03 Mayıs 2020, Pazar 16:09:47

ABD'li milyarder tüm havayolu hisselerini sattı

ABD'li milyarder Warren Buffett, koronavirüs nedeniyle havayolu şirketlerinde sahip olduğu tüm hisselerini sattı.
  • Al sat yapiyor, dusunce aliyor yukselince satiyor bebegim
  • Bu adamı biraz tanıyanlar bilir asla havayollarına yatırım yapmam demişti yıllar önce şimdi nereden çıktı öyleyse bu hisseler varsayalım gerçekten havayollarına yatırım yapmış ve satıyor bu mesaj çok iyi analiz edilmeli.
  • Roche dedeler fena tongaya düşürmüşler öyleyse bunu hazırlıksız yakalanmış güya büyük aileler birbirini haberdar etmiyor hahaha bizde yedik
  • Borsa ile ilgilenen arkadaşlar, borsa algının tam tersine güvendiğiniz şirkete para yatırıp sabırla beklemektir. Panikle işlem yapan yanılır. Ekran başında al sat yapmak yanlış bir stratejidir. Borsadaki en önemli şey psikolojidir. Eğer bu psikolojiyi bilmiyosanız paranızı çarçur etmeyin.
  • Bu yaz mevsimi degil gelecek yaz mevsimine kadar ( kuzey yarikure icin)
  • yasamin onemini anlayan Insanlar daha cok seyahat edecek havayolu cosacak ama koltuk araliklari ve saglik onlemleri artacak

ABD'li milyarder Warren Buffett, koronavirüs nedeniyle tüm havayolu hisselerini sattı.

Havayollarına yatırım yaparak hata yaptığını itiraf eden Warren Buffett, sahibi olduğu Berkshire Hathaway holding üzerinden satın aldığı 4 büyük havayolu şirketine ait hisseleri sattığını açıkladı.

American Airlines, Southwest Airlines, Delta Air Lines ve United Airlines Holdings'in hisselerinde önemli bir paya sahip olan milyarder, bu yatırımlarından zarar etti.

Koronavirüs pandemisinin havayollarını olumsuz yönde etkilediğini belirten milyarder adam, 2020 ilk çeyreğindeki holding zararlarının 49,7 milyar dolar olduğunu açıkladı. Holding’in işlem gören hisselerinde de yüzde 19'luk bir düşüş yaşandı.

Ekonomi dünyası, Warren Buffett'ın kişisel servetinin 73,5 milyar Dolar olduğu belirtiliyor.

©️AirportHaber

ABD'li milyarder tüm havayolu hisselerini sattı

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Al sat ~ 4 yıl önce
Al sat yapiyor, dusunce aliyor yukselince satiyor bebegim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 4 yıl önce
Bu adamı biraz tanıyanlar bilir asla havayollarına yatırım yapmam demişti yıllar önce şimdi nereden çıktı öyleyse bu hisseler varsayalım gerçekten havayollarına yatırım yapmış ve satıyor bu mesaj çok iyi analiz edilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inandık mı? ~ 4 yıl önce
Roche dedeler fena tongaya düşürmüşler öyleyse bunu hazırlıksız yakalanmış güya büyük aileler birbirini haberdar etmiyor hahaha bizde yedik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Algının tersi ve sabır ~ 4 yıl önce
Borsa ile ilgilenen arkadaşlar, borsa algının tam tersine güvendiğiniz şirkete para yatırıp sabırla beklemektir. Panikle işlem yapan yanılır. Ekran başında al sat yapmak yanlış bir stratejidir. Borsadaki en önemli şey psikolojidir. Eğer bu psikolojiyi bilmiyosanız paranızı çarçur etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Seyahat ~ 4 yıl önce
Bu yaz mevsimi degil gelecek yaz mevsimine kadar ( kuzey yarikure icin)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yemeyin ~ 4 yıl önce
yasamin onemini anlayan Insanlar daha cok seyahat edecek havayolu cosacak ama koltuk araliklari ve saglik onlemleri artacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu adam boşa adım atmaz ~ 4 yıl önce
Zaten bildiğimizi biliyoruz kısa-orta vade için. Gelgelelim bu adam dağın arkasını görenlerden. Boşa eyleme geçmezler. Eski normale dönüş mümkün değil, yeni normale daha var. İkiz kulelerden sonra, nasıl dünya daha farklı bir yer oldu, bu salgından sonra da değişim kesin.
Km ~ 4 yıl önce
Yav he hee
Koltuk onlemi ~ 4 yıl önce
Denen sey cahil palavrasi...o kabin icindeki hava her yere nufuz eder..arti kimse oyle ucmaz karli olmaz
Tum ~ 4 yıl önce
Tum karayoli ve orobus yolculari havayoluna kacacak, daha kisa sure ve daha kotumalli oldugu icin, Tk haric, havayolu cosacak, Tk da yonetim sorunlu
Evet canım he he ~ 4 yıl önce
Gökten de uçak yağacak, istihdam yağacakmış... Ortalık yangın yeri ve geleceğe dair muhteşem yorumlar
sallamayın ~ 4 yıl önce
tabi fiyatlar 5'e katlandığında insanlarda yaşama sevinci kalırsa
Km ~ 4 yıl önce
Bu adamı bir araştır öyle yorum yap. Bu adam para kazanmayacagi şeye yatirim yapmaz asla... Kesin bir bildiği var bunun
Doğru ama Eksik ~ 4 yıl önce
Gezecek olan tayfanın fakirleşmesi ve gezip tozmanın pahalılaşmasına rağmen bunu diyorsunuz o da güzel
Cadet ~ 4 yıl önce
Thy daha mantıklı olanı yapıp hem insan kaynağını kaybetmeyecek hemde ucuza adam çalıştıracak Thy ye birşey olmaz çalışanına olur Krizler patronlar için en güzel fırsatlardır Bilal Ekşi de geçen sene biz onlar gitmesin diye elimizden geleni yaptık şimdi onlar yapacak dedi Çünkü işler açıldığında Pilot kaynağını kaybetmek istemezsin , olan yeni istihdama oldu maalesef...
X ~ 4 yıl önce
Sloganı bile evde kal.bu iş çok uzun sürecek(en az aşı bulunana kadar) hayal dünyasında mısın bu kadar sektör içerisinde en çok hava yollarından umut yok şu An adam iyi yapmış zarara bak milyar dolaRlar havada uçuşuyor.o yüzden bir sürü hava yolu çalışanı işten çıkarılıyor her ülke de thy devlet mi personel işe almaya gelirken özel tabiki ayakta kalmak için o da çıkarıcak bunca zamandır boş yere verdiği paralara acıyordur özellikle hostes lere.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000