24 Mayıs 2024, Cuma 17:11:48

AJet uçağı acil iniş yaptı

Diyarbakır’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek üzere havalanan AJet’e ait TC-JFE tescilli uçak, havada yaşanan teknik bir sorun nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldı.
  • Düsseldorf havalimanında Engin 3 Ortak ofis tuttu ve kirasını iki aydan bu yana vermiyor, Havalimanı yakında çıkartır. yanındaki esnaf ofise terbiyesizlik yapıyor işcilerini gel benim yanımda çalış daha fazla para vercem diye kandırıyor. Serdar Beye yazık oldu
  • AJET kokpit seviyesi çok düşük. Tecrübesiz ve az uçuş saatli ekibi topladılar maalesef. Tecrübeli diye adlandırılanların da kalitesi çok düşük.
  • Eski uçaklar yeniler ile değiştirilsin artık. Arızalar sebebiyle yaşanan rötarlar seyahat planlarımızı bozuyor…
  • Ülkemizdeki eski uçaklar özellikle boeingler acilen yenileri ile değiştirilmelidir… Usb şarj ya da benzeri temel ihtiyaçları karşılamayan tayyareler günümüze yolcu ve yolculuklarına uygun değildir. #Müşteri
  • AYNEN KÜLÜSTÜR İYİ Kİ INSAN BOEINGTE DEĞİL AIRBUS CANDIR
  • AJet…leş!!!
  • Dışını boyarsın ama içini... İçindeki pislik asla değişmez..
  • Uçak külüstür olunca pilot endişe ediyor tabi

Diyarbakır’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gitmek üzere havalanan AJet’e ait TC-JFE tescilli Boeing 737 tipi uçak, havada yaşanan teknik bir sorun nedeniyle acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Sabah saatlerinde Diyarbakır’dan yaklaşık 180 yolcusuyla havalanan uçak, Malatya’ya kadar sorunsuz bir şekilde uçuşuna devam etti. Ancak, uçuş sırasında teknik bir sorun meydana geldi ve uçaktaki yolcular arasında panik yaşandı. Teknik sorunun uçakta kuyruk çarpması şüphesi oluşturduğu belirtilirken, uçak güvenlik tedbirleri kapsamında Diyarbakır Havalimanı’na geri dönerek acil iniş gerçekleştirdi.

Acil iniş sonrasında yolcular uzun süre uçakta bekletilerek ikinci bir anonsu dinledi. İnişin ardından yapılan detaylı kontrollerde, uçakta herhangi bir teknik sorun veya kuyruk çarpması izine rastlanmadı. Uçak üzerinde yapılan bu kontroller, yolcuların güvenliği için gerekli önlemlerin alındığını gösterdi.

Kontrollerin tamamlanmasının ardından, TC-JFE tescilli uçak, tekrar havalanarak İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na doğru hareket etti. Yolcuların bu süreçte yaşadığı tedirginlik ve belirsizlik sona erdi. Uçağın güvenli bir şekilde Sabiha Gökçen Havalimanı’na iniş yapması, yolcular ve mürettebat arasında büyük bir rahatlama yarattı.

AJet uçağı acil iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Dus Airport ~ 22 gün önce
Düsseldorf havalimanında Engin 3 Ortak ofis tuttu ve kirasını iki aydan bu yana vermiyor, Havalimanı yakında çıkartır. yanındaki esnaf ofise terbiyesizlik yapıyor işcilerini gel benim yanımda çalış daha fazla para vercem diye kandırıyor. Serdar Beye yazık oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dikkat dikkat ~ 23 gün önce
AJET kokpit seviyesi çok düşük. Tecrübesiz ve az uçuş saatli ekibi topladılar maalesef. Tecrübeli diye adlandırılanların da kalitesi çok düşük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Müşteri ~ 23 gün önce
Eski uçaklar yeniler ile değiştirilsin artık. Arızalar sebebiyle yaşanan rötarlar seyahat planlarımızı bozuyor…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Duy yolcu ~ 23 gün önce
Ülkemizdeki eski uçaklar özellikle boeingler acilen yenileri ile değiştirilmelidir… Usb şarj ya da benzeri temel ihtiyaçları karşılamayan tayyareler günümüze yolcu ve yolculuklarına uygun değildir. #Müşteri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OZTEMEL ~ 23 gün önce
AYNEN KÜLÜSTÜR İYİ Kİ INSAN BOEINGTE DEĞİL AIRBUS CANDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Köpeğimi bindirmem.. ~ 23 gün önce
AJet…leş!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Silikonlu aday pilot ~ 23 gün önce
Dışını boyarsın ama içini... İçindeki pislik asla değişmez..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Msg ~ 23 gün önce
Uçak külüstür olunca pilot endişe ediyor tabi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan ~ 22 gün önce
Biliyorsan konuş ibret alsınlar, bilmiyorsan sus da adam sansınlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000