29 Kasım 2013, Cuma 16:23:11

SURİYE UÇAKLARI F-16'LARIMIZA KİLİTLENDİ

Genelkurmay Başkanlığı'ndan Türkiye-Suriye sınır bölgesinde hava muharebe devriye görevini yapan F-16 uçaklarına Suriye radarlarının 12 saniye kilitlenerek taciz ettiği bildirildi.
  • harm diye bi füze envanterinde yokmu kardeşim kullanırsın olur biter , yedi düvel ciddi devlet nasıl oluyormuş görür ozaman ama nerde ! kof kurumlar çok kof çuvaldaki gibi , snca ilan et !
  • bilmediyin ise karismak hesap kitap yapmadan tam çok bilmislik kafa birak isi bilen yapsin belalar hep çok bilmislerden geldi basimiza ,ataturk uyardi zamaninda
  • Hükümetimiz, sınır ülkeleriyle sıfır problem derken, sıfır dost durumuna düştü. Suriye'ye haksızlık ediyoruz. Beşar Esad'a yazık ediyosunuz sayın başbakan... Yaşasın Suriye... Terörden çok çeken bi ülke olarak, teröristleri desteklediğimize inanamıyorum....
  • İç savaş ve karmaşa ile boğuşan Suriye'ye efelik yapmak kolay. Aynı delikanlılığı Doğu Türkistan'daki müslümanlara eziyet eden Çin'e ve Batı Trakya'daki Türklere baskı yapan Rumlara da yapın da helal olsun diyelim.
  • Ya şu suriyenin bindirin kafasinada görsünler Türkiyenin gücünü. G.. Kadar ülke kafa tutuyor. Çok yüz verdik tepemize çikiyorlar. Yap bakayim İrana bak neyaparlar adami. Vallah aninda bombalarlar.
  • Adamlarin helikopter pilotlarını katillerin eline verirsen her turlu haksizsin tayyip
  • EMTU Kaşınıyorlar! Kaşımak lazım...

Genelkurmay Başkanlığından, Türkiye-Suriye sınır bölgesinde hava muharebe devriye görevini yapan F-16 uçaklarına Suriye radarlarının üçer saniyelik sürelerle toplam 12 saniye kilitlenerek taciz ettiği bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinden yapılan açıklamada, TSK'nın günlük faaliyetlerine ilişkin bilgilere yer verildi.

Buna göre, Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı F-16'lar Türkiye -Suriye hudut bölgesinde "hava muharebe devriye görevi"ni yapan 2 F-16, Suriye'ye ait 2 SU-24 uçağının Hatay Yayladağı güneyinde sınıra yaklaşması üzerine bölgeye gönderildi. Ancak Suriye uçakları, sınıra 5 deniz mili kala geri dönerek bölgeden uzaklaştı.

Türkiye -Suriye hudut bölgesinde görevini yerine getiren F-16'lara karşı Suriye radarları üçer saniyelik sürelerle toplam 12 saniye radar kilidini muhafaza ederek tacizde bulundu.

Sahil Güvenlik Komutanlığına ait iki bot da Türkiye-Suriye deniz hududunda karakol görevi yaptı.

SURİYE UÇAKLARI F-16'LARIMIZA KİLİTLENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

dikkatli ! ~ 10 yıl önce
harm diye bi füze envanterinde yokmu kardeşim kullanırsın olur biter , yedi düvel ciddi devlet nasıl oluyormuş görür ozaman ama nerde ! kof kurumlar çok kof çuvaldaki gibi , snca ilan et !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alpay ~ 10 yıl önce
bilmediyin ise karismak hesap kitap yapmadan tam çok bilmislik kafa birak isi bilen yapsin belalar hep çok bilmislerden geldi basimiza ,ataturk uyardi zamaninda

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOST ~ 10 yıl önce
Hükümetimiz, sınır ülkeleriyle sıfır problem derken, sıfır dost durumuna düştü. Suriye'ye haksızlık ediyoruz. Beşar Esad'a yazık ediyosunuz sayın başbakan... Yaşasın Suriye... Terörden çok çeken bi ülke olarak, teröristleri desteklediğimize inanamıyorum....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1Münüt ~ 10 yıl önce
İç savaş ve karmaşa ile boğuşan Suriye'ye efelik yapmak kolay. Aynı delikanlılığı Doğu Türkistan'daki müslümanlara eziyet eden Çin'e ve Batı Trakya'daki Türklere baskı yapan Rumlara da yapın da helal olsun diyelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ya şu suriyenin bindirin kafasinada görsünler Türkiyenin gücünü. G.. Kadar ülke kafa tutuyor. Çok yüz verdik tepemize çikiyorlar. Yap bakayim İrana bak neyaparlar adami. Vallah aninda bombalarlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
suriye mi? ~ 10 yıl önce
Suriye kafa tutamaz. Ancak herif Rus silahi almis o ucaklari Rus pilotlar ucuruyor, Ruslar egitim veriyor. Ruslarin Glonass uydulariyla ucuyor o ucaklar. Kisacasi karsinda Rus ordusu var, sen dunyadan bir habersin. Ruslarla dalasirsan Amerika da arka cikmayacagi icin herifler bizi bir lokmada yutar. Otur oturdugun yerde bilmedigin ise karisma.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Adamlarin helikopter pilotlarını katillerin eline verirsen her turlu haksizsin tayyip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
EMTU Kaşınıyorlar! Kaşımak lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000