14 Şubat 2024, Çarşamba 17:14:15

THY Teknik A.Ş. Personel Arıyor

Türk Hava Yolları'nın (THY) yüzde yüz iştiraki THY Teknik A.Ş. personel arıyor.
  • "Toplu İş Sözleşmesiyle belirlenen tatmin edici ücretlerin yanı sıra yılda 4 defa ikramiye" hahahhaha
  • Kim alıyo o parayı
  • Cüppe ve şalvar şartı var mı
  • Özelden gelecek arkadaşlara küçük bi bilgi vereyim. Yaklaşık 1 sene non cs olarak çalışacaksınız ve size söylenen almanız gerek maaşın yarısına çalışcaksınız. Yetki almak için dışardan aldığınız tip kurslarının sınavına tekrar giriceksiniz. Geçmiş tecrübelerinize göre kıdem vericez dicekler onuda vermicekler. Son gelenlerin nerdeyse hepsi gitti. Kalanlarda iş bulduğu an gidecek.
  • 50 YDS çok düşük puan , hiç bilmeyen bile 40 45 puan alır o sınavda. Uçağa iki kişi gelip bak bu tip KM ler bizden cok alıyor diye dedikodu yapan tekniğe selam olsun.
  • Tolga kardesim hangi ruyalarda yasiyorsun? senin hic mi arkadasin yok THY de calisan, bi sor bakalim Teknisyenler ne yasiyor ?
  • Beni alabilirsiniz bizim şirket zaten uçakta hasar var mı diye bize kontrol ettiriyor tecrübem var evde prizler arızalanınca felanda kendim değiştirebiliyorum
  • şirketin nitelikli insanları kendine değer verilmeyen yerde, zorlasan hayat koşullarının da etkisiyle bir bir kaçıyor. kopuşların daha da hızlanacağını düşünüyorum. “arada bir zam atarız, hersey düzelir” kafası eninde sonunda duvara toslayacak. zamanla göreceğiz
  • Teknisyen kardeşlerimize hak ettiği değer verilmelidir.Operasyonumuzun vazgeçilmez unsuru emniyeti sağlayan yegane unsurlardan biridir.
  • arkadaşlar teknisyen kadrosu yerine boyacı ilanına başvurun boyacının maaşı teknisyenden daha çok

Türk Hava Yolları’nın iştiraki THY Teknik A.Ş’de son dönemlerde yaşanan teknisyen kayıpları sonrasında yeni personel arayışlarına başladı.

THY Teknik’teki personel sıkıntısı sonrasında yeni işe alım ilanı yayınlandı.

Alman havayolu şirketi Lufthansa ve İrlandalı havayolu şirketi RyanAir Türkiye'de teknisyenlerle iş görüşmeleri yaptığını AirportHaber Genel Yayın Koordinatörü önceki hafta köşesine taşımıştı.

Aranan kriterler şirket tarafından şu şekilde belirlendi:

"Turkish Technic olarak Türk Hava Yolları A.O. marka topluluğunun bir parçasıyız.

10.500 kişilik uzman ekibimizle; İstanbul Havalimanı, İstanbul Atatürk Havalimanı, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, Ankara Esenboğa Havalimanı ve Aydın Çıldır Havalimanı'nda bulunan tesislerimizde Anonim Ortaklığımızın halihazırda 440 uçaktan oluşan ve her gün daha da genişleyen filosu başta olmak üzere, yurt içi ve yurt dışından birçok hava yolu operatörüne kaliteli ve kapsamlı uçak bakım,onarım, modifikasyon, rekonfigürasyon, komponent bakım ve komponent yedek parça ikamesi, mühendislik, sertifikasyon ve üretim gibi birçok diğer alanda katma değerli hizmet sunan, dünyanın ileri gelen havacılık servis tedarikçilerinden biriyiz.

Sen de bu ilana başvurarak güvenilirliği, tecrübesi, rekabetçi yapısı vekalite odaklılığı ile dünyanın en önemli havacılık bakım-onarım ve mühendislik kuruluşları arasına giren Turkish Technic ailesinin bir parçası olabilirsin!

Başvuru Koşulları

T.C. vatandaşı olmak

Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak

01.01.1995 tarihi ve sonrasında doğmuş olmak

Erkek adaylar için; askerlik görevini tamamlamış olmak, askerlikten muaf olmak veya tercihen en az 1 yıl tecilli olmak

Daha önce THY A.O veya iştiraklerindeki görevlerinden disiplinsizlik nedeniyle ayrılmamış olmak

Tehlikeli işlerde çalışmaya engel sağlık sorunu bulunmamak

CEFR (Common European Framework of Reference forLanguages) kriterlerine göre en az A2 Seviyesinde İngilizce bilgisine sahip olmak*

        *İngilizce sınavları Turkish Technic tarafından yapılacaktır.

Üniversitelerin Sivil Havacılık Yüksekokulu veya Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakülteleri’nin aşağıdaki bölümlerinden lisans derecesinde mezun olmak (Tercihen SHGM tarafından “Yetkili Okul” veya “Tanınan Okul” kabul edilen üniversiteler)

                o Uçak Gövde-Motor Bakım
                o Uçak Bakım ve Onarım
                o Uçak Elektrik-Elektronik
                o Havacılık Elektrik ve Elektroniği

Aranan Nitelikler

Tercihen SHY-66 Hava Aracı Bakım Lisansı modül sınavlarında başarılı olan

Tercihen Yabancı Dil Sınavı (YDS) puanı 50 ve üzeri olan

Vardiyalı düzende çalışabilen

Öğrenmeye ve çalışmaya hevesli

Takım çalışmasına yatkın

Takip yönü güçlü, dikkatli, sonuç odaklı çalışabilen ve detaylara hâkim

Sosyal İmkanlar

Turkish Technic olarak çalışanlarımıza önemli sosyal olanaklar sunuyoruz. Türk HavaYolları ve AJet uçuşlarında çalışanlarımızın ve ailelerinin kullanabilecekleri yurt içi ve yurt dışı uçuşlarda ve anlaşmalı kurumlarda özel indirim hakkı tanıyoruz. Bunların yanı sıra doğum ve evlilik gibi özel günlerinde çalışanlarımıza yanlarında olduğumuzu hissettirebileceğimiz sosyal yardımlar, özel sağlık sigortası, Toplu İş Sözleşmesiyle belirlenen tatmin edici ücretlerin yanı sıra yılda 4 defa ikramiye, lisan tazminatı, kadın çalışanlarımız için kreş desteği gibi maddi olanaklar sunuyoruz.

Bunlara ek olarak İstanbul’un hemen hemen her yerine ulaşan geniş servis ağımız, her lokasyonda sağladığımız yemek hizmeti ve yine her lokasyonda verdiğimiz işyeri hekimi hizmetimiz ile çalışanlarımıza destek oluyoruz.

Çalışanlarımıza sunduğumuz eğitim ve gelişim fırsatları, sosyal kulüp faaliyetleri, sosyal sorumluluk projeleri gibi imkanlarla onların sadece iş hayatlarına değil sosyal hayatlarına da dokunuyoruz.

Siz de bu ailenin bir parçası olmak için hemen ilanımıza başvurabilirsiniz.

Başvuru Şekli ve Değerlendirme Süreçleri

Uygulanacak değerlendirme süreçleri ile ilgili detaylı bilgi almak için tıklayın.

Sistemde kaydı bulunmayan adaylar "Özgeçmiş Bırak" butonu üzerinden başvuru yapacaklardır.

Başvuru sırasında T.C. Kimlik Numarası, isim soyisimve doğum tarihinin kimliğinizde yazdığı şekilde sisteme girilmesi gerekmektedir.

Başvuru esnasında ilan kriterlerine uygun mezuniyet belgenizi, sisteme yüklediğinizden emin olun.

Lütfen CV'nizdeki tüm bilgilerin eksiksiz ve doğru olduğundan emin olun. Başvuru sırasında özgeçmişinde; doğum tarihi, mezuniyet tarihi, güncel fotoğrafı bulunmayan adayların CV'lerini güncellemeleri gerekmektedir.Aksi takdirde başvurunuz geçersiz sayılacaktır.

Çalışma süresince Turkish Technic operasyonunun olduğutüm lokasyonlarda görevlendirme yapılabilir."

THY Teknik A.Ş. Personel Arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (94)

teknik alemsin ~ 3 ay önce
"Toplu İş Sözleşmesiyle belirlenen tatmin edici ücretlerin yanı sıra yılda 4 defa ikramiye" hahahhaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alala ~ 3 ay önce
Kim alıyo o parayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Technic ~ 3 ay önce
Cüppe ve şalvar şartı var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Technic ~ 3 ay önce
Onlar zaten şart artı tarikat garanti olur
Technic ~ 3 ay önce
O kıyafet tekniğin yakında üniforması olacak. Ayakta da terlikler
Bilgi ~ 3 ay önce
Özelden gelecek arkadaşlara küçük bi bilgi vereyim. Yaklaşık 1 sene non cs olarak çalışacaksınız ve size söylenen almanız gerek maaşın yarısına çalışcaksınız. Yetki almak için dışardan aldığınız tip kurslarının sınavına tekrar giriceksiniz. Geçmiş tecrübelerinize göre kıdem vericez dicekler onuda vermicekler. Son gelenlerin nerdeyse hepsi gitti. Kalanlarda iş bulduğu an gidecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 3 ay önce
50 YDS çok düşük puan , hiç bilmeyen bile 40 45 puan alır o sınavda. Uçağa iki kişi gelip bak bu tip KM ler bizden cok alıyor diye dedikodu yapan tekniğe selam olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevgili KM ~ 3 ay önce
Onu genelde Hiç uçağa cikmayan arkadaslar yapiyor sevgili KM. Ve Bu konuda sürekli tartişma oldugunu goren bir kac kişi bilerek oltalama yaziyor ve Kabin ve Teknik deki sazan arkadaşlar bu konu üzerinden birbirne duşuyor bunu anlamak için ise yaklasik 180 üzeri IQ lazim İngilizce degil !
Km cevaben ~ 3 ay önce
Siz İngilizceden ibaretmi sanıyorsunuz bahsettiğiniz mesleği sizlerin hayalini bile kuramayacaginiz üniversite sınavında yüzde 1, yuzde 2 dilimle okula yerlessen kisiler den bahsederken biraz saygılı olun
Cehalet ~ 3 ay önce
Sana da selam olsun ama bu sadece şirkete girmek için bu işin yetki süresi lisans durumu bir ton prosedürleri daha var diğerlerinin puanı 50 değil cehaletini bu kadar belli etme maaş konusunda da şirkette liyakat olmadığı için bakım nedir sen dahil kimse bilmiyor dünyada hostesin teknisyenden daha çok kazandığı tek şirket THY bunu da bilmiyorsundur tabi
Airbus52 ~ 3 ay önce
Ayran kola doldur hadi bekleme yapma
Airbus52 ~ 3 ay önce
Ayran kola doldur hadi bekleme yapma
Tolgaya ~ 3 ay önce
Tolga kardesim hangi ruyalarda yasiyorsun? senin hic mi arkadasin yok THY de calisan, bi sor bakalim Teknisyenler ne yasiyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat ~ 3 ay önce
Beni alabilirsiniz bizim şirket zaten uçakta hasar var mı diye bize kontrol ettiriyor tecrübem var evde prizler arızalanınca felanda kendim değiştirebiliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tekno ~ 3 ay önce
şirketin nitelikli insanları kendine değer verilmeyen yerde, zorlasan hayat koşullarının da etkisiyle bir bir kaçıyor. kopuşların daha da hızlanacağını düşünüyorum. “arada bir zam atarız, hersey düzelir” kafası eninde sonunda duvara toslayacak. zamanla göreceğiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 Kaptan ~ 3 ay önce
Teknisyen kardeşlerimize hak ettiği değer verilmelidir.Operasyonumuzun vazgeçilmez unsuru emniyeti sağlayan yegane unsurlardan biridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adamin Dibi ~ 3 ay önce
Sen adamin son noktasisin . Birimler arasinda bozgunluk cikarmaya çalişanlara karşi herkes ayni cevaplari yazabilse !
maaş ~ 3 ay önce
arkadaşlar teknisyen kadrosu yerine boyacı ilanına başvurun boyacının maaşı teknisyenden daha çok

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000