30 Ekim 2014, Perşembe 09:21:52

BAKAN ELVAN'A 3. HAVALİMANI SORUSU

MHP'li Alim Işık, Ulaştırma Bakanı'na İstanbul'a yapılan yeni havalimanın adını sordu.
  • Kendileri cok temiz! paralel abiler, Türkiye'yi 1923'ten beri bir noktaya getirmeyen "made in Europe" kemo'lar kafanızı sokun kuma. İnsan yeterki at gözlüğü takmasın. RTE cumhurbaşkanı, RTE adam gibi lider
  • Tek rakibi yine kendisi, aldığı oylara herkes seve seve saygı duyacak ve RTE havalimanından seve seve hepiniz uçacaksınız. Yeter! Söz milletindir..
  • Alman ve abd liler tarafından şişirilen hainler var aramızda. Azlar ama kurgu sağlam medyayla sesleri çok çıkıyor. Her seçimde derslerini alıyorlar. Yazıkkı memleketin ilerleyişini hazmedemeyip rakiplere koz verme yarışındalar.
  • O ismi tüm Türkiye'de oy kullanan vatandaşların yüzde 52'si ile halk vermiştir. Akp hükümeti zamanında hayatında ilk defa uçağa binen 10 milyondan fazla insan var. Bilet fiyatları, otobüs bileti fiyatlarıyla yarışıyor. Hava yolu, halkın yolu sloganını gerçek hale getirmesi nedeniyle, eğer MHP'nin çarpıtmalarından biri değilse 3. hava limanına Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesinden daha doğal bir şey olamaz. Öyle 10 km tren rayı döşeyip demir ağlarla ördük yurdu baştan başa yalanını söyleyenlerden daha çok yakışır..
  • eninde sonunda 3. havalimanı yapılacak.. biliyoruz chp gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki düşmanlar ile bir olup bu havalimanını yapılmasın diye uğraşıyor.. özellikle de almanlarla beraber. çünkü Frankfurt, munich merkez olmaktan çıkacak luftansa kar edemeyecek açık ve net.mhp nin de neden bu önergiyi vermesini anlamadım takılmayın basit şeylere..bakın marmaraya karşı çıkanlar şimdi kullanıyorlar, seneyebaşka bir tünel daha açılacak araba geçecek bilginize. tüm bu yenilikler bu memleketin tüm insanları için yapılıyor..herkes kullansın diye..ama hürriyet medyası çevre yaygarası diye bağırıyor.. sormak lazım İstanbul Hilton otelinin arazisini devletten satın aldın ve sonrasında 5 blok residans ve ofis yapmak istedin ancak imar değişiklik izni alamadın sorarım sana nerde çevre duyarlılığı.. Beşiktaş semtindeki ritz calrton oteli tümü kaçaktır ve anap zamanında yapılmıştır.. nerdesiniz ey çevreciler duyun ya neden sessizsiniz sorarım size..
  • Bana yazanlara cevap. Demokrasiyi anlamayan daha dogrusu daha yeni görenler klosete düsmüs nasil cikacagni bilmeiyormus gibi yorum yaziyorlar. Avrupada her ülkede Cesitlide olsa Demokrasi var. Fasistler disinda müslümanlara giyim tarzi vs. icin Türkiyedeki gibi laf atan baska kimse yoktur (muhalefet kismi). Kürtler vs. Anayasanin ilk 3 maddesi belli ama Kürtler, Cerkezler, Aleviler, lazlar, rumenler vs. hrpsi Türkiye Cumhuriyeti vatandasidir ve ülkenin bölünmez bütün parcasidir. terröristlerle Demokratik cerceve icinde hukuk devletinin verdi imkanlar icinde ugrasmak gerekiyor. Cumhuriyetin yani Demokrasini kurallardir bunlar bilmeyenler icin. Sn. Cumhurbaskani Erdogan yeni Sarayi Bild gazetesinin mansetinde abartili bir sekilde haberi yazan cok ilginctirki Erturugul Özkök yani dedigim gibi kendi milletimiz bizi satiyor. :) Iste budur gercek Demokrasi beyler alismak zor biliyorum :) ama alisacaksiniz !!!
  • Devleti Aliyeyi Osmanlinin Reisi Recep Tayyip Erdoğan olmalı bence
  • Güldürmeyin beni. Dün bütün Alman medyada'ki haber: Erdoganin kacak sarayi. Herkez ögrendi, siz ögrenemediniz liderinizi :-). Sahi, siz Türkiyenin neresinde yasiyorsunuz? Medeniyete biraz uzak bir yer herhalde.
  • Sakaaa gibisini ve la senin takıldığım kişiler yokkken zaten hiç bir ülkede bu sorunlar yoktu .. Abdnn orta doğu proje eş baskaniyiz diyen kim ??? Atatürk kul hakkı yeseydi. Kendi yandaşlarına peskeslerdi halka değil... Senin padişahları görmedin ama hala padişahın olsun istiyorsun sanırsın padisahlik Allahın emri.
  • La brother 30 yılda pkk yapamadigini senn sayın dediklerin yapması mi sorarım sana. Apo kim niye bu hain hapiste lakiin adam siyasetçi olacak millet tepki göstermede senin taptigin adamlar degol mi onu bu hale getiren Türküm demek ırkçılık olmuş sen neyin kafasındasnn. millet istemiyo demekki kotuluyo ... Bu dunya sultan süleyman a kalmadı size mi kalacak..

MHP Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Alim Işık, İstanbul’da inşaatı devam eden yeni havalimanına Recep Tayyip Erdoğan (RTE) adının verilmesi ve Atatürk Havalimanı’nın tarifeli uçuşlara kapatılacağına ilişkin iddiaları Meclis gündemine taşıdı.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a, t24'de yer alan habere göre; "RTE önerisi kimden gelmiş ve hangi nedenlerle kimler tarafında bu isme karar verilmiştir" diye sordu.

Alim Işık'ın İstanbul’da yapımı kararlaştırılan 3. Havalimanına ilişkin TBMM Başkanlığına verdiği soru önergesi şöyle:

“-Söz konusu isim önerisi kimden gelmiş ve hangi nedenlerle kimler tarafında bu isme karar verilmiştir?

-Anılan havalimanı inşaatının tamamlandığında Atatürk Havalimanı’nın tarifeli uçuşlara ve kullanıma kapatılarak Atatürk adının da silinmek istendiği iddiaları doğru mudur?

-Hangi gerekçelerle Atatürk Havalimanı kapatılmak istenmektedir? Atatürk havalimanı sahasının, hangi amaçlarla ve nasıl değerlendirilmesi planlanmıştır?

-Bölgedeki hava sahasının darlığından dolayı iki havalimanının aynı anda kullanılamayacağı gerekçesiyle Atatürk havalimanının kapatılmak istendiği iddiaları doğru mudur?

-Yeni havalimanının ilk fazının ne zaman devreye girmesi planlanmıştır? Bakanlığınızın anılan konulara ilişkin görüşü ve 2014-2015 yılı programları nasıldır?”

BAKAN ELVAN'A 3. HAVALİMANI SORUSU

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kendileri cok temiz! paralel abiler, Türkiye'yi 1923'ten beri bir noktaya getirmeyen "made in Europe" kemo'lar kafanızı sokun kuma. İnsan yeterki at gözlüğü takmasın. RTE cumhurbaşkanı, RTE adam gibi lider

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tek rakibi yine kendisi, aldığı oylara herkes seve seve saygı duyacak ve RTE havalimanından seve seve hepiniz uçacaksınız. Yeter! Söz milletindir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Alman ve abd liler tarafından şişirilen hainler var aramızda. Azlar ama kurgu sağlam medyayla sesleri çok çıkıyor. Her seçimde derslerini alıyorlar. Yazıkkı memleketin ilerleyişini hazmedemeyip rakiplere koz verme yarışındalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tru ~ 9 yıl önce
O ismi tüm Türkiye'de oy kullanan vatandaşların yüzde 52'si ile halk vermiştir. Akp hükümeti zamanında hayatında ilk defa uçağa binen 10 milyondan fazla insan var. Bilet fiyatları, otobüs bileti fiyatlarıyla yarışıyor. Hava yolu, halkın yolu sloganını gerçek hale getirmesi nedeniyle, eğer MHP'nin çarpıtmalarından biri değilse 3. hava limanına Recep Tayyip Erdoğan isminin verilmesinden daha doğal bir şey olamaz. Öyle 10 km tren rayı döşeyip demir ağlarla ördük yurdu baştan başa yalanını söyleyenlerden daha çok yakışır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
eninde sonunda 3. havalimanı yapılacak.. biliyoruz chp gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki düşmanlar ile bir olup bu havalimanını yapılmasın diye uğraşıyor.. özellikle de almanlarla beraber. çünkü Frankfurt, munich merkez olmaktan çıkacak luftansa kar edemeyecek açık ve net.mhp nin de neden bu önergiyi vermesini anlamadım takılmayın basit şeylere..bakın marmaraya karşı çıkanlar şimdi kullanıyorlar, seneyebaşka bir tünel daha açılacak araba geçecek bilginize. tüm bu yenilikler bu memleketin tüm insanları için yapılıyor..herkes kullansın diye..ama hürriyet medyası çevre yaygarası diye bağırıyor.. sormak lazım İstanbul Hilton otelinin arazisini devletten satın aldın ve sonrasında 5 blok residans ve ofis yapmak istedin ancak imar değişiklik izni alamadın sorarım sana nerde çevre duyarlılığı.. Beşiktaş semtindeki ritz calrton oteli tümü kaçaktır ve anap zamanında yapılmıştır.. nerdesiniz ey çevreciler duyun ya neden sessizsiniz sorarım size..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Angarali ~ 9 yıl önce
Bana yazanlara cevap. Demokrasiyi anlamayan daha dogrusu daha yeni görenler klosete düsmüs nasil cikacagni bilmeiyormus gibi yorum yaziyorlar. Avrupada her ülkede Cesitlide olsa Demokrasi var. Fasistler disinda müslümanlara giyim tarzi vs. icin Türkiyedeki gibi laf atan baska kimse yoktur (muhalefet kismi). Kürtler vs. Anayasanin ilk 3 maddesi belli ama Kürtler, Cerkezler, Aleviler, lazlar, rumenler vs. hrpsi Türkiye Cumhuriyeti vatandasidir ve ülkenin bölünmez bütün parcasidir. terröristlerle Demokratik cerceve icinde hukuk devletinin verdi imkanlar icinde ugrasmak gerekiyor. Cumhuriyetin yani Demokrasini kurallardir bunlar bilmeyenler icin. Sn. Cumhurbaskani Erdogan yeni Sarayi Bild gazetesinin mansetinde abartili bir sekilde haberi yazan cok ilginctirki Erturugul Özkök yani dedigim gibi kendi milletimiz bizi satiyor. :) Iste budur gercek Demokrasi beyler alismak zor biliyorum :) ama alisacaksiniz !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
2023 ~ 9 yıl önce
Devleti Aliyeyi Osmanlinin Reisi Recep Tayyip Erdoğan olmalı bence

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Angarli'ye ~ 9 yıl önce
Güldürmeyin beni. Dün bütün Alman medyada'ki haber: Erdoganin kacak sarayi. Herkez ögrendi, siz ögrenemediniz liderinizi :-). Sahi, siz Türkiyenin neresinde yasiyorsunuz? Medeniyete biraz uzak bir yer herhalde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k marasli ~ 9 yıl önce
Sakaaa gibisini ve la senin takıldığım kişiler yokkken zaten hiç bir ülkede bu sorunlar yoktu .. Abdnn orta doğu proje eş baskaniyiz diyen kim ??? Atatürk kul hakkı yeseydi. Kendi yandaşlarına peskeslerdi halka değil... Senin padişahları görmedin ama hala padişahın olsun istiyorsun sanırsın padisahlik Allahın emri.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
angarliya cvp ~ 9 yıl önce
La brother 30 yılda pkk yapamadigini senn sayın dediklerin yapması mi sorarım sana. Apo kim niye bu hain hapiste lakiin adam siyasetçi olacak millet tepki göstermede senin taptigin adamlar degol mi onu bu hale getiren Türküm demek ırkçılık olmuş sen neyin kafasındasnn. millet istemiyo demekki kotuluyo ... Bu dunya sultan süleyman a kalmadı size mi kalacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000