27 Mayıs 2010, Perşembe 12:39:39

CORENDON'U KİMLER ENGELLEMEYE ÇALIŞTI?

Antalya merkezli havayolu şirketi Corendon Airlines, iki sevinci bir arada yaşadı. Şirket hem yeni binasına hem de Boeing 737-800 tipi 2 uçağına kavuştu.
  • genel md.dn tüm calışanlara koay gelsin.hayırlı olsun.kazasız uçuşlar erhan kapt.osman kapt.tezer kapt.ve diğer pilot arkadaşlarım.10
  • Hayirli ugurlu olsun allah kaza dan bela dan korusun, tebrikler . FETHI TURIZM
  • Allah kazasız belasız,bol kazançlı,nice yıllar uçmak nasip etsin.Tüm çalışanlarına sevgiler.ACT TEKNİK.
  • kazasız, belasız, bol kazançlı uçuşlar olsun...
  • Sorunsuz uçuşlar dileriz. SKY Ticaret
  • NG ucaklari corendon'a hayirli olsun. Allah kaza bela gostermesin.
  • Temmuzun ilk haftası uçmaya başlıycam corendonda. Umarım herşey güzel olur
  • Kazasız-belasız uzun uçuşlar diliyoruz. Freebird
  • HAVACILIK CAMİASINDA BÖYLE SEVİNDİRİCİ OLAYLARI GÖRMEKLE GURUR DUYUYURUM.EMNİYETLİ VE BOL KAZANÇLI UÇUŞLAR DİLİYORUM.ALLAH YOLUNUZU HEP AÇIK ETSİN. SEVGİLİ CORENDON AİLESİSİNİN GÜZEL İNSANLARI.
  • Ne mutlu Türküm diyene güzel bir firma güzel ve bilgili insanlar yönetiyor insanlara hizmet için ticaret yapıyorlar düzgün yapılan bir işe ne denir tebrik etmek lazım.. Kazasız arızasız uçuşlar dilerim.. En kötü günleri bugünkü gibi olur inşallah. Darısı 3o . uçağı getirmek nasip olsun.. Milyonlarca dolarlık uçaklar yatırımlar memleketimize istihdam yaratıyor en son teknolojisi harikası uçaklar geliyor daha ne denir kir..
Antalya merkezli charter havayolu şirketi Corendon Airlines, Antalya Havalimanı’na inşa ettiği teknik hizmet binasının açılışını yaptı. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde Corendon çalışanlarının mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Törene, Antalya Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu, DHMİ Antalya Başmüdürü Osman Serdar, ICF Airports Genel Müdürü Ferda Yakar, turizmciler ve çok sayıda havacılık mensubu katıldı.

Corendon Havayolları ikinci mutluluğunu ise iki adet Boeing 737-800 yeni nesil uçağı filosuna katarak yaşadı. Corendon Havayolları, yeni gelen uçaklarla filo sayısını 7’ye çıkardı.

Törende kısa bir konuşma yapan Corendon Airlines Genel Müdürü Yıldıray Karaer, “Bugün iki yeni uçağımızın sefere başlaması ve teknik hizmet binamızın açılışını yapıyoruz. İki uçakla başladığımız seferlere bundan sonra 7 uçak ile devam edeceğiz. Boeing 737-800 tipi 189 yolcu kapasiteli yeni uçaklarımız bugün Antalya’dan ilk seferlerine çıkacak. Havacılığımıza ve Türk turizmine daha fazla hizmet vermek için çalışıyoruz” dedi.

Daha sonra AirportHaber ve Airport TV’ye konuşan Karaer, Kıbrıs uçuşlarının çok iyi gittiğini, Hollanda’dan beklentilerinin üzerinde bir talep olduğunu ve Kıbrıs uçuşlarının Temmuz ayına kadar olan bütün uçuşlarının dolu olduğunu ifade etti.

Haftada 1 sefer olan KKTC uçuşlarını 2 frekansa çıkarmanın da gündemlerinde olduğunu belirten Karaer, Hollanda’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne uçmak istediklerinde önlerine çıkan engeller hakkında ise şöyle konuştu: “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Hollanda’da henüz tanınmamış olması, Hollandalı turistlerin doğru bilgilendirilmemiş olması ilk başta negatif bir etki yarattı. Kıbrıs Rum kesiminin Hollanda’daki lobisi yaptığımız çalışmaları engellemek amacıyla birkaç deneme yaptı. Ama biz bunları medya kanalıyla bertaraf ettik. Doğru bilgilenmelerini sağladık. Şu anda her şey yolunda gidiyor.”

Bir diğer Antalya merkezli charter şirketi olan Sky Airlines’ın iç hat uçuşlarına iddialı bir giriş yapacağını AirportHaber’e açıklamasının ardından, kendilerinin de böyle bir düşüncelerinin olup olmadığı sorusuna ise Karaer; “Yakın gelecekte böyle bir planımız yok. Tabi Sky Airlines’e de başarılar diliyorum. Türk Hava Yolları’nın yanında 5 şirket iç hat hizmeti veriyor. Onların da katılmasıyla sanıyorum rekabet daha da kızışacaktır. Bununla beraber iç hatlarda 40 milyona ulaşan yolcu, daha da artacaktır ve yolcular da daha kaliteli hizmet alacaktır” dedi.

GALERİ İÇİN TIKLAYIN

CORENDON'U KİMLER ENGELLEMEYE ÇALIŞTI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 14 yıl önce
genel md.dn tüm calışanlara koay gelsin.hayırlı olsun.kazasız uçuşlar erhan kapt.osman kapt.tezer kapt.ve diğer pilot arkadaşlarım.10

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hayirli ugurlu olsun allah kaza dan bela dan korusun, tebrikler . FETHI TURIZM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah kazasız belasız,bol kazançlı,nice yıllar uçmak nasip etsin.Tüm çalışanlarına sevgiler.ACT TEKNİK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kazasız, belasız, bol kazançlı uçuşlar olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sorunsuz uçuşlar dileriz. SKY Ticaret

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
NG ucaklari corendon'a hayirli olsun. Allah kaza bela gostermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Temmuzun ilk haftası uçmaya başlıycam corendonda. Umarım herşey güzel olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kazasız-belasız uzun uçuşlar diliyoruz. Freebird

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HAVACILIK CAMİASINDA BÖYLE SEVİNDİRİCİ OLAYLARI GÖRMEKLE GURUR DUYUYURUM.EMNİYETLİ VE BOL KAZANÇLI UÇUŞLAR DİLİYORUM.ALLAH YOLUNUZU HEP AÇIK ETSİN. SEVGİLİ CORENDON AİLESİSİNİN GÜZEL İNSANLARI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ne mutlu Türküm diyene güzel bir firma güzel ve bilgili insanlar yönetiyor insanlara hizmet için ticaret yapıyorlar düzgün yapılan bir işe ne denir tebrik etmek lazım.. Kazasız arızasız uçuşlar dilerim.. En kötü günleri bugünkü gibi olur inşallah. Darısı 3o . uçağı getirmek nasip olsun.. Milyonlarca dolarlık uçaklar yatırımlar memleketimize istihdam yaratıyor en son teknolojisi harikası uçaklar geliyor daha ne denir kir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000