30 Kasım 2023, Perşembe 11:21:36

Pegasus İngiltere'de bir noktayı daha uçuş ağına katıyor

Türkiye'nin en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus, İstanbul'dan Manchester ve Londra Stansted'den sonra mevcut hatlarına yeni bir destinasyon daha eklemeye hazırlanıyor.
  • Görende başka özel hava yolu firmamız var zannedecek Türk hava yolları izin verirse adamlar yaşamaya çalışıyorlar işte

Türkiye'nin en büyük düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus, İstanbul'dan Manchester ve Londra Stansted'den sonra mevcut hatlarına yeni bir destinasyon daha eklemeye hazırlanıyor. Pegasus, uçuş ağına Birmingham'ı da ekleyerek İngiltere ile olan bağlantılarını güçlendirmeye hazırlanıyor.

Edinilen bilgiye göre 21 Aralık'tan itibaren başlayacak uçuşlar, salı, perşembe ve cumartesi günleri olmak üzere haftada üç kez gerçekleştirilecek.

Pegasus'un başlatacağı uçuşlarla, Birmingham, Türk Hava Yolları'nın hizmet verdiği İGA İstanbul Havalimanı'nın aksine İstanbul'un ikinci meydanı Sabiha Gökçen Havalimanı'na bağlanacak.

"PEGASUS'U AĞIRLAYACAK OLMAKTAN MEMNUNUZ"

Pegasus'un uçuşlara başlayacak olmasıyla ilgili açıklamada bulunan Birmingham Havalimanı CEO'su Nick Barton, şu ifadeleri kullandı:

"Pegasus Hava Yolları'nı Birmingham bünyesine katmaktan çok memnunuz. Pegasus, sürdürülebilir uzun vadeli büyümeye olan bağlılığı BHX'teki bizimkiyle eşleşen çok etkileyici, düşük maliyetli bir taşıyıcıdır."

Pegasus, 21 Aralık'ta başlayacak olan hatta iç ağı üzerinden Antalya, Bodrum, Dalaman ve İzmir gibi turistik destinasyonlara da bağlantı sunacak.

BIRMINGHAM HAKKINDA

İngiltere’nin en büyük ikinci şehri olan Birmingham, Batı Midlands bölgesinde yer almaktadır.

Ülkenin en çok rağbet gören ikinci metropolü olan Birmingham, Sanayi Devrimi’nin merkez noktalarından biridir.

Venedik’ten daha fazla kanala ev sahipliği yapan Birmingham; zengin müzeleri, büyük meydanları ve tarihi mekanları ile ön plana çıkmaktadır.

Birmingham Müze ve Sanat Galerisi, Ulusal Motosiklet Müzesi, Aston Hall ve Mücevher Müzesi şehrin en çok ziyaret edilen yerleri arasındadır.

St. Martin Kilisesi, St. Chad Katedrali, Sırp Ortodoks Kilisesi ve St. Alban Kilisesi gibi dini mekanlar, Birmingham’ın tarihi zenginliğini ve renkli kültürünü yansıtması bakımından önemlidir.

Birmingham ile ilgili bilgiler arasında şehrin İngiltere’deki en eski yerleşim yerlerinden biri olduğu bulunmaktadır.

Victoria Dönemi izlerini yansıtan ünlü Chamberlain Meydanı, Birmingham’ın canlı şehir hayatının hissedilebileceği yerlerden biridir.

 

Pegasus İngiltere'de bir noktayı daha uçuş ağına katıyor

Yorumlar

Cc ~ 6 ay önce
Görende başka özel hava yolu firmamız var zannedecek Türk hava yolları izin verirse adamlar yaşamaya çalışıyorlar işte

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000