09 Nisan 2024, Salı 09:23:29

İsrail'den Türkiye'nin yardım uçuşlarına veto!

İsrail'in, Türkiye'nin Ürdün ile koordinasyon halinde Türk kargo uçaklarıyla Gazze Şeridi'ne yardım ulaştırmasına olumsuz yanıt verdiği bildirildi.
  • Veto yok mu?
  • Olmuş, çok isabetli.
  • Akape ülkeyi kasten öyle batırdı ki katil israil ile iş yapmaya devam ediyorlar çünkü işin ucunda yahudi banka,fon,yatırımcılardan gelecek krediler var. Onlar da bunu fırsat bilip akapeye istediklerini yaptırıyorlar. Büyük yahudi ödülünü alan takiyyeci zat tabii ki onlara hayır diyemez,işin içinde para varsa Allah,din,iman,filistin,kutsal dava bilmem ne hepsi hikaye.Akapelilerin, sözde milliyetçilerin ve bunlara oy ve destek verenlerin bu ülkeye verdikleri maddi ve manevi zararları cümle düşmanlar birleşse veremezdi!
  • Türkiye hem güya israil'e tepkili ama paraya muhtaçlıktan ticarete hala devam ediyor hem Gazze'ye yardım gönderiyor,israil de hem bizden mal alıyor hem Gazze'ye yardıma tepki veriyor!!!

İsrail'in, Türkiye'nin Ürdün ile koordinasyon halinde Türk kargo uçaklarıyla Gazze Şeridi'ne yardım ulaştırmasına olumsuz yanıt verdiği bildirildi.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre İsrail, Türkiye'nin İsrail'in saldırıları altındaki Gazze Şeridi'ne, Ürdün ile koordinasyon halinde Türk kargo uçaklarıyla yardım ulaştırmasına olumsuz yanıt verdi.

Kaynaklar, bir süredir bazı ülkelerce Ürdün hava sahası kullanılarak Gazze'ye yardım ulaştırıldığını ve bu konudaki tüm koordinasyonu Ürdün'ün yürüttüğünü belirterek, yardım uçaklarının İsrail tarafından hedef alınmaması için bir 'anlayış' olması gerektiğinin altını çizdi.

Türkiye'nin, daha önce bu yolla Gazze'ye ulaştırılmak üzere Ürdün'e yardım malzemesi ve paraşüt ilettiğini hatırlatan kaynaklar, bu kez yine Ürdün ile koordinasyon halinde Türk kargo uçaklarının yardım ulaştırmasının söz konusu olduğunu ancak buna İsrail tarafından olumsuz yanıt geldiğini kaydetti.

Kaynaklar, uçağa yönelik fiili bir engellemenin söz konusu olmadığını da vurguladı.

İsrail'den Türkiye'nin yardım uçuşlarına veto!

Yorumlar

Gemilere? ~ 20 gün önce
Veto yok mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doğrusu ~ 20 gün önce
Olmuş, çok isabetli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para her kapıyı açar ~ 20 gün önce
Akape ülkeyi kasten öyle batırdı ki katil israil ile iş yapmaya devam ediyorlar çünkü işin ucunda yahudi banka,fon,yatırımcılardan gelecek krediler var. Onlar da bunu fırsat bilip akapeye istediklerini yaptırıyorlar. Büyük yahudi ödülünü alan takiyyeci zat tabii ki onlara hayır diyemez,işin içinde para varsa Allah,din,iman,filistin,kutsal dava bilmem ne hepsi hikaye.Akapelilerin, sözde milliyetçilerin ve bunlara oy ve destek verenlerin bu ülkeye verdikleri maddi ve manevi zararları cümle düşmanlar birleşse veremezdi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne desek boş ~ 20 gün önce
Türkiye hem güya israil'e tepkili ama paraya muhtaçlıktan ticarete hala devam ediyor hem Gazze'ye yardım gönderiyor,israil de hem bizden mal alıyor hem Gazze'ye yardıma tepki veriyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000