13 Haziran 2020, Cumartesi 12:35:57

Emirates ilk A380'i filodan çıkardı

Körfezin güçlü havayollarından Dubai merkezli Emirates, yaşanan pandemi sebebiyle A380 filosundaki uçakların emeklilik tarihlerini öne çekti.
  • Bi tane eski Tk’lı, son zamanlarda twitterda bolca gözüken EK’lı biri vardı. Ne yapıyor acaba?
  • Bu bedeviler hayatlarında neyi doğru yaptılar acaba. Başlarına koydukları ingiliz veya amerikan pasaportlu ceo’ları kukla gibi oynatıp yine bildiklerini okurlar ama yapamadıklarını bilmezler. İşte durum bu. Arap havayollarının baharı başladı. Yallah habibi
  • Acıya sevinecek kadar içleri kararmış insanlara çok üzülüyorum. Bu yardım edilesi insanlara tek bir tavsiyem var, içinizdeki öfke bir gün sizi kül etmeden doğru kişilere başvurun. Küfür duyar gibiyim, işte bu da kanıtı olsa gerek. Canınız sağolsun. Kötü söz sahibine yakışır.
  • ee?
  • Dun iki pilot isten cikarildigi icin ilac icerek intahar etti.
  • 380 ler Rynair e kalır. Full economy gider gelir
  • sdney full ucak 400 500 kusur gidis donus iyiydi
  • EMİRATES’de uçan veya kötü bir şekilde işini kaybeden pilot kardeşlerimiz; acınız acımızdır. Çok değil bir sene içinde göklerde sizi bekleyen yerinizi alırsınız. Biraz sabır; “BU DA GEÇER YA HÜ”

Körfezin güçlü havayollarından Dubai merkezli Emirates, yaşanan pandemi sebebiyle A380 filosundaki uçakların emeklilik tarihlerini öne çekti.

Ekim 2008 de teslim edilen 12 yıllık A6-EDB kuyruk tescilli A380 tipi uçak 23 şubatta yaptığı Muskat- Dubai seferi sonrası bir daha ticari yolcu uçuşunda görev almamış ve son olarak 14 Mayıs’ta bir test uçuşu yapmıştı.

Dubai havalimanında görüntülenen uçakta Emirates logoları da çıkartıldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada A380 filosunun kademeli olarak küçültüleceği belirtilmiş ve geçen hafta içinde bu filoda çalışan 600 pilotun işine son verilmişti. Pandemi döneminde işten çıkartılan pilot sayısı 792 olmuştu. 

Emirates ilk A380'i filodan çıkardı

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Kpt787 ~ 4 yıl önce
Bi tane eski Tk’lı, son zamanlarda twitterda bolca gözüken EK’lı biri vardı. Ne yapıyor acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gozuken mi ~ 4 yıl önce
Kaptan olmussun ama kendi dilini konusamiyorsun. Ne kokenli oldugunu tahmin etmek zor degil.
TK da çıkaracak ~ 4 yıl önce
THY de filosundaki inam hatiplileri cikarcakmis. Saka saka akepe kaldigi surece guresci boksculari yonetimde goruruz
Bedevicik ~ 4 yıl önce
Bu bedeviler hayatlarında neyi doğru yaptılar acaba. Başlarına koydukları ingiliz veya amerikan pasaportlu ceo’ları kukla gibi oynatıp yine bildiklerini okurlar ama yapamadıklarını bilmezler. İşte durum bu. Arap havayollarının baharı başladı. Yallah habibi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaleminize sağlık İlyas Kaptanım. ~ 4 yıl önce
Acıya sevinecek kadar içleri kararmış insanlara çok üzülüyorum. Bu yardım edilesi insanlara tek bir tavsiyem var, içinizdeki öfke bir gün sizi kül etmeden doğru kişilere başvurun. Küfür duyar gibiyim, işte bu da kanıtı olsa gerek. Canınız sağolsun. Kötü söz sahibine yakışır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi insanları ~ 4 yıl önce
duymayı tercih edin, aklı normal herkes ekmeginin derdinde bugün. pilotların da histeri krizi baydı artik kardesim seni tanımayan adam küfürünü duyar gibiyim ne ya cikin bu forsum gitmesin halinden kimseye haklı ya da iyi oldugunuzu kanıtlamak zorunda degilsiniz
ee? ~ 4 yıl önce
ee?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emirates crew ~ 4 yıl önce
Dun iki pilot isten cikarildigi icin ilac icerek intahar etti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 4 yıl önce
Bende bir haber sitesinde okudum.2 kabin memuru ve 1 pilot intihar etmiş.Bundan dolayı toplu işten çıkarmanın durdurulduğu yazıyor.Iyiki thyde çalışıyoruz,en azından hemen işten çıkarılmadık ve inşallah çıkarılmayacağız.Ama eğer işler iyi gitmezse de kötü şeylerle karşılaşırsak bu yazımı hatırlayın.Sorun yaşadıklarım olduysa da iş arkadaşlarımı seviyorum,seviliyorsunuz ve değerlisiniz.Havacılığa girebildiyseniz bir şekilde yolumuzu buluruz.Aynı standartları yakalayamayız belki ama daha mutlu olabiliriz.kim bilir?Denemezsek bilemeyiz
Bizim ~ 4 yıl önce
Km ler intiharı da beceremez
380 ~ 4 yıl önce
380 ler Rynair e kalır. Full economy gider gelir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ek ~ 4 yıl önce
sdney full ucak 400 500 kusur gidis donus iyiydi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 4 yıl önce
Singapore / Melbourne de oyle
KAPTAN İlyas YILMAZ ~ 4 yıl önce
EMİRATES’de uçan veya kötü bir şekilde işini kaybeden pilot kardeşlerimiz; acınız acımızdır. Çok değil bir sene içinde göklerde sizi bekleyen yerinizi alırsınız. Biraz sabır; “BU DA GEÇER YA HÜ”

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ex ek ~ 4 yıl önce
İlyas kaptanım teşekkür ederiz.
Saygılar ~ 4 yıl önce
Saygılar hocam. Biz pilotuz dünya bize küçük. Şanlı bayrağımızda, yüce sancağımızda yere inmeyecek. O rümiz kişiler bizim için küçük çapları ile algımızı devşireceklerini sanıyorlar. Onların hayallerinin yetişemedikleri yerlerde haleflerimiz gibi bizde ve seleflerimiz yüzlerinin ak’ı ile daim olacaklardır. Makamımızda, mekanımızda, maaşımızda Helaldir. Yerler hakkımızı elbet ama yanlarına koymayız. Biz teşkilatlı kalabalığız. Vesselam
Teşekkürler ~ 4 yıl önce
Ağzınıza sağlık kaptanım
Saygılar yazana ~ 4 yıl önce
Direkt arapça yazsaydın bari. Araplar sizleride araplaştırmış herhalde. Bu nasıl bir yorum ya. Sure gibi
Serkan Kozlu ~ 4 yıl önce
Değerli Kaptanım, bu güzle ve destekleyici mesajınız için teşekkür ederiz. Saygılarımla, Serkan KOZLU
Fo ~ 4 yıl önce
Çok güzel insansınız hocam. Saygılar.
330 fo ~ 4 yıl önce
Kaptanım ellerinizden öperim saygılar...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000