12 Mart 2024, Salı 09:17:11

THY, Zagreb'de ilk üç şirketten biri oldu

Zagreb Havalimanı, tarihinin en yoğun Şubat ayını yaşayarak 245 bin 260 yolcu ağırladı. Türk Hava Yolları, havalimanında en çok yolcu taşıyan 3 şirketten biri oldu.
  • Dünyanın en üçkağıtçı, kan emici şirketleri sıralaması var mı?
  • İga rekor kırıyor,bilmen nereye şu kadar turist geldi uçak indi,thy bilmem nerede ilk üçte falan,filan. İyi de ekonomik,sosyal,ahlaki,hukuki ticari her bakımdan iyice kötüye giderken en basit şeyleri bile ithal ederken,muhtaçlıktan elin adamına ucuza tatil cenneti olmuşken,ithalat borç,enflasyon,dış borç,cari açık rekor kırarken,insan gibi yaşayıp geçinemezken böyle abuk sabuk konularda ilk sıralarda olsak ne olmasak ne?
  • Personelin mutluluğu, emeğinin karşılığı bir sıralama olsa, golbally ne olduğumuzu görsek. eğitim ücretleri euro ile zam deyince enflasyon oranı.

Zagreb Havalimanı, tarihinin en yoğun Şubat ayını yaşayarak 245 bin 260 yolcu ağırladı. Bu, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 17,6'lık bir artış olduğu anlamına geliyor. Özellikle, havalimanı Şubat ayında genellikle çok daha güçlü olan Ocak ayından sadece birkaç bin yolcu eksik gördü.

Uçuş trafiği, bir önceki yıla göre yüzde 12,9 arttı. 2024'ün ilk iki ayında Zagreb Havalimanı, geçen yıla göre yüzde 15 artışla 494 bin 839 yolcuyu ağırladı ve bir önceki yıla oranla toplamda 64 bin 623 daha fazla yolcuya hizmet verdi.

THY İLK ÜÇTE YER ALDI

Zagreb Havalimanı'nda Şubat ayında 142 bin 591 yolcu ile Croatia Airlines ilk sırada yer alırken, 81 bin 946 yolcu ile Ryanair ikinci yer aldı. Türk Hava Yolları, 18 bin 124 yolcu taşıyarak 16 bin 782 yolcuya hizmet veren Lufthansa'nın önünde yer alarak Zagreb Havalimanı'ndan en çok yolcuya hizmet veren 3'üncü hava yolu şirketi oldu.

©AirportHaber.com

THY, Zagreb'de ilk üç şirketten biri oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

En Şey Şirket ~ 2 ay önce
Dünyanın en üçkağıtçı, kan emici şirketleri sıralaması var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En şey şirket'e ~ 2 ay önce
Thy varken gerek görmemişler zira listenin tümünü kaplar hamdolsun...
??? ~ 2 ay önce
İga rekor kırıyor,bilmen nereye şu kadar turist geldi uçak indi,thy bilmem nerede ilk üçte falan,filan. İyi de ekonomik,sosyal,ahlaki,hukuki ticari her bakımdan iyice kötüye giderken en basit şeyleri bile ithal ederken,muhtaçlıktan elin adamına ucuza tatil cenneti olmuşken,ithalat borç,enflasyon,dış borç,cari açık rekor kırarken,insan gibi yaşayıp geçinemezken böyle abuk sabuk konularda ilk sıralarda olsak ne olmasak ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayırlı işler ~ 2 ay önce
Personelin mutluluğu, emeğinin karşılığı bir sıralama olsa, golbally ne olduğumuzu görsek. eğitim ücretleri euro ile zam deyince enflasyon oranı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Selçuk ~ 2 ay önce
İşe girerken yırtnirsiniz girincede hiç memnun kalmazsınız hemen istifa edin başka iş yapın herkesin durumu zor bu günlerde geçer 300 yıllık kötü yönetimin zorlukları bunlar bir günlük iş değil bu zorluk
Selçuk'a ~ 2 ay önce
İstifa etmek çözüm mü,iktidar zenginleri ve eski zenginler hariç ülkede hemen her insanın yaşadığı ciddi geçim sıkıntısı ortadayken kim,nasıl memnun olsun be ahmak be gafil!

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000