04 Mart 2010, Perşembe 17:15:31

Emirates, Pekin'e de A380'le uçacak

Emirates Havayolu dünyanın en kalabalık ülkesi Çin’e, 1 Ağustos 2010 tarihinden itibaren Dubai-Pekin-Dubai hattında havacılık dünyasının en büyük yolcu uçaklarından Airbus A380 ile uçmaya başlayacak.
  • Batmadı mı bu araplar hala ?
  • Arap reklamlarını izlediniz. Emirlik iflas etti ama bunlar hala uçmaya devam ediyorlar.
  • Emirates'in planli buyumesine hayranim. 11 Eylul zamaninda Amerika'ya ucuslari olmadigindan ya da cok kisitli oldugundan pek etkilenmemislerdi. Filolari da cok genc. Umarim yolcu memnuniyetini yuksek tutmaya da devam ederler.

Emirates Başkanı Tim Clark: “Emirates yaklaşık yedi sene önce Çin’e direkt uçan ilk Ortadoğulu havayolu şirketi oldu. Bu uçuş iki taraf için de büyük bir başarı sağladı ve şimdi de A380 uçakları ile Çin’e uçan ilk havayolu şirketi olarak bu başarımızı güçlendireceğiz. Yeni operasyonlarımız, dünyanın en büyük üçüncü ekonomisi olan ve uluslararası ticaret arenasında gittikçe kuvvetlenen Çin’e duyduğumuz güvenin de bir göstergesi olacak” dedi.

Pekin Capital Uluslararası Havalimanı Dirktörü ve Genel Müdürü Dong Zhiyi: “Çin topraklarına değecek ilk A380 olan Emirates’in teknoloji harikası A380’ini karşılamaktan büyük heycan duyacağız. Bu, Pekin Capital ve Çin havacılığı için önemli bir dönüm noktası. Havalimanımıza, geleceğin havacılık dünyasında önemli rol oynayacak yeni ve büyük gövdeli uçakları ağarlayabilmek için oldukça büyük yatırımlar yaptık” dedi.

517 yolcu kapasiteli A380 tipi yolcu uçağı Dubai’den her gün 04:10 saatinde kalkıp, saat 15:10’da Çin’in başkenti Pekin’e inecek. Dönüş uçuşları EK307 ile Pekin Capital Uluslararası Havalimanı’ndan saat 23:55’te kalkıp ertesi gün Dubai Uluslararası Havalimanı Terminal 3’e saat 04:20’de inecek.

İstanbul - Pekin  gidiş dönüş uçuş fiyatı vergiler dahil  ekonomi sınıfı 580Euro, business class 1670Euro.

A380 uçakları, ses, emisyon ve yakıt açısından diğer uçaklara göre dünyanın en gelişmiş ve çevreci uçakları arasında yer alıyor.

Emirates A380 uçağında First Class kabininde iki adet uçak içi Shower Spa hizmeti bulunuyor. First Class’ta seyahat eden yolcuların hizmetinde bulunan Spa’da yerden ısıtma, deri koltuklu oturma bölümü ve Emirates’in Spa markası Timeless Spa’nın duş ürünleri bulunuyor.

First ve Business Class yolcuları uçağın ikinci katının arka tarafında bulunan uçak-içi Lounge’dan yararlanıyor. Lounge; oturma alanı ve çok çeşitli içki ve kanepe çeşitlerini bünyesinde bulunduran barı ile yolculara hizmet veriyor böylelikle yolcular kendilerini en sevdikleri cafe, barda gibi hissediyor.

Masaj imkanı sağlayan tamamen yatabilen koltuklara sahip First Class süitleri; aydınlatma sistemi ve 1200’den fazla kanala sahip uçak içi eğlence sistemi ve mood lighting ile donatılmış Business Class ve eşi görülmemiş genişlikteki ekonomi sınıfı koltuklari ile Emirates’in A380’i lüks seyahat kavramına yeni bir anlam getiriyor.

Emirates şu anda Pekin, Şanghay, Hong Kong’a günde 2, Guangzhou’ya ise günde 1 kez uçuş  gerçekleştiriyor.

 

Emirates, Pekin'e de A380'le uçacak

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Batmadı mı bu araplar hala ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arap reklamlarını izlediniz. Emirlik iflas etti ama bunlar hala uçmaya devam ediyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Emirates'in planli buyumesine hayranim. 11 Eylul zamaninda Amerika'ya ucuslari olmadigindan ya da cok kisitli oldugundan pek etkilenmemislerdi. Filolari da cok genc. Umarim yolcu memnuniyetini yuksek tutmaya da devam ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000