13 Kasım 2023, Pazartesi 20:36:24

Pegasus Ekim trafik verilerini açıkladı

Pegasus Havayolları Ekim ayı trafik verilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıkladı.
  • Havacılık havacılık olalı böyle personel sömürgesi görmedi en büyük sloganımız ucuz bilet ucuz emek (hırsızlık)
  • Bizler pgs calısanları olarak inanın umurumuzda değil bize hiç faydası olmuyor hep yöneticilere hep yalakalara faydasını var bizlerin yıllardır banka promosyonlarına ikramiyelerine çöktüler bize hep nasihat hep tehdit
  • Kafaya göre uçuşu iptal et insanları perişan et ama büyüme açıkla oh ne güzel millet mazoşist olmuş ben dahil acı çekmeye bayılıyor. 12 Kasım'da iptal olan pc978 Berlin İstanbul uçuşu mağduru bir yolcunuz olarak yazıyorum müşteri memnuniyeti 0. İşler iyi giderse problem yok ama en ufak aksilikte ne muhatap var ne de doğru dürüst hizmet. Web sitesinde şikayet yazacak alan bile yok. Bir daha mı asla, 3 lira fazla veririm THY/AJ ile uçarım bundan sonra.
  • Buradan takip ediyorum 10 yıldan beri her yıl böyle büyük artışlar veriliyor. Bu uçakların kapasite.limiti yokmu. 19% artış büyük rakam. Her yıl böyle artış olursa ortalama kapasite 200 yolcu ise 50% kapasiteden 100% kapasiteye 4 yılda gelir. Heniz kapasiteye ulaşılamadığına göre ilk zamanlar çok düşük dolulul olduğu anlaşılıyor. Neyse rakamları açıklayanların başka bir matematiği vardır.

Pegasus Havayolları Ekim ayı trafik verilerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıkladı.

Pegasus Havayolları'nın KAP'a yaptığı duyuruda 2023 Ekim ayına ilişkin trafik verileri yer aldı. Ekim ayı raporuna göre Pegasus'un yolcu sayısında geçen yıla oranla yüzde 19 artış görüldü. 

İşte Pegasus'un Ekim verileri;

Pegasus Ekim trafik verilerini açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Bagaj arabası ~ 6 ay önce
Havacılık havacılık olalı böyle personel sömürgesi görmedi en büyük sloganımız ucuz bilet ucuz emek (hırsızlık)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi ~ 6 ay önce
Bizler pgs calısanları olarak inanın umurumuzda değil bize hiç faydası olmuyor hep yöneticilere hep yalakalara faydasını var bizlerin yıllardır banka promosyonlarına ikramiyelerine çöktüler bize hep nasihat hep tehdit

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus demeyin bana ~ 6 ay önce
Kafaya göre uçuşu iptal et insanları perişan et ama büyüme açıkla oh ne güzel millet mazoşist olmuş ben dahil acı çekmeye bayılıyor. 12 Kasım'da iptal olan pc978 Berlin İstanbul uçuşu mağduru bir yolcunuz olarak yazıyorum müşteri memnuniyeti 0. İşler iyi giderse problem yok ama en ufak aksilikte ne muhatap var ne de doğru dürüst hizmet. Web sitesinde şikayet yazacak alan bile yok. Bir daha mı asla, 3 lira fazla veririm THY/AJ ile uçarım bundan sonra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artış matematiği ~ 6 ay önce
Buradan takip ediyorum 10 yıldan beri her yıl böyle büyük artışlar veriliyor. Bu uçakların kapasite.limiti yokmu. 19% artış büyük rakam. Her yıl böyle artış olursa ortalama kapasite 200 yolcu ise 50% kapasiteden 100% kapasiteye 4 yılda gelir. Heniz kapasiteye ulaşılamadığına göre ilk zamanlar çok düşük dolulul olduğu anlaşılıyor. Neyse rakamları açıklayanların başka bir matematiği vardır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Matematik ~ 6 ay önce
Uçak sayıları değişmiş olabilir mi, basit matematik...
Emre ~ 6 ay önce
Yeni ucaklar gelince yolcu sayisi artiyor Boyle durumda doluluk oranina bakip kiyaslarsan daha net bir resim gorursun
Parker ~ 6 ay önce
Konuyla ilgili kendi fikrimi söyleyeyim Rakamlara takılmayın! Yalan söylemenin matematik boyutu bunlar, adamlar çalışanın işin içinden çıkamayacagını bu hesaplarda bogulacagını biliyor. Yüz yüze gelince şöyle kazanmıyorum, kazanmıyorum Adamın yüzüne baka baka hiç kekelemeden yalan söyleyebiliyorlar,fakir fukara edebiyatı nı üst seviye tahsil etmişler Hiçbir rakibi yokken pegasus böyle Rakibi olsa bakalım nolcak
Doluluk ~ 6 ay önce
Doluluk: taşınan yolcunun uçak kapasitesine oranı ile ilgili bir kavramdır. Ortalama uçak başına koltuk hesap edilir. Belirli bir dönem için taşınan yolcu, uçuş sayısına bölünerek uçak başına taşınan ortalama yolcu bulunur. Sonra ortalama kapasite ile oranlanarak doluluk oranı çıkarılır. Filo büyümesi ile yolcu sayısındaki artışa "yolcu artışı" denir doluluk değildir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000