20 Şubat 2010, Cumartesi 11:46:15

EMNİYETTE GECE YARISI TAYİNLERİ

Atatürk Havalimanı'nda 5 yıldan fazla süreyle görev yapan 170 polis tayin edildi.
  • Hiçkimse burdan klavye erkekliği yapmasın, biz 24 saat havalimanı b kapısında görev başındayız. Sıkıntısı arızası olan gelsin bizimle ordan konuşsun. Tırnak ucu kadar delikanlılığı olan orda bize ahkam kessin de görelim ne kadar erkekmiş..
  • B Kapısının şımarık polisleri yorumunu yazan arkadaş yaptığın tek şey civata sıkmak yakınbda zaten şirketin onu yapan robotuda getirir yurt dışından. Sana sadece yemek yemek kalır. Ne demiş büyükler cahil ile sohbet edeceğine zımpara kağıdı ile teharet et. Sana hayatında başarılar...
  • b kapısındakı polisler sana ne yaptı da bu kadar zoruna gitti yemekhaneyı gec acıorsun işçiler yemek yıyemıor demıssın işçi 4 milyar maaş mı alır thy teknısyenı bu arada yemekhaneyı acan polislerın yerı degısmedı onu da soleyım aclıktan olmezsın 5 dakıka gec kalmayla kımse de olmez
  • sanırım thy teknisyenleri ortalığı boş buldu aç muhabbeti yapıyolar bizi kimse bi yere göndermedi halen yerımızdeyız varsa bı sıkayetınız delıkanlı olun gelın yuzumuze konuşun bedavadan 3.5 mılyar 4 mılyar maas alıp bütün işi asgarı ucrete calısan işcilere yaptırıp ağalık yapan teknisyenler namuslu ve şerefli insanlara dil uzatmayın varsa gidenlerin bi hatası soruşturma açsalardı siz toplum içinden geçerken allahın selamını bile esrhgeyen insanlarsınız kime ne anlatıyosunuz yerimiz belli delikanlı olun erkek adam olun
  • çok sevindim bu duruma biz hava alnı çalışanı olarak özellikle b kapısını kullanan personel olarak şımarık poli istemiyoruz herkes haddini bilsin aldığı paranın hakkını verip saatinde işcinin yemeğini yiyebilmesi için yemekhane kapısını açsın..
  • niçin çünkü böyle haber olmazdı medyada,herkes gideceği yere sessiz sakin giderdi kimse zan altında kalmazdı. niçin,çünkü birileri iş yapmış görünmek için böyle gürültü çıkardı, bilerek ve isteyerek, masum insanları suçluymuş gibi göstererek.eğer varsa bi suçlu gidenlerde neden haklarında birinin dahi soruşturma yok. tayin dönemi beklenemezmiydi 4 ay daha, gelenlerde işi öğrenir gidenler öyle giderdi normalide budur zaten.şuan havalimanın çoğu yerinde işi bilmeyen memurlar.amacınız bağcıyı dövmekse çok güzel becerdiniz....!
  • FİKO ABİ NEDEN GÖNDERİLDİ E KAPISINDAN DOGRU DURUST CALISAN NAMAZINA NİYAZINDA NELER OLUYORR DEVLET NERDE VERMİŞLER 3 GUNLUK MEMURLARI İŞLER YURUMUYORR...
  • bu arada kayseri havaalanında görevli müdür mustafa soyaslanda unutulmasın. yeter artık yaptığı diktatörlükler. güvenlik önlemi adı altında yapmadığı zulüm kalmıyor.ama garibana. kılığı kıyafeti düzgün birinide gördümü peşinden ayrılmıyor. nerde kaldı eşitlik. tüm persone yani polisler ve güvenlikçiler kendisinden şikayetçi oduğu halde sadece sorumlu valinin insiyatifiyle hala görevde kalıyor. lütfen ondan mislice daha iyi görev yapacak pek çok md.var.neden onlara yol açılmıyor.
  • birde trafik sube muduru degisse ne guzel olacak...havaalaninin giris ve cikisi sagli sollu acik otopark a donusmus hic bir trafik polisinin umurunda degil...mudur sabahlari bir tur atsin gorsun.turistler bize soruyorlar Turkiye de havaalanlari girisleri hep boyle midir??anayol otopark midir?? diye... utaniyorum cevap vermeye...trafik polisine soruyorum bana ya bosver ya bi de onlarla mi ugrasacam hem sana ne ki??? diyor ben de anayola park etmesine goz yumdugunuz araclar yuzunden ise gec kalmak zorunda kaliyorum diyorum cevap veremiyor..eger AHL de trafik subesi ve muduru,amiri artik her kimse varsa bu sorunu bir an once cozsun.cozemiyorsa da cozebilecek olan kisi goreve getirilsin..gercekten hem cok kotu bir goruntu hem de prestij kaybi.
  • sn. mü-dür uzun zaman kalmalarını istemediği için göndermiş. kalan eski poli memurları ne oluyor. vıpe giden byn. p.m. ne oluyor. bunların da açıklamasını yapsınlar.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Atatürk Havalimanı Şube Müdürlüğü'nde görev yapan 1 emniyet müdürü ile 22 polisin görev yerlerini geçen hafta değiştirmişti.

Atatürk Havalimanı’ndan ikinci tayin haberi de bu gece geldi. Dün gece saat 23:00 itibariyle biri komiser, biri başkomiser 170 emniyet personeli, İstanbul’da değişik ilçelere tayin edildi.Tayin edilen personelin, Atatürk Havalimanı’nda 5 yılın üzerinde görev yaptıkları öğrenildi.

Tayinlerin free shoplara yönelik operasyonlarla bağlantısı olmadığı, İstanbul İl Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ın emniyet görevlilerinin uzun süre aynı yerde kalmasını istemediği için tayinlerin gerçekleştiği öğrenildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

EMNİYETTE GECE YARISI TAYİNLERİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 14 yıl önce
Hiçkimse burdan klavye erkekliği yapmasın, biz 24 saat havalimanı b kapısında görev başındayız. Sıkıntısı arızası olan gelsin bizimle ordan konuşsun. Tırnak ucu kadar delikanlılığı olan orda bize ahkam kessin de görelim ne kadar erkekmiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
B Kapısının şımarık polisleri yorumunu yazan arkadaş yaptığın tek şey civata sıkmak yakınbda zaten şirketin onu yapan robotuda getirir yurt dışından. Sana sadece yemek yemek kalır. Ne demiş büyükler cahil ile sohbet edeceğine zımpara kağıdı ile teharet et. Sana hayatında başarılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
b kapısındakı polisler sana ne yaptı da bu kadar zoruna gitti yemekhaneyı gec acıorsun işçiler yemek yıyemıor demıssın işçi 4 milyar maaş mı alır thy teknısyenı bu arada yemekhaneyı acan polislerın yerı degısmedı onu da soleyım aclıktan olmezsın 5 dakıka gec kalmayla kımse de olmez

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sanırım thy teknisyenleri ortalığı boş buldu aç muhabbeti yapıyolar bizi kimse bi yere göndermedi halen yerımızdeyız varsa bı sıkayetınız delıkanlı olun gelın yuzumuze konuşun bedavadan 3.5 mılyar 4 mılyar maas alıp bütün işi asgarı ucrete calısan işcilere yaptırıp ağalık yapan teknisyenler namuslu ve şerefli insanlara dil uzatmayın varsa gidenlerin bi hatası soruşturma açsalardı siz toplum içinden geçerken allahın selamını bile esrhgeyen insanlarsınız kime ne anlatıyosunuz yerimiz belli delikanlı olun erkek adam olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok sevindim bu duruma biz hava alnı çalışanı olarak özellikle b kapısını kullanan personel olarak şımarık poli istemiyoruz herkes haddini bilsin aldığı paranın hakkını verip saatinde işcinin yemeğini yiyebilmesi için yemekhane kapısını açsın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
niçin çünkü böyle haber olmazdı medyada,herkes gideceği yere sessiz sakin giderdi kimse zan altında kalmazdı. niçin,çünkü birileri iş yapmış görünmek için böyle gürültü çıkardı, bilerek ve isteyerek, masum insanları suçluymuş gibi göstererek.eğer varsa bi suçlu gidenlerde neden haklarında birinin dahi soruşturma yok. tayin dönemi beklenemezmiydi 4 ay daha, gelenlerde işi öğrenir gidenler öyle giderdi normalide budur zaten.şuan havalimanın çoğu yerinde işi bilmeyen memurlar.amacınız bağcıyı dövmekse çok güzel becerdiniz....!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
FİKO ABİ NEDEN GÖNDERİLDİ E KAPISINDAN DOGRU DURUST CALISAN NAMAZINA NİYAZINDA NELER OLUYORR DEVLET NERDE VERMİŞLER 3 GUNLUK MEMURLARI İŞLER YURUMUYORR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu arada kayseri havaalanında görevli müdür mustafa soyaslanda unutulmasın. yeter artık yaptığı diktatörlükler. güvenlik önlemi adı altında yapmadığı zulüm kalmıyor.ama garibana. kılığı kıyafeti düzgün birinide gördümü peşinden ayrılmıyor. nerde kaldı eşitlik. tüm persone yani polisler ve güvenlikçiler kendisinden şikayetçi oduğu halde sadece sorumlu valinin insiyatifiyle hala görevde kalıyor. lütfen ondan mislice daha iyi görev yapacak pek çok md.var.neden onlara yol açılmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
birde trafik sube muduru degisse ne guzel olacak...havaalaninin giris ve cikisi sagli sollu acik otopark a donusmus hic bir trafik polisinin umurunda degil...mudur sabahlari bir tur atsin gorsun.turistler bize soruyorlar Turkiye de havaalanlari girisleri hep boyle midir??anayol otopark midir?? diye... utaniyorum cevap vermeye...trafik polisine soruyorum bana ya bosver ya bi de onlarla mi ugrasacam hem sana ne ki??? diyor ben de anayola park etmesine goz yumdugunuz araclar yuzunden ise gec kalmak zorunda kaliyorum diyorum cevap veremiyor..eger AHL de trafik subesi ve muduru,amiri artik her kimse varsa bu sorunu bir an once cozsun.cozemiyorsa da cozebilecek olan kisi goreve getirilsin..gercekten hem cok kotu bir goruntu hem de prestij kaybi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sn. mü-dür uzun zaman kalmalarını istemediği için göndermiş. kalan eski poli memurları ne oluyor. vıpe giden byn. p.m. ne oluyor. bunların da açıklamasını yapsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000