07 Eylül 2017, Perşembe 14:17:05

Org. Hulusi Akar F-16 ile uçtu

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, Eskişehir'de Hava Kuvvetleri Komutanlığının Uçuş Eğitim Yılı açılışını gerçekleştirdi, filoların denetlenmesi sırasında da F-16 savaş uçağıyla uçuş gerçekleştirdi.
  • Benim bildigim 113 filo kapanmisti. 2014 yilinda RF4E kesif ucaklari Malatya Erhac a transfer oldu Bilen varmi bu filo bugun ne tip ucak kullaniyor ??? Eskisehirde F16 filosu yoktu ve devamli F4 Phantom ucaklari kullanildi.
  • böyle bir genel kurmay başkanı zor gelir.
  • Uçuş ekibi ile kabin ekibi eskiden aile gibiydi. Selamlaşır gülüp eğlenir bir yere gidilecek gezilekse beraber yaparlardı. Yıllar geçti ne olduysa duşman gibi oldu bu ikilinin arası lafta kaldı kader birliği yapmak. Şimdide asker kökenli sivil kökenli, f/o kaptan muhabbeti çıktı. Yorumları görünce acıyorum halimize dışardan onca göz işimiz ve kazandığımız paraya dikilmişken bizler bu göz diken şahısların yıllardır şaçmaya devam ettikleri nifak tohumlarını filizlendirerek büyütme uğraşına girmişiz. Birliğimiz bozuldukça çalışma sartlarımız gitgide ağırlaşmaya başladığının farkına ne zaman varacağız? Elimizdeki haklarımız teker teker alınırken bizler alanlara tek bir kelime etmeden kendi çalışma arkadaşlarımıza demediğimiz lafı bırakmıyoruz. Bir daha düşünün kim olursa olsun kaptan f/o amir memur şef bu ekibin bir parçası ve bir kerede hatırlamaya çalışın ekip olmak gerçekte ne ifade ediyor. Artık bir birinizle uğraşmayı bırakın tek yapmanız gereken ailelerimizin öğrettiği küçük büyüğü saysın büyükte küçüğü sevsin. Yazık etmeyin bu sığ düşünceler ile yaptığımız bu güzel mesleğe...
  • Yine birgün uçuyürüm bir çektim 9 ci. Memleketin tüm kaleleri zapt edilmiş olabilir.
  • Askerin yandaş versiyonu.
  • Fetöcü dolu onları temizle
  • Sayın genelkurmay Başkanımız Hulusi Akar seni ve senin gibi memleket sevdalılarını Allah başımızdan eksik etmesin, içeride ve dışarıdaki hainlerin en fazla olduğu şu dönemde Türkiyenin buna ihtiyacı var.
  • Kovboyculuk oynamışlar.
  • Kendi mi gitmiş...birileri mi götürmüş üsse...!!!
  • Hv.k.k da.F16 pilotu kalmayinca sn.gn.k.bsk.tulumlari giymiş..gecmiş F 16 nin arkasina..!!!

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, beraberinde Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Koramiral Adnan Özbal ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz ile Eskişehir'deki Muharip Hava Kuvveti Komutanlığında yapılan Hava Kuvvetleri Komutanlığı Uçuş Eğitim Yılı açılış törenine katıldı.

Akar, törende yaptığı konuşmada eğitim yılının başarılı geçmesi temennisinde bulunarak, Hava Kuvvetlerinin Türkiye'nin göklerdeki gücünün, başarı ve idealinin çelikleşmiş simgesi olduğunu, sahip olduğu nitelikli personel, uçaklar, modern silah sistemleri ve teknik donanımı ile dünya havacılığı içerisinde saygın bir yere ulaştığını ifade etti.

Tören kapsamında geleneksel kurban kesim merasimine de katılan Orgeneral Akar ve beraberindeki heyet, 113'üncü ve 111'inci Jet Filo Komutanlıklarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Orgeneral Akar, filoların denetlenmesi sırasında F-16D av/bombardıman uçağı ile uçuş gerçekleştirdi.











Org. Hulusi Akar F-16 ile uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

RF4E Phantom ~ 7 yıl önce
Benim bildigim 113 filo kapanmisti. 2014 yilinda RF4E kesif ucaklari Malatya Erhac a transfer oldu Bilen varmi bu filo bugun ne tip ucak kullaniyor ??? Eskisehirde F16 filosu yoktu ve devamli F4 Phantom ucaklari kullanildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 7 yıl önce
böyle bir genel kurmay başkanı zor gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ~ 7 yıl önce
Uçuş ekibi ile kabin ekibi eskiden aile gibiydi. Selamlaşır gülüp eğlenir bir yere gidilecek gezilekse beraber yaparlardı. Yıllar geçti ne olduysa duşman gibi oldu bu ikilinin arası lafta kaldı kader birliği yapmak. Şimdide asker kökenli sivil kökenli, f/o kaptan muhabbeti çıktı. Yorumları görünce acıyorum halimize dışardan onca göz işimiz ve kazandığımız paraya dikilmişken bizler bu göz diken şahısların yıllardır şaçmaya devam ettikleri nifak tohumlarını filizlendirerek büyütme uğraşına girmişiz. Birliğimiz bozuldukça çalışma sartlarımız gitgide ağırlaşmaya başladığının farkına ne zaman varacağız? Elimizdeki haklarımız teker teker alınırken bizler alanlara tek bir kelime etmeden kendi çalışma arkadaşlarımıza demediğimiz lafı bırakmıyoruz. Bir daha düşünün kim olursa olsun kaptan f/o amir memur şef bu ekibin bir parçası ve bir kerede hatırlamaya çalışın ekip olmak gerçekte ne ifade ediyor. Artık bir birinizle uğraşmayı bırakın tek yapmanız gereken ailelerimizin öğrettiği küçük büyüğü saysın büyükte küçüğü sevsin. Yazık etmeyin bu sığ düşünceler ile yaptığımız bu güzel mesleğe...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklısın kardeş ~ 7 yıl önce
Düşman içimizde uçanlar ve uçmayıp uçuyomuş gibi yapanlar anladınız siz onları
Yine birgün uçuyürüz ~ 7 yıl önce
Yine birgün uçuyürüm bir çektim 9 ci. Memleketin tüm kaleleri zapt edilmiş olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asker kökenli ~ 7 yıl önce
Askerin yandaş versiyonu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İçeride ~ 7 yıl önce
Fetöcü dolu onları temizle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sayın Hulusi Akar ~ 7 yıl önce
Sayın genelkurmay Başkanımız Hulusi Akar seni ve senin gibi memleket sevdalılarını Allah başımızdan eksik etmesin, içeride ve dışarıdaki hainlerin en fazla olduğu şu dönemde Türkiyenin buna ihtiyacı var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahil ~ 7 yıl önce
Yine din şerbetini bolca gezdirmişsin Üfürmeyle devlet yöneten zihniyetin torunu
Yani ~ 7 yıl önce
Kovboyculuk oynamışlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istegiyle.. ~ 7 yıl önce
Kendi mi gitmiş...birileri mi götürmüş üsse...!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ... ~ 7 yıl önce
Hv.k.k da.F16 pilotu kalmayinca sn.gn.k.bsk.tulumlari giymiş..gecmiş F 16 nin arkasina..!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000