13 Haziran 2009, Cumartesi 13:44:15

Corendon'dan ilginç karar

Hollanda'dan Türkiye'ye en fazla turist getiren Türk sermayeli Corendon Turizm ve Hava Yolu Şirketi, uçaklarından birine ''Rijkaard'' adını verme kararı aldı.
  • TJB uçağına görevi başında hayatını kaybeden corendon personeli, rahmetli uçak teknisyeni arkadaşımızın ismi''AYHAN SARAÇOĞLU''verilmişti.büyük takdir toplamıştı şirket.Bu reklam amaçlı isim verme olayını ben pek hoş bulmuyorum.seneye de Obama ismi verilirse şaşırmam...
  • yazsinlar yazsinlar iyi olur frank rijkaard in adi da takimida göklerde olacak bu sene insallah.SARIYLA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA,by-ultraslan
  • Bi sonraki uçağa da "Ahmet Çakar" ya da "Dadı" koyarlar artık... :)

Corendon Genel Müdürü Berk Güden, yaptığı açıklamada, Hollandalı teknik direktör Frank Rijkaard'ın Galatasaray'a transferinin ülkesinde büyük yankı uyandırdığını söyledi.

Hollandalıların futbolu çok sevdiklerine dikkat çeken Güden, ''Rijkaard'ın transferi Türkiye'ye karşı bir sempati doğurdu. İstanbul'un yaşanabilir olduğunu göstermek Türkiye için çok ciddi bir reklam'' dedi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Van Hooijdonk'un da Hollanda'da Türkiye'nin elçisi gibi çalıştığını, her katıldığı toplantıda Türkiye'den bahsettiğini ve Türkler tarafından çağrıldığı her etkinliğe katıldığını dile getiren Berk Güden, ''Onun transferi de ilgi çekmişti, ama Rijkaard çok büyük bir olay. Üstelik birkaç tane de futbolcu alır ve Türkiye'nin buradaki popülerliği daha artar'' diye konuştu.

Filolarında 5 uçak bulunduğunu belirten Güden, ''Uçaklarımızdan birine 'Rijkaard' adını vereceğiz. Fenerbahçe taraftarları için uçaklardan birine de Van Hooijdonk adını verebiliriz'' dedi.

HOLLANDA'DAN KAMP İÇİN FUTBOL TAKIMI GETİRECEKLER

Hollanda'dan kışın kamp için 20 futbol takımını Antalya'ya getirmeyi planladıklarını vurgulayan Berk Güden, ''Bizim için Rijkaard transferi isabet oldu. Artık Türkiye'ye 30 takımı getirebiliriz. Bunun da tek sebebi Rijkaard'' dedi.

Futbol takımlarının kış dönemi Antalya'da kamp yapmalarının Türk turizmine de büyük katkı sağlayacağını belirten Güden, bu sayede otellerin açık kalacağını ve çalışanların da işlerine devam edebileceğini kaydetti.

Corendon Hava Yolunun kurulduğu 2005'ten bugüne kadar Türkiye'ye 1 milyona yakın yolcu taşıdığını ifade eden Güden, geçen yıl Antalya'ya 240 bin turist getirdiklerini, bu sene krize rağmen 250 bin kişi getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Corendon'dan ilginç karar

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
TJB uçağına görevi başında hayatını kaybeden corendon personeli, rahmetli uçak teknisyeni arkadaşımızın ismi''AYHAN SARAÇOĞLU''verilmişti.büyük takdir toplamıştı şirket.Bu reklam amaçlı isim verme olayını ben pek hoş bulmuyorum.seneye de Obama ismi verilirse şaşırmam...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yazsinlar yazsinlar iyi olur frank rijkaard in adi da takimida göklerde olacak bu sene insallah.SARIYLA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA,by-ultraslan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bi sonraki uçağa da "Ahmet Çakar" ya da "Dadı" koyarlar artık... :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000