02 Haziran 2011, Perşembe 08:15:37

ETIHAD'DAN YILDÖNÜMÜ ŞEREFİNE!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, Türkiye uçuşlarına başlamasının ikinci yıldönümünü kutluyor...
  • Etihad BM gibi bir firma ve çalışanları maddi manevi çok mutlu.. firmada din dil ırk ayırımı kesinlikle yok. tam bir sinerji yakalanmış durumda.. biz ise aynı din ve dile sahip olmamıza ragmen ötekileştirme, özel yaşam ve inaçlara göre değerlendirme, bilgi birikim hiçe sayma, yok görme, önemsememe, nasıl olsa işler bir şekilde yürür biz bu adamı yönetici yapalım düsünce ve uygulaması ile hak edenlere değil kendi adamlarımıza mevki sağlamak adına yaptığımız uygulamalar maalesef kendimizi dev aynasında görmemizde eklenince orta ve uzun vadede maalesef Ortaklığımızı zor durumda bırakacak ve zararda artarak devam edecek.. kul hakkının yenmediği Ethiad gibi olabilmemiz umuduyla..

Birleşik Arap Emirlikleri’nin (BAE) ulusal havayolu şirketi Etihad, Türkiye uçuşlarına başlamasının ikinci yıldönümünü kutluyor. İkinci yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen kampanya ile Etihad konukları haziran ayı boyunca Abu Dabi’ye gidiş-dönüş tüm vergiler dahil servis bedeli hariç 375 avrodan başlayan fiyatlarla uçabiliyor.

Etihad Dubai’ye seyahat eden konuklarına, lüks otobüs servisi Etihad Express’le Abu Dabi ile Dubai arasında karşılıklı transfer olanağı da sağlıyor.

Etihad, 1 Haziran 2009 tarihinde başladığı İstanbul - Abu Dabi uçuşlarını halen haftada beş gün olarak gerçekleştiriyor. Etihad, ayrıca İstanbul’dan Abu Dabi aktarmalı olarak; Avustralya, Asya ve Afrika’da, aralarında Sidney, Melbourne, Pekin, Singapur, Bangkok, Kuala Lumpur, Tokyo, Johannesburg, Kolombo, Seul ve Bangalore’nin de bulunduğu yirminin üzerinde önemli merkeze bağlantı olanağı sunuyor.

Etihad Dubai’ye seyahat eden konuklarına, lüks otobüs servisi Etihad Express’le Abu Dabi ile Dubai arasında karşılıklı transfer olanağı da sağlıyor.

ETIHAD'DAN YILDÖNÜMÜ ŞEREFİNE!

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Etihad BM gibi bir firma ve çalışanları maddi manevi çok mutlu.. firmada din dil ırk ayırımı kesinlikle yok. tam bir sinerji yakalanmış durumda.. biz ise aynı din ve dile sahip olmamıza ragmen ötekileştirme, özel yaşam ve inaçlara göre değerlendirme, bilgi birikim hiçe sayma, yok görme, önemsememe, nasıl olsa işler bir şekilde yürür biz bu adamı yönetici yapalım düsünce ve uygulaması ile hak edenlere değil kendi adamlarımıza mevki sağlamak adına yaptığımız uygulamalar maalesef kendimizi dev aynasında görmemizde eklenince orta ve uzun vadede maalesef Ortaklığımızı zor durumda bırakacak ve zararda artarak devam edecek.. kul hakkının yenmediği Ethiad gibi olabilmemiz umuduyla..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000