07 Nisan 2008, Pazartesi 14:13:45

AMİGO SEFA HAVALİMANINDA GÖZALTINA ALINDI

Fenerbahçe'nin tribün lideri Amigo Sefa, Fenerbahçe'nin Chelsea ile oynayacağı maç için Londra'ya gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alındı... İşte ayrıntılar...
  • sevgili amigo sefa Bir fenerbahceliye sahtekarlik yakismaz ayip ettin.
  • lütfen havaalanında geçmiş olayları veya HAVACILIK ile ilgili olmayan haberleri havacılık haberi adı altında yazmayın.

Fenerbahçe amigosu Sefa Kalya, Atatürk Havalimanı’nda başkasının adına düzenlenen pasaportla yurtdışına çıkmak isterken gözaltına alındı.

 

Fenerbahçe’nin yarın deplâsmanda Chelsea ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçı için Londra’ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı’na gelen Fenerbahçe tribün lideri “Amigo Sefa” lakaplı Sefa Kalya gözaltına alındı.

 

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde pasaport kontrol noktasından geçerken gözaltına alınan Kalya, başkası adına düzenlenen pasaportla çıkış yapmaya çalıştığı öğrenildi.

 

Araştırma Büro Amirliği’ne götürülen Sefa Kalya’nın bir gasp suçundan dolayı hakkında arama emri olduğu da ortaya çıktı. Amigo Sefa, Gasp Büro Amirliği’nden gelen polisler tarafından Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.  

AMİGO SEFA HAVALİMANINDA GÖZALTINA ALINDI

Yorumlar

a.sömen ~ 16 yıl önce
sevgili amigo sefa Bir fenerbahceliye sahtekarlik yakismaz ayip ettin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kahyigit ~ 16 yıl önce
lütfen havaalanında geçmiş olayları veya HAVACILIK ile ilgili olmayan haberleri havacılık haberi adı altında yazmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000