15 Kasım 2023, Çarşamba 22:16:38

Pegasus'un yeni uçağı İstanbul'a geldi

Pegasus Havayolları'nın yeni uçağı bugün Almanya'dan gelerek filoya katıldı.
  • Yolu açık olsun
  • Ali babanın bir çiftliği var isimli bir çizgi film vardır hemen hemen herkes bilir.THY’nin durumu aynen böyle.O kadar hantal bir yapı haline geldi ki artık yönetilemiyor.Yöneticiler,yönettiğini sanıyor.Birde liyakatsız kadrolar eklendi mi ortaya çıkan durum bu.Pegasus,maalesef adil bir rekabet içinde olmadığı halde( yılan hikayesine dönmüş Sabiha Gökçe’nin ikinci pisti,slotlarının anlamsız ve nedensiz şekilde iptal edilmesi ve bir çok durum) başarısı kesinlikle tesadüf değil.
  • Darısı nicelerine inşallah... Pegasus ailesine , ülkemize hayırlı uğurlu olsun.
  • Maşallah yolun açık olsun pegasus
  • İş bilen adamın hali başka oluyor.Helal olsun satınalmacısından genel müdürüne uçuş işletme başkanına kadar. CF Motorlu Neo ları alıp aralıksız kullanıyorlar.THY ise PW motorları alarak onlarca uçağı yerde yatırıyor.Liyakat Liyakat Liyakat...Şimdi şu PW leri alan yönetici Pegasusta olsa acaba bir gün kalabilir miydi? THY de ise tam tersi terfi ettirilir

Pegasus Havayolları'nın yeni uçağı bugün Almanya'dan gelerek filoya katıldı.

Pegasus, Avrupalı uçak üreticisi Airbus'a verdiği siparişlerden birini daha filosuna kattı. Airbus'ın Hamburg tesislerinden akşam saatlerinde kalkış yapan TC-RDS kuyruk tescilli A321 tipi uçak yaklaşık bir saat önce İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na teker koydu. 

TC-RDS tescilli uçakla birlikte Pegasus Havayolları filosundaki A321 tipi uçak sayısı 39'a yükseldi. 

Pegasus A321neo D-AZAN TC-RDS MSN 11545 15.9.23 XFW

Pegasus'un yeni uçağı İstanbul'a geldi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Pompacı ~ 6 ay önce
Yolu açık olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah Thy ~ 6 ay önce
Ali babanın bir çiftliği var isimli bir çizgi film vardır hemen hemen herkes bilir.THY’nin durumu aynen böyle.O kadar hantal bir yapı haline geldi ki artık yönetilemiyor.Yöneticiler,yönettiğini sanıyor.Birde liyakatsız kadrolar eklendi mi ortaya çıkan durum bu.Pegasus,maalesef adil bir rekabet içinde olmadığı halde( yılan hikayesine dönmüş Sabiha Gökçe’nin ikinci pisti,slotlarının anlamsız ve nedensiz şekilde iptal edilmesi ve bir çok durum) başarısı kesinlikle tesadüf değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nicelerine İnşallah ~ 6 ay önce
Darısı nicelerine inşallah... Pegasus ailesine , ülkemize hayırlı uğurlu olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
406 ~ 6 ay önce
Maşallah yolun açık olsun pegasus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İŞ BİLENİN HALİ ~ 6 ay önce
İş bilen adamın hali başka oluyor.Helal olsun satınalmacısından genel müdürüne uçuş işletme başkanına kadar. CF Motorlu Neo ları alıp aralıksız kullanıyorlar.THY ise PW motorları alarak onlarca uçağı yerde yatırıyor.Liyakat Liyakat Liyakat...Şimdi şu PW leri alan yönetici Pegasusta olsa acaba bir gün kalabilir miydi? THY de ise tam tersi terfi ettirilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Öyle ~ 6 ay önce
Eeeee, Pegasus, THY gibi, ya madem uçağı Avrupa'dan alıyoruz, ABDli dostlarımızı üzülmesin motoru da orada alalım demedi. Gitti yıllardır 737leri coşturan CFM'den aldı. Ya PW doğru düzgün işleyen bir tane makinesini gösterin kurban olayım. 727lerin JT8Dlerinden beridir çektiğimiz çileyi bir biz biliriz.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000