22 Eylül 2015, Salı 16:00:12

Air Berlin uçağında delik acil iniş yaptırdı

Air Berlin’e ait Duseldorf-Kos seferini yapan uçağın kanadında uçuş sırasında fark edilen delik korkuya neden oldu. Uçak Munih’e iniş yaptı.
  • air berlin kadar vasat bir hava yolu var mı acaba? 70 EURO fazla ücret öderim bilete THY ile uçarım... birde bu airport haberin , haber başlıkları altında yaptığımız bir çok yorum da yayımlanmıyor ???!!! adminler kime hizmet ediyorsunuz ? taraflı mısınız ? onuda bilelim..
  • Haberin basligini THY yazsaydi yorum sayisini ve yorumlari dusunemiyorum klavye pilotlari ne yazardi.Ne olsa yabancilari seviyoruz kabuklu severiz
  • bence pilotaj
  • Bu haberi ben soyledim airport habere baska bir haberin altina attigim yorumla bari yayinlasaniz bunu da insanlar gorsun ne kadar ugrastigmizi havacilar olarak
  • usd bu hafta çin deki yavaşlama nedneiyle rekora gidebilir, ev alanlar araba kredisi alanalr faizler artıyor aman dikkat!!
  • instagrama foto koyma takipçi kazanma derdinde olmıcanız aslanım
  • Safa denetlemelerinde bizim ucaklari mikroskopla inceliyorlar. Buna uzaktan bakmak yeterli. ;)
  • Tgs alımı var mı acaba
  • Öncelikle geçmiş olsun. Maazallah bu olay THY uçağında olacaktı ki bizim çivisi çıkmış sanal kahramanlar hemen karalamaya baslayacaklardı.
  • Pilotaj hatası

Air Berlin’e ait Duseldorf-Kos seferini yapan D-ABCK kuyruk tescilli Airbus 321 tipi uçağın kanadında uçuş sırasında fark edilen delik korkuya neden oldu. Uçak Munih’e iniş yaptı.

Air Berlin havayolu şirketine ait uçağın kanadında oluşan delik 2000 yılındaki Concorde faciasını akıllara getirdi. Duseldorf’tan Yunanistan’ın Kos adasına gitmek için havalanan 171 yolcu ve 7 mürettebatı bulunan uçağın kalkış sırasında lastiklerinden fırlayan bir parçadan dolayı oluştuğu sanılan kanadındaki delik, korkuya neden oldu.

Uçak Almanya’nın Münih kentine iniş yaparak teknik bakıma alındı.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Air Berlin uçağında delik acil iniş yaptırdı

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

baro ~ 7 yıl önce
air berlin kadar vasat bir hava yolu var mı acaba? 70 EURO fazla ücret öderim bilete THY ile uçarım... birde bu airport haberin , haber başlıkları altında yaptığımız bir çok yorum da yayımlanmıyor ???!!! adminler kime hizmet ediyorsunuz ? taraflı mısınız ? onuda bilelim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
330 ~ 9 yıl önce
Haberin basligini THY yazsaydi yorum sayisini ve yorumlari dusunemiyorum klavye pilotlari ne yazardi.Ne olsa yabancilari seviyoruz kabuklu severiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
En iyi pilot ~ 9 yıl önce
bence pilotaj

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bennn ~ 9 yıl önce
Bu haberi ben soyledim airport habere baska bir haberin altina attigim yorumla bari yayinlasaniz bunu da insanlar gorsun ne kadar ugrastigmizi havacilar olarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
usd ~ 9 yıl önce
usd bu hafta çin deki yavaşlama nedneiyle rekora gidebilir, ev alanlar araba kredisi alanalr faizler artıyor aman dikkat!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
punto atarken ~ 9 yıl önce
instagrama foto koyma takipçi kazanma derdinde olmıcanız aslanım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aykut pinar ~ 9 yıl önce
Safa denetlemelerinde bizim ucaklari mikroskopla inceliyorlar. Buna uzaktan bakmak yeterli. ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 9 yıl önce
Tgs alımı var mı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Klavye kahramanları ~ 9 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun. Maazallah bu olay THY uçağında olacaktı ki bizim çivisi çıkmış sanal kahramanlar hemen karalamaya baslayacaklardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Matkap ~ 9 yıl önce
Pilotaj hatası

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000