz Tk tarihinde yoktu oraya zam, ikramiye, bilet, cart curt. Avm' deki güvenlikten ne farkınız var ? Yeter be bir bırakın ağlamayı. Zaten bizim paralar size gitti. Daha da istiyorsunuz. Bir susun ya
Teknik ~ 3 ay önce
Bakıyorumda tekniği hiçmis gibi gören arkadaşlar var. Bu tekniğin kendi suçu dik duramıyorlar. Hepsi aynı anda grev yapsınlar bakalım ne oluyor. Hepsini kovacak halleri yokya. Bir kısmı kovarlarsa diğerleri greve devam etsinler. Tr de hak verilmiyor alınıyor. Toplu halde hareket etmez onun bunun yalakalığını yapıp kendi ićinizde bölünürseniz sonuç bu olur kardeşim. Sorgulamadan itaate devam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Otapark ~ 3 ay önce
Herseyi gectim.Su Tk nin otaparkina care bulunsun.Araclari bos yere cekiyoruz ceza yaziliyor.Kargonun oraya cekiyoruz ceza yaziliyor.Aldigimiz zamlarda buralara gidiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000