05 Şubat 2010, Cuma 07:45:07

Air Berlin Kuzey Irak'a uçuyor!

Havacılık açısından “riskli bölge” olarak bilinen Irak’a uçan havayolu şirketleri sayısı giderek artıyor...
  • air berlin kuyruguna bi füze yesin görürüz.bir daha ucuyor mu?
  • airberlin in böyle birşey yapmaya sence ihtiyacı varmı lalecik...:)))))))ama malum havayolu konusunda sana katılıyorum.geçen gün a...jet tin uçağının kargosunda manifestoda olmayan birşeyler taşınmış(tel-aviv`e).
  • Türkiye'den Erbil'e yolcu taşıyan firma artık niyetini ve hangi emellere hizmet ettiğini gizleme ihtiyacı dahi hissetmiyor. Bunu anlamak için yakın geçmiş zamanda "kod paylaşı"mı yaptığı ortağına ve işe aldığı zihniyetteki insanlara -malum vakıftan torpilli pilot gibi- bakmak yeterli. Bakalım "Berlin mızıkacıları" niyetlerini ne zaman belli edecek?
  • Türkiye üzerinden izin verilmesin demişsiniz???türkiyeden türk bayraklı şirketler uçuş yaparkenmi???Bağdat demişsiniz zaten thy uçuyor.Bu uçuştan daha normal birşey yok bence.
  • gitsinler de furulsunlar
  • notamlı saha derse thy nasıl gidecek bagdata
  • Kesinlikle Türkiye üzerinden uçuşa izin verilmemeli. Avrupadan gidecekse Yunanistandan akdenize çıksın alabiliyorsa Suriyeden izin alsın uçsun.Suriye de ambargo yüzünden uçak alamıyor. Böylece güzel güzel hesaplaşsınlar. O kadar yol o kadar maliyet demek. Türkiye riskli ve Notamlı saha diyebilir.

Havacılık açısından “riskli bölge” olarak bilinen Irak’a uçan havayolu şirketleri sayısı giderek artıyor. Almanya’nın ikinci büyük havayolu şirketi Air Berlin de 6 Şubat Cumartesi gününden itibaren Irak seferlerini başlatıyor. Air Berlin Düsseldorf, Hamburg ve Berlin havalimanlarından Kuzey Irak’ın Erbil kentine seferler gerçekleştirecek.

Air Berlin’in 2010 yazından itibaren Irak’a seferlerini artıracağı belirtiliyor. Air Berlin’in Irak uçuşları vergi ve masraflar dahil gidiş-dönüş 598 avrodan başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek.

Air Berlin Kuzey Irak'a uçuyor!

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
air berlin kuyruguna bi füze yesin görürüz.bir daha ucuyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
airberlin in böyle birşey yapmaya sence ihtiyacı varmı lalecik...:)))))))ama malum havayolu konusunda sana katılıyorum.geçen gün a...jet tin uçağının kargosunda manifestoda olmayan birşeyler taşınmış(tel-aviv`e).

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye'den Erbil'e yolcu taşıyan firma artık niyetini ve hangi emellere hizmet ettiğini gizleme ihtiyacı dahi hissetmiyor. Bunu anlamak için yakın geçmiş zamanda "kod paylaşı"mı yaptığı ortağına ve işe aldığı zihniyetteki insanlara -malum vakıftan torpilli pilot gibi- bakmak yeterli. Bakalım "Berlin mızıkacıları" niyetlerini ne zaman belli edecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Türkiye üzerinden izin verilmesin demişsiniz???türkiyeden türk bayraklı şirketler uçuş yaparkenmi???Bağdat demişsiniz zaten thy uçuyor.Bu uçuştan daha normal birşey yok bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
gitsinler de furulsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
notamlı saha derse thy nasıl gidecek bagdata

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Kesinlikle Türkiye üzerinden uçuşa izin verilmemeli. Avrupadan gidecekse Yunanistandan akdenize çıksın alabiliyorsa Suriyeden izin alsın uçsun.Suriye de ambargo yüzünden uçak alamıyor. Böylece güzel güzel hesaplaşsınlar. O kadar yol o kadar maliyet demek. Türkiye riskli ve Notamlı saha diyebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000