15 Mart 2018, Perşembe 10:00:25

THY, Bylock mağdurlarını geri mi çağırıyor?

Bylock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle geçen yıl THY’den çıkarılan 26 kişinin mor beyin mağduru olduğu kesinleşti. Türk Hava Yolları'nın bu kişileri yeniden işe dönüş için aramaya başladığı öğrenildi.
  • Millet uzaya gitsin siz boş boş işlerle uğraşın aynen devam edin böyle
  • Biz milletçek birbirimizi yemeye, husumet göstermeye siyasetçiler yüzünden devam edersek yetişmiş kalifiye insan gücü kalmaz tabiki ülkede. Bizim ülkemiz insanını sudan sebeplerle harcarken, vatan evlatlarını ülkesine küstürürken başka ülkelerde ondan nasıl istifade edebilirim ve ekonomime nasıl kazandırabilirim onun plan projesini yapıyor. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.
  • 211 ' in % 95 nın davalarını kazandığını biliyormuydunuz ?
  • Thy,saw,tgs hatta iga'da hala kripto fetocular cirit atıyor bunların cvleri,referansları,yaptıkları adilikler herşey gün gibi ortada ve bunları şirket yönetiminin bilmemesi de mümkün değil ama nedense hemen hepsi yerlerinde duruyorlar. 40 bin kişinin çalıştığı yerde atılan sadece 500 civarında fetocu ki bunların içinde muhalifler de vardı bu komediye inanalım mı? Çoğu kendini unutturmak için şimdi milliyetçi kesildi,sosyal medyada,telefon gruplarında,orda burda ellerinde Türk bayraklarıyla poz veriyor,milli yorumlar yazıyorlar.Thy'de bir zamanlar fetocuların onayı olmadan kimse şef,müdür,başkan yardımcısı vs ve yurtdışına tayin olamıyordu bunu herkes biliyor incelensin şu anki yurtiçi,dışı tüm şef,müdürlerin kaçı ne zaman şirkete girmiş,ne kadar sürede ve ne zaman makam sahibi olmuş,içlerinden kaçı hala o makamlarda herşey ortaya çıkar ama ya şirket yönetimi de bunlardan ya da aleyhlerine fetocuların ellerinde çok koz var ondan korkuyorlar ya da fetoyla mücadele ediyoruz olayı yalan !
  • la airport haberin marabaları , dönüp dönmediklerini kime soruyonuz ? adam gibi başlık yapın , adam gibi habercilik yapın , ortaya bişey atıp etrafı bulandırmayın , kekolar sizi ...
  • Lütfen ismen açık edin buradan da ... hak yerini bulsun.
  • 211
  • Göstermelik birileri atıldı,gerçek fetöcüler TK yönetimde olduğu gibi duruyor Onlar ne zaman atılacak ?
  • Hiçbir inceleme soruşturma yapmadan 5 dakikalık bir toplantıyla insanları işten atan bir şirket var ortada.Şimdi de geri çağıracakmış, yazıklar olsun.Gün gelir, insanlara bunları yaşatanlar, katıyla öderler bedilini.
  • Mağdur edenler işten çıkarılacak mı ?

Bylock kullanıcısı oldukları gerekçesiyle geçen yıl THY’den çıkarılan 26 kişinin mor beyin mağduru olduğu kesinleşti. Türk Hava Yolları'nın bu kişileri yeniden işe dönüş için aramaya başladığı öğrenildi.

Türk Hava Yolları’nda çalıştıkları sırada Fetö/PDY örgüt üyelerinin kullandığı cep telefonu uygulaması bylock kullandıkları gerekçesiyle işten atılan 26 kişi için başlatılan güvenlik soruşturmaları tamamlandı. Yapılan araştırmalar sonrasında bylockçu oldukları iddiasıyla işten çıkartılan çalışanların 'Mor Beyin' mağduru oldukları kesinleşirken, kişilerin yeniden işe dönüşlerinin de yolu açılmış oldu.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; 13 Mart 2017 tarihinde iş akitleri fesh edilerek pasaportları iptal edilen ve yurtdışı çıkış yasağı da konulan ve ikisi kısa süreliğine cezaevine gönderilen 26 kişiden 7'sinin pilot, 2'sinin kabin memuru, 6'sının uzman, 5'inin memur, 4'ünün mühendis, birinin şef ve bir kişinin de dispeçer olarak görev yaptığı biliniyordu. Bu kişilerin Fetö/PDY ile herhangi bir bağının olmadığın anlaşılması üzerine tekrardan işe dönüşleri için arandıkları öğrendildi.

BİR PİLOT LİSANSINI GERİ ALMIŞTI

Bylock mağduru pilotların ise pasaportları ile birlikte pilot lisansları da iptal edildiği için herhangi bir havayolu şirketinde görev alamamışlardı. Kaptan pilot S. B., bir yıla yakın süren mağduriyetin sonunda geçtiğimiz günlerde pilot lisansını yeniden aldı. Eski bir asker olan Bayram’a, 12 Ocak 2018’deki Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile rütbesi de iade edilmişti.

Öte yandan AirportHaber Haber Koordinatörü Murat Herdem bu haftaki köşe yazısında da THY'deki bylock mağdurlarına değinerek bir yazı kaleme almıştı. Herdem'in yazısına ulaşmak için aşağıdaki resme tıklayabiliriniz.

THY nihayet!.. Bylock mağdurları THY’ye dönüyor mu?

THY, Bylock mağdurlarını geri mi çağırıyor?

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Komik ~ 6 yıl önce
Millet uzaya gitsin siz boş boş işlerle uğraşın aynen devam edin böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avusturalya'dan selamlar. ~ 6 yıl önce
Biz milletçek birbirimizi yemeye, husumet göstermeye siyasetçiler yüzünden devam edersek yetişmiş kalifiye insan gücü kalmaz tabiki ülkede. Bizim ülkemiz insanını sudan sebeplerle harcarken, vatan evlatlarını ülkesine küstürürken başka ülkelerde ondan nasıl istifade edebilirim ve ekonomime nasıl kazandırabilirim onun plan projesini yapıyor. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DİKKAT ~ 6 yıl önce
211 ' in % 95 nın davalarını kazandığını biliyormuydunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
merakli ~ 6 yıl önce
fetö konusu ile 211konusu farklı
gerçekler ~ 6 yıl önce
Thy,saw,tgs hatta iga'da hala kripto fetocular cirit atıyor bunların cvleri,referansları,yaptıkları adilikler herşey gün gibi ortada ve bunları şirket yönetiminin bilmemesi de mümkün değil ama nedense hemen hepsi yerlerinde duruyorlar. 40 bin kişinin çalıştığı yerde atılan sadece 500 civarında fetocu ki bunların içinde muhalifler de vardı bu komediye inanalım mı? Çoğu kendini unutturmak için şimdi milliyetçi kesildi,sosyal medyada,telefon gruplarında,orda burda ellerinde Türk bayraklarıyla poz veriyor,milli yorumlar yazıyorlar.Thy'de bir zamanlar fetocuların onayı olmadan kimse şef,müdür,başkan yardımcısı vs ve yurtdışına tayin olamıyordu bunu herkes biliyor incelensin şu anki yurtiçi,dışı tüm şef,müdürlerin kaçı ne zaman şirkete girmiş,ne kadar sürede ve ne zaman makam sahibi olmuş,içlerinden kaçı hala o makamlarda herşey ortaya çıkar ama ya şirket yönetimi de bunlardan ya da aleyhlerine fetocuların ellerinde çok koz var ondan korkuyorlar ya da fetoyla mücadele ediyoruz olayı yalan !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qw ~ 6 yıl önce
ilginç tesbitler
dingil ~ 6 yıl önce
la airport haberin marabaları , dönüp dönmediklerini kime soruyonuz ? adam gibi başlık yapın , adam gibi habercilik yapın , ortaya bişey atıp etrafı bulandırmayın , kekolar sizi ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thydekaçfetöcüvar ~ 6 yıl önce
Lütfen ismen açık edin buradan da ... hak yerini bulsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
211 ~ 6 yıl önce
211

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetöcü yöneticiler ~ 6 yıl önce
Göstermelik birileri atıldı,gerçek fetöcüler TK yönetimde olduğu gibi duruyor Onlar ne zaman atılacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 6 yıl önce
Hiçbir inceleme soruşturma yapmadan 5 dakikalık bir toplantıyla insanları işten atan bir şirket var ortada.Şimdi de geri çağıracakmış, yazıklar olsun.Gün gelir, insanlara bunları yaşatanlar, katıyla öderler bedilini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pekiiii ? ~ 6 yıl önce
Mağdur edenler işten çıkarılacak mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 6 yıl önce
fişlemeci A..
katiliyorum ~ 6 yıl önce
bakirkoy is mahkemesine actigim davada 09.09.16 tarihinde iş akdim fesh edildi.. fesih gerekçesi olarak gösterilen fetö örgüt üyesi diye davada hic bir delil yoktu. sadece idarecimin oftirasi vardi..simdi mor beyin diyorlar bende sadece idarecimim iftirasi var.. yazik yazik bizler iftora atanlardan şuan hesap bile soramiyoruz
Elbette ~ 6 yıl önce
Gün gelecek size bu iftirayı atan egoistler aynı yerden sınanacak ! Ötesi varmı ? Hepsi torpille bir yerlere gelmiş ingilizce iki kelime konuşamayan müdürcükler .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000