12 Haziran 2022, Pazar 13:47:11

Etihad Airways İstanbul'da kabin memuru alacak

Etihad Havayolları, Türkiye'de kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.
  • Bazı FOlar neden bu kadar rahatsız olmuşlar anlamadım. Maaşınızın purserla aynı olmasının sebebi eğitim borcunu euro olarak ödeyip tl olarak maaş almanızdan kaynaklı niye purserlara saldırıyosunuz acizce. Burda pilot maaşı alıyor orda purser maaşı alacak neden gitsin ki demiş birileri de, Etihad'daki purser maaşının burdaki pilot maaşından fazla olduğunu bilmiyor sanırım :D TK'daki kabin memurları da gitmek ister ama çok çok azı Etihad'ın aradığı standartlara sahip özellikle İngilizce konusunda.
  • Araplarla çalışacağıma gidip sokakta kağıt toplarım. Bırakın bu arap özentiliğini. Seneye ne yapacaksınız bakalım. Bunlar böyle ilan vs verebilecek mi? Yallah
  • Şunu unutmayın. Son 20 Sene içinde yapılan tek Grev var ve onuda Büyük Sayıda Kabin Ekibi Katılımı ile yapıldı. O Gün Her Departmandan Katılım olsaydı Bugün Bazı Hak kayıplarını Yaşamıyor Olacaktık. Öyle Statü ile Kariyer ile Aldığın Yüksek Maaş ile olmuyor Bazı Şeyler. Yürek Lazım Dik Durmak Lazım Sabır Lazım..
  • sanki ilan "etihad dünyanın sayılı şirketlerinden thy'nin kabin memurlarını sınava çağırıyor" benim üniversitedeyken bile hayalim thy'de kabin memuru olmaktı. Allahın emirliklerinde değil. hiçbir kabin memurunun da "bize para vermezseniz buralara gideriz" dediğini duymadım, sayın kaptanlarımın aksine. işi uygun bulmayan gidip kendi mesleğini yapmaya devam ediyor zaten. elma ile armutu karıştırmayalım lütfen. bu benim işim, mesleğim değil. ailemle, sevdiklerimle aynı ülkede yaşayıp sevdiğim bir işi yapıyor olmak beni mutlu ediyor. expat olarak hayatına devam etmek isteyenler için de en güzelini diliyorum.
  • aynı memurlar o uçakta da uçuyor. biliyorsun değil mi?
  • Etihad istedigi kadar personel alsin,thynin kalitesi daha iyi!
  • Burada atıp tutan biryerleri kalkmış purserlar. Uçakta da konuşsanıza böyle? Klavyeciler sizi. 30 yıllık purser da olsan kokpitteki adamla kendini kıyaslayacak hiçbirşey olamaz sende. Yerini bil haddini bil.
  • Pegasustan kurtulmanın bi yolu bu. En azından denerim. Bıktım artık her seyden. İçerdeki saçmalıklardan bize yaptıklarınızdan. Ali bey in haberi olsa ilk sizi kovar ama arkasından atıp yüzüne gülmeye devam genel müdürlük
  • Zavallı fo ların maaşı kadar aldığım sürece niye gideyim. Ne servis yapıyorum, ne baska bırsey. memurlara yaptırıyorum. İşim gıcır. Ne düzenimi bozcam.
  • Şirket bunu fırsat bilip pazar mesailerini vermemeli ne de olsa giden yok.

Etihad Havayolları, Türkiye'de kabin memuru alımı yapacağını duyurdu.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin bayrak taşıyıcı havayolu Etihad Airways, İstanbul'da kabin memuru alımı için ilan açtı. Resmi sitesi üzerinden ilan yayınlayan şirket, şartları da burada sıraladı.

İlan'da:

21 yaş sınırı, iyi derecede İngilizce bilgisi, en az Lise mezuniyeti, 1.61 boy kriteri gibi şartlar yer aldı.

İLAN SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

Etihad Airways İstanbul'da kabin memuru alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (92)

Hindenburg ~ 2 yıl önce
Bazı FOlar neden bu kadar rahatsız olmuşlar anlamadım. Maaşınızın purserla aynı olmasının sebebi eğitim borcunu euro olarak ödeyip tl olarak maaş almanızdan kaynaklı niye purserlara saldırıyosunuz acizce. Burda pilot maaşı alıyor orda purser maaşı alacak neden gitsin ki demiş birileri de, Etihad'daki purser maaşının burdaki pilot maaşından fazla olduğunu bilmiyor sanırım :D TK'daki kabin memurları da gitmek ister ama çok çok azı Etihad'ın aradığı standartlara sahip özellikle İngilizce konusunda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Korsan ~ 2 yıl önce
Araplarla çalışacağıma gidip sokakta kağıt toplarım. Bırakın bu arap özentiliğini. Seneye ne yapacaksınız bakalım. Bunlar böyle ilan vs verebilecek mi? Yallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sara ~ 2 yıl önce
Bir bir bitmediniz şu zihniyet tükense keşke
Hacı ~ 2 yıl önce
Şunu unutmayın. Son 20 Sene içinde yapılan tek Grev var ve onuda Büyük Sayıda Kabin Ekibi Katılımı ile yapıldı. O Gün Her Departmandan Katılım olsaydı Bugün Bazı Hak kayıplarını Yaşamıyor Olacaktık. Öyle Statü ile Kariyer ile Aldığın Yüksek Maaş ile olmuyor Bazı Şeyler. Yürek Lazım Dik Durmak Lazım Sabır Lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km1 ~ 2 yıl önce
sanki ilan "etihad dünyanın sayılı şirketlerinden thy'nin kabin memurlarını sınava çağırıyor" benim üniversitedeyken bile hayalim thy'de kabin memuru olmaktı. Allahın emirliklerinde değil. hiçbir kabin memurunun da "bize para vermezseniz buralara gideriz" dediğini duymadım, sayın kaptanlarımın aksine. işi uygun bulmayan gidip kendi mesleğini yapmaya devam ediyor zaten. elma ile armutu karıştırmayalım lütfen. bu benim işim, mesleğim değil. ailemle, sevdiklerimle aynı ülkede yaşayıp sevdiğim bir işi yapıyor olmak beni mutlu ediyor. expat olarak hayatına devam etmek isteyenler için de en güzelini diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km ~ 2 yıl önce
aynı memurlar o uçakta da uçuyor. biliyorsun değil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airport ~ 2 yıl önce
Etihad istedigi kadar personel alsin,thynin kalitesi daha iyi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 2 yıl önce
Burada atıp tutan biryerleri kalkmış purserlar. Uçakta da konuşsanıza böyle? Klavyeciler sizi. 30 yıllık purser da olsan kokpitteki adamla kendini kıyaslayacak hiçbirşey olamaz sende. Yerini bil haddini bil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pursercan ~ 2 yıl önce
Hadi biriniz maaşıma laf edin uçakta da orda da gerkeni duyarsınız. Burdaki gibi olmuyo ama di mi :)
Şükür ~ 2 yıl önce
Pegasustan kurtulmanın bi yolu bu. En azından denerim. Bıktım artık her seyden. İçerdeki saçmalıklardan bize yaptıklarınızdan. Ali bey in haberi olsa ilk sizi kovar ama arkasından atıp yüzüne gülmeye devam genel müdürlük

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Purser ~ 2 yıl önce
Zavallı fo ların maaşı kadar aldığım sürece niye gideyim. Ne servis yapıyorum, ne baska bırsey. memurlara yaptırıyorum. İşim gıcır. Ne düzenimi bozcam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıdemli Q ~ 2 yıl önce
bunu kesinlikle bir purser yazmış olamaz..bunu anca kendini zavallı gören fo yazmıştır..
Fırsat bu fırsat ~ 2 yıl önce
Şirket bunu fırsat bilip pazar mesailerini vermemeli ne de olsa giden yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kına yak sende ~ 2 yıl önce
Sende kına yak

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000