19 Nisan 2010, Pazartesi 17:23:42

AHL'DEN MUNİH'E TAKSİ SEFERİ BAŞLATTILAR

Yanardağ felaketi nedeniyle yapılamayan uçuşlar Almanya'dan gelen taksicilere yaradı.
  • Kimseye kızmayın bence. Kimse kimseye silah zoruyla bir servis vermiyor. Benim asıl düşündüğüm, AHL/TAV/SAW/Turizm Bakanlığı vs inanılmaz düşük maliyetle süper bir reklam fırsatını teptiler. Mağdur olan yolcular hemen devlet konukevi, öğretmen evi vs alınacak, hava sahası açılana dek İstanbul'da, diğer şehirlerimizde gezdirileceklerdi, daha fazla harcama yapacaklardı. Bu yabancı basına da çıtlatılacaktı. Türk misafirperverliği nasıl olurmuş gösterecetik dünyaya. Yazık, ofislerde yastık battaniye ile kaderlerine terk edilmiş insanlar. O kadarcık ta bütçemiz vardır herhalde ama işleyecek zihniyet yokmuş demek ki. (Bu fikir bana ait değil, şu anda bazı uzakdoğu ülkeleri uyguluyorlar, buyrun: http://bit.ly/cxktjU)
  • Doga karsisinda ne kadar zayif oldugumuz bir kere daha ortaya cikti. Devletler artik el ele verip tren yolunada gereken onemi versinler.
  • oda zehir zikkim haram olsun.... kendim münihde yasiyorum, burdan yola cikanlar oldu... cok kötü söylediler... ama para burda böyle kazanilir diye gittiler... kendileride ayni duruma düserler umarim..
  • taksici her yerde aynı ha alman ha türk hiç fark etmiyor.alayı yamyam
  • yurdum insanının kafası ne de güzel çalışıyor...

Atatürk Havaalimanı’nın her yerinde ellerinde tabelalar ile dolaşan Alman taksiciler Havalimanı'ndan Münih'e taksi seferi başlattılar. Türk asıllı bir taksici yaklaşık 15 arkadaşıyla birlikte Almanya'dan geldiklerini ve 1200 Euro karşılığında Münih ve Stutgart seferlerine başladıklarını belirtti.

Tur otobüslerine talep fazla olunca fiyatlar fırladı...

Atatürk Havalimanı'nda bulunan tur operatörleri Almanya'ya yaptıkları tek sefer başına yolculardan 400 Euro'ya kadar ücret talep ettiklerini ifade ederken, koltuk başına fiyatlandırma yaptıklarını ve çaresiz yolcuların düştükleri durumdan faydalandıklarını da kabul ettiler.

Şu zamana kadar 6 sefer yaptıklarını, otobüslerin dolu gittiğini ve koltuk başına en az 200 Euro aldıklarını belirten Tur şirketi yetkilileri "Son dakikalarda elimizde koltuk kalırsa onu ucuza veriyoruz. Fakat otobüs gelmeden eğer yerlerimize çok talep varsa fiyatlarda ona göre şekilleniyor" dedi.

"Otel yok! Ya ofiste kalırsınız ya da fahiş fiyata karayolunu seçersiniz"

Havayolu şirketleri otele yerleştiremediği yolcularına havaalanında kullanılmayan ofislerde yastık ve yorgan vererek misafir etmeye çalışırken, birçok turist ofis ortamına dayanamayıp fahiş fiyatlar ile memleketlerine gitmek üzere tur şirketleri ve uyanık taksicilerle anlaşmaya çalışıyor.



©AirportHaber.com

AHL'DEN MUNİH'E TAKSİ SEFERİ BAŞLATTILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
Kimseye kızmayın bence. Kimse kimseye silah zoruyla bir servis vermiyor. Benim asıl düşündüğüm, AHL/TAV/SAW/Turizm Bakanlığı vs inanılmaz düşük maliyetle süper bir reklam fırsatını teptiler. Mağdur olan yolcular hemen devlet konukevi, öğretmen evi vs alınacak, hava sahası açılana dek İstanbul'da, diğer şehirlerimizde gezdirileceklerdi, daha fazla harcama yapacaklardı. Bu yabancı basına da çıtlatılacaktı. Türk misafirperverliği nasıl olurmuş gösterecetik dünyaya. Yazık, ofislerde yastık battaniye ile kaderlerine terk edilmiş insanlar. O kadarcık ta bütçemiz vardır herhalde ama işleyecek zihniyet yokmuş demek ki. (Bu fikir bana ait değil, şu anda bazı uzakdoğu ülkeleri uyguluyorlar, buyrun: http://bit.ly/cxktjU)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Doga karsisinda ne kadar zayif oldugumuz bir kere daha ortaya cikti. Devletler artik el ele verip tren yolunada gereken onemi versinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
oda zehir zikkim haram olsun.... kendim münihde yasiyorum, burdan yola cikanlar oldu... cok kötü söylediler... ama para burda böyle kazanilir diye gittiler... kendileride ayni duruma düserler umarim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
taksici her yerde aynı ha alman ha türk hiç fark etmiyor.alayı yamyam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yurdum insanının kafası ne de güzel çalışıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000