21 Ağustos 2011, Pazar 15:23:25

BURASI BODRUM DEĞİL...

Günde onbinlerce insanın gelip geçtiği Atatürk Havalimanı'nda AirportHaber objektifine takılan bu görüntü, Atatürk Havalimanı çimlerinin, Bodrum sahillerini aratmadığını gösteriyor.
  • bence görüntü olarak hoş değil.. ayıptır ahlaksızlıktır bu tarz konularda değilim ben .sadece bana göre görüntü çirkin.güneşlenmek istiyorsan bunu yerine uygun bir yerde yapmalısın..
  • bu resimde çimenliğe seccade serip namaz kılan biri olsaydı yorumları tahmin ediyorum...deveci bademlerden anca bu beklenirdi olurdu;inanmayan varsa yarın bende secade serip öğle namazına oraya gideyim...yorumlar en az 20 sayfa hadi hacı yürü mekkeye olurdu...hoş görülüleri çok iyi biliyoruz...
  • Bu adamın verilmiş sadakası varmış , vekil ahlak zabıtaları odunlarla dalabilirlerdi kendisine ...
  • Resim o kadar doğal çekilmiş'ki adam farkında bile değil ,ama sanki yüzü saklar gibi bir durum var tabi insanların aklına türlü türlü tilkiler dolaşır fesatlık olsaydı adam sırıtırdı buda benim fikrim idda bile olsa cesaretine helal olsun :)) Şiiiiit haciii tamam giyinebilirsin çekim bitti :))) latife bir yana çağdaşlık çıkplaklıkla olmaz amacım tartışmak değil sadece fikrimi iletmek istedim.
  • Ne zamanki ayni agacin altinda kurban kesilmesine hosgorulu olursak o zaman iste medeni olucagiz. Yabanci ve sade vatandasa ayni hosgoru standardi lazim.
  • İlk yorumu yapan vatandaş muhtemel hasta ve Bakırköy den yazıyor olmalı.Çünki bildigi ve bilmediği her konuya aynı yaklaşım ve yazı tipiyle olumsuz ve alakasız yorum yapıyor.Ve hepside laf olsun bab-ından.O yüzden dikkate almayın bu yorumu.Allah şifalar versin.
  • Ne guzel.Medeni acidan ne kadar yol katettigimizin en guzel gostergesi.Medeniyyet dedigimiz cagdaslik cagdas Dunya iste budur.Az kaldi.Adam altinida cikarsa idi tam not alacaktik ama kasden altini cikarmamiski Turkiye tam not alamasin diye.Bu adam Turkiye tam not alamasin diye kullanilan bir ajan olmasin!!!!Ama muhafazakar ve gericilere verilecek cok guzel bir ders bir goruntu olduguna inaniyorum.CAGDASLIK VE MEDENIYET ISTE BUDUR BIRAZ NOKSAN DAHI OLSA.SEN COK YASA CAGDAS VE LAIKLIK.MUHAFAZAKARLAR ISTEMESE BILE.
  • Bence fotoğrafı çekeni ve haberi yayına koyan kişinin fotoğraflarını koyup haber yapmalıydınız..adam güneşlenmekten hoşlanıyorum diyor siz plaj diye haber yapıyosunuz sadece plajda mı güneşlenir?
  • Efendim tisörtünü çikarmis , ayaginda donu duruyor , sevisme / gayri ahlaki birsey felan yok, sakince kitab okumakta bu turist abimiz. Içeride miskin miskin beklemekten se ...
  • keske yabancılara veya "elit" kesime gösterdiğimiz hoşgörüyü sade vatandaşada göstersek değilmi düşününki muhafazarkar bir anne evlat orda dinlense vay kıyamet kopar ahada takunyacılar işgalde diye artık çifte standartı bıraksak ...
Atatürk Havalimanı'nda bulunan yeşilliklerde bugüne kadar uyuyan, piknik yapan ya da top oynayan insanlara rastlamak mümkündü fakat bugünkü manzara o ilginçliklere bir yenisini ekledi.

İsmini vermek istemeyen bir İngiliz yolcu rahat tavırlarıyla üzerinde bulunan tüm eşyalarını çıkarttı ve çantasında bulunan havluyu İç Hatlar Terminali Otopark çıkışındaki yeşilliklere sererek güneşlenmeye başladı.

Çevredeki insanlara rağmen rahat tavırlarıyla güneşlenmeye devam eden yolcu,"Çok kısa bir tatilim var ve güneşlenmeyi seviyorum. Uçuş saatim gelene kadar bu fırsattan yararlanmak istedim" diye konuştu.



©AirportHaber.com
BURASI BODRUM DEĞİL...

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Misafir ~ 13 yıl önce
bence görüntü olarak hoş değil.. ayıptır ahlaksızlıktır bu tarz konularda değilim ben .sadece bana göre görüntü çirkin.güneşlenmek istiyorsan bunu yerine uygun bir yerde yapmalısın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu resimde çimenliğe seccade serip namaz kılan biri olsaydı yorumları tahmin ediyorum...deveci bademlerden anca bu beklenirdi olurdu;inanmayan varsa yarın bende secade serip öğle namazına oraya gideyim...yorumlar en az 20 sayfa hadi hacı yürü mekkeye olurdu...hoş görülüleri çok iyi biliyoruz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu adamın verilmiş sadakası varmış , vekil ahlak zabıtaları odunlarla dalabilirlerdi kendisine ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Resim o kadar doğal çekilmiş'ki adam farkında bile değil ,ama sanki yüzü saklar gibi bir durum var tabi insanların aklına türlü türlü tilkiler dolaşır fesatlık olsaydı adam sırıtırdı buda benim fikrim idda bile olsa cesaretine helal olsun :)) Şiiiiit haciii tamam giyinebilirsin çekim bitti :))) latife bir yana çağdaşlık çıkplaklıkla olmaz amacım tartışmak değil sadece fikrimi iletmek istedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne zamanki ayni agacin altinda kurban kesilmesine hosgorulu olursak o zaman iste medeni olucagiz. Yabanci ve sade vatandasa ayni hosgoru standardi lazim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İlk yorumu yapan vatandaş muhtemel hasta ve Bakırköy den yazıyor olmalı.Çünki bildigi ve bilmediği her konuya aynı yaklaşım ve yazı tipiyle olumsuz ve alakasız yorum yapıyor.Ve hepside laf olsun bab-ından.O yüzden dikkate almayın bu yorumu.Allah şifalar versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne guzel.Medeni acidan ne kadar yol katettigimizin en guzel gostergesi.Medeniyyet dedigimiz cagdaslik cagdas Dunya iste budur.Az kaldi.Adam altinida cikarsa idi tam not alacaktik ama kasden altini cikarmamiski Turkiye tam not alamasin diye.Bu adam Turkiye tam not alamasin diye kullanilan bir ajan olmasin!!!!Ama muhafazakar ve gericilere verilecek cok guzel bir ders bir goruntu olduguna inaniyorum.CAGDASLIK VE MEDENIYET ISTE BUDUR BIRAZ NOKSAN DAHI OLSA.SEN COK YASA CAGDAS VE LAIKLIK.MUHAFAZAKARLAR ISTEMESE BILE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bence fotoğrafı çekeni ve haberi yayına koyan kişinin fotoğraflarını koyup haber yapmalıydınız..adam güneşlenmekten hoşlanıyorum diyor siz plaj diye haber yapıyosunuz sadece plajda mı güneşlenir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Efendim tisörtünü çikarmis , ayaginda donu duruyor , sevisme / gayri ahlaki birsey felan yok, sakince kitab okumakta bu turist abimiz. Içeride miskin miskin beklemekten se ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
keske yabancılara veya "elit" kesime gösterdiğimiz hoşgörüyü sade vatandaşada göstersek değilmi düşününki muhafazarkar bir anne evlat orda dinlense vay kıyamet kopar ahada takunyacılar işgalde diye artık çifte standartı bıraksak ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000