21 Ocak 2016, Perşembe 13:58:54

İstanbul hava trafiği normale döndü

Bugün İstanbul hava trafiğini alt üst eden smart arızası giderildi.
  • indirip kaldırmak için kuleye ne gerek var? başka şeyler kullanılabilirdi!! havacılığın tarihini 20 senelik sananlar var!!
  • Başkan Mohammed Hariri... Yan kuruluş Türk Telekom TTNet Avea Argela ALBtelecom Innova AssisTT Sebit LLC Pantel Sobee Studios... %55 hisse, Oger Telekom'a aittir. %30 hisse, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı'na aittir. %15 hisse, Borsa İstanbul'da halka açıktır. hizmetler: ADSL ATM Frame Relay G.SHDSL GSM IPTV Metro Ethernet PSTN Videofon Wirofon bu durumda muhammede dava açılmalı genel olarak fazlalık onun...ayrıca verilen hizmetlerde radar bilgisini göremedim.hangisi oluyor?
  • Ariza telekomdaymis yerseniz. Smart zaten gayet iyi hic sorun yok.
  • Kurum çalışanı mıdır bilmiyorum ama. Dışarıda takip eden bir olarak merak ediyorum. Haldun beyden niye ses çıkmıyor? Artık olaylara bir el atsın.
  • yedek sistemin onemi nasil ortaya cikiyor. En az 27 yedek olsaydi sorun olmazdi
  • aferin dhmi böyle devam et.umarım 3. havalimanının hava trafik hizmetini de bunlar vermez yoksa herşey yalan olur.bu memur anlayışıyla rezil eder bunlar herşeyi
  • ne yapmışlar FLIGHTRADAR DAN MI İNDİRMİŞLER
  • iyi çok şükür umarım tekrar yaşanmaz birdaha

Bugün İstanbul hava trafiğini alt üst eden smart arızasının giderildiği ve uçuşların normale döndüğü öğrenildi.

Bugün öğlen saatlerinden önce yaşanan arıza nedeniyle hava trafiği olumsuz yönde etkilenmiş ve iniş ve kalkışlar durma noktasına gelmişti. Havalimanında park yeri kalmaması nedeniyle meydana inişler için onlarca uçak havada tur atmak zorunda kalmıştı.

2 saate varan bir süre giderilemeyen arızanın an itibariyle sonuçlandırıldığı ve iniş-kalkışların normal seyrinde devam ettiği öğrenildi.

©AirportHaber

 

İstanbul hava trafiği normale döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

indir kaldır ~ 8 yıl önce
indirip kaldırmak için kuleye ne gerek var? başka şeyler kullanılabilirdi!! havacılığın tarihini 20 senelik sananlar var!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şaka yaptım ~ 8 yıl önce
Başkan Mohammed Hariri... Yan kuruluş Türk Telekom TTNet Avea Argela ALBtelecom Innova AssisTT Sebit LLC Pantel Sobee Studios... %55 hisse, Oger Telekom'a aittir. %30 hisse, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı'na aittir. %15 hisse, Borsa İstanbul'da halka açıktır. hizmetler: ADSL ATM Frame Relay G.SHDSL GSM IPTV Metro Ethernet PSTN Videofon Wirofon bu durumda muhammede dava açılmalı genel olarak fazlalık onun...ayrıca verilen hizmetlerde radar bilgisini göremedim.hangisi oluyor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Inandik ~ 8 yıl önce
Ariza telekomdaymis yerseniz. Smart zaten gayet iyi hic sorun yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Burak Sönmez ~ 8 yıl önce
Kurum çalışanı mıdır bilmiyorum ama. Dışarıda takip eden bir olarak merak ediyorum. Haldun beyden niye ses çıkmıyor? Artık olaylara bir el atsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
yedek sistemin onemi nasil ortaya cikiyor. En az 27 yedek olsaydi sorun olmazdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dehamei ~ 8 yıl önce
aferin dhmi böyle devam et.umarım 3. havalimanının hava trafik hizmetini de bunlar vermez yoksa herşey yalan olur.bu memur anlayışıyla rezil eder bunlar herşeyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
smart ~ 8 yıl önce
Nasıl bir smartsa artık sürekli çöküyor geçen ay da çökmüştü.
dhmi ~ 8 yıl önce
Lütfen,arızanın kaynağını bilmeden yorum yapmayın.Arızalanan SMART sistemleri değil.Hat sağlayıcısı Türk Telekom sistemlerinde meydana gelen problem.
teknisyen ~ 8 yıl önce
aynen memur zihniyetliler değilde özel sektörcü telekom hizmet sağladığında süper hizmet veriyor evet.3.havalimanı hizmeeti özel sektör versin görürsün kesintiyi.
he he ~ 8 yıl önce
geçin bu telekom ayaklarını smartın ne halt olduğunu biliyoruz atmayın kafadan işkembeden din kardeşiyiz.ne zaman çökse smart telekom suçlu.o zaman neden telekomun sistemine bağladınız herşeyi
Sallama ~ 8 yıl önce
Olay telekom kaynakli filan degilmis.Istanbuldaki router arizasindan kaynaklanmis.
en iyisi fr24 ~ 8 yıl önce
ne yapmışlar FLIGHTRADAR DAN MI İNDİRMİŞLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
port ~ 8 yıl önce
iyi çok şükür umarım tekrar yaşanmaz birdaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000