17 Mayıs 2014, Cumartesi 15:41:04

AHL'DE RÖTARA YER YOK!

Atatürk Havalimanı, yolcu artışında rekor kırmakla kalmadı, gecikmelerin en az olduğu havalimanları arasında yer aldı.
  • ya gidin isinize bn bir bck senedir ordym yolculrda mhbbet hlnde olan biriyim tgs calisyr dyrlr daha ingilizce bilmeyen kimi beledye bskni kimi bilmem kimin tndgla girenlrr smra onu gctm havalimannda bedava internet yok bu ne bcm glsmslik tuvalet konusu adamlar tuvleti tmzlmyrlar ki sefleri gldigi zamn bi lvbolarda oyln sef gdnce haudi caya bi saat daha glmz somra kocamam havalimamnda bi tne sigar odasi vr mistriler sikayt dnlmktn anam agliyr glsmslk ddgnz bu mu kmse adam akilli ing blmyr yolcuya kufur eder gbi gonderyrlr bu knulra gorevlilerin brz el atmasi lazm en onmliso de dil sorunu koca havalimammda bi tne arapca knsan personel grmdm gormk dlygle..
  • Tk ucaklari icin bahsediyorum , tamamen TGS nin urunleri bunlar.harekat,yolcu hizmetleri, ramp az isci , dusuk maaslar , Deli gibi mesailerle donuyor.
  • Araştırmayı neye göre yapıyorlar bilmem ama kesin olan birşey var ki o da bütün ölçütlerin,ünvanların,vs yolcuların en problemsiz oldugu noktalara göre derecelendirilmesi. Pasaport kuyrugunun defalarca resmini çekip gönderilmesine rağmen umursanmamasına ,pasapportta görevli kişilerin insanlara bağırıp çağırmalarına,yarısından fazlasının işe nasıl girdiği belli olmayan ve dil bile bilmeyen yer hizmetlerine,bu sebeple kendilerini elit zanneden insanlar tarafından yer hizmetlerinin ikinci sınıf muamele görmesine ve yer hizmetleri ile uçuş ekibi arasındaki uçurum sosyal,maddi ve manevi imkanlara,kar edeceğiz diye personeli minimum sayıda tutarak sürekli mesayi yazanlara,gece vardiyasının bitiminde zaten uykusuz olan personeli o hali ile 3 saat daha fazla çalıştırıp gülümsemelerini bekleyenlere rağmen hala övünülecek yanlarımızın olması güzel.Elit ve birinci sınıf insanların başarılarının devamını dilerim.
  • yurt dışından gelip terminal dışına çıkınca polisin "bekleme yapma" anonsu memlekete geldiğimi hissettiren şey hep
  • yurtdışına çık bak nasılmış pasaport kuyruğu sonra konuş derim...uçaktan topluluk halinde iniyor insanlar 1 uçak değil 3-4 uçak aynı anda geliyor...sıra oluyor diyor...ya ne olacağıdı?akbil mi basıyorsun? basıp basıp geçsinler? akbil basarken bile sıra oluyor...pasaport bu adamlar hudutlarına giriyor tabiki kontrol edecekler...sen acele edeceksin diye önüne geleni içeriye mi alsınlar ay çok sinirlendim tutmayın beni...
  • Pasaport kontrolu icin saatlerce kuyrukta bekleyenleri unutular herhalde...
  • Tgs calisani ne kadar bilgili ve konulardan haberdar oldugunu belli ediyor.Bahsedilen hava trafik hizmetleri... Yoksa onu da mi siz yapiyorsunuz?
  • Dünyada AHL tektir siren konusunda, dışarda herkesi iğrenç siren sesleri bekler, hoşgeldin der
  • AHL'de pasaport kuyruklari almis yurumus, bankolarda personel eksikligi sorunu bir turlu cozulmedi, boarding kapilari,guvenlik kontrolu,gumruklu alan ve check in bolgesinde insanlar balik istif, alana giris cikis araba trafigi rezil boyutta ,her bos yer acik otopark olmus, tuvaletler hem pis hem yetersiz kaliyor, restorantlar,kafeler cok pahali ,taksiciler zaten basli basina sorun,devlet buyugu gelmezse ortada bir tane polis yok kisaca kalite cok dusuk ve yetkililerin kalkip da soyle odul aldik boyle rekor kirdik vs demeleri cok komik oluyor ! bakan bir de siradan vatandas olarak bu sorunlari canli yasasin yerinde gorsun ondan sonra bakalim ne diyecek ???
  • Tgs nin başarısıdır bu..

Atatürk Havalimanı, yolcu artışında rekor kırmakla kalmadı, gecikmelerin en az olduğu havalimanları arasında yer aldı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, İstanbul Atatürk Havalimanında inişlerdeki gecikme süresinin bir önceki yıla göre yüzde 41, kalkışlardaki gecikme süresinin ise yüzde 33 düşüş gösterdiğini belirterek, "Atatürk Havalimanı, yolcu artışında rekor kırmakla kalmadı, gecikmelerin en az olduğu havalimanları arasında yer aldı" dedi.

Bakan Elvan, 'DHMİ Genel Müdürlüğünün aldığı tedbirler ve uyguladığı hava trafik usulleri sonucunda gecikme süreleri önemli oranda düştü. Atatürk Havalimanı, yolcu artışında rekor kırmakla kalmadı, 2013 yılında inişlerdeki gecikme süresi bir önceki yıla göre yüzde 41 düştü. Böylece inişlerdeki gecikme ortalaması 10,2 dakika olarak gerçekleşti. Kalkışlardaki gecikme süresi ise yine bir önceki yıla göre yaklaşık yüzde 33 düşüş gösterdi ve kalkışlardaki gecikme 2013 yılında 9,5 dakikanın altında kaldı. Şu anda Atatürk Havalimanı, gecikmelerin en az olduğu havalimanları arasında yer alıyor' dedi.

AHL'DE RÖTARA YER YOK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

ahl calisani ~ 10 yıl önce
ya gidin isinize bn bir bck senedir ordym yolculrda mhbbet hlnde olan biriyim tgs calisyr dyrlr daha ingilizce bilmeyen kimi beledye bskni kimi bilmem kimin tndgla girenlrr smra onu gctm havalimannda bedava internet yok bu ne bcm glsmslik tuvalet konusu adamlar tuvleti tmzlmyrlar ki sefleri gldigi zamn bi lvbolarda oyln sef gdnce haudi caya bi saat daha glmz somra kocamam havalimamnda bi tne sigar odasi vr mistriler sikayt dnlmktn anam agliyr glsmslk ddgnz bu mu kmse adam akilli ing blmyr yolcuya kufur eder gbi gonderyrlr bu knulra gorevlilerin brz el atmasi lazm en onmliso de dil sorunu koca havalimammda bi tne arapca knsan personel grmdm gormk dlygle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tk ucaklari icin bahsediyorum , tamamen TGS nin urunleri bunlar.harekat,yolcu hizmetleri, ramp az isci , dusuk maaslar , Deli gibi mesailerle donuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iphone uygulaması ~ 10 yıl önce
Araştırmayı neye göre yapıyorlar bilmem ama kesin olan birşey var ki o da bütün ölçütlerin,ünvanların,vs yolcuların en problemsiz oldugu noktalara göre derecelendirilmesi. Pasaport kuyrugunun defalarca resmini çekip gönderilmesine rağmen umursanmamasına ,pasapportta görevli kişilerin insanlara bağırıp çağırmalarına,yarısından fazlasının işe nasıl girdiği belli olmayan ve dil bile bilmeyen yer hizmetlerine,bu sebeple kendilerini elit zanneden insanlar tarafından yer hizmetlerinin ikinci sınıf muamele görmesine ve yer hizmetleri ile uçuş ekibi arasındaki uçurum sosyal,maddi ve manevi imkanlara,kar edeceğiz diye personeli minimum sayıda tutarak sürekli mesayi yazanlara,gece vardiyasının bitiminde zaten uykusuz olan personeli o hali ile 3 saat daha fazla çalıştırıp gülümsemelerini bekleyenlere rağmen hala övünülecek yanlarımızın olması güzel.Elit ve birinci sınıf insanların başarılarının devamını dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iphone App ~ 10 yıl önce
yurt dışından gelip terminal dışına çıkınca polisin "bekleme yapma" anonsu memlekete geldiğimi hissettiren şey hep

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya he he ~ 10 yıl önce
yurtdışına çık bak nasılmış pasaport kuyruğu sonra konuş derim...uçaktan topluluk halinde iniyor insanlar 1 uçak değil 3-4 uçak aynı anda geliyor...sıra oluyor diyor...ya ne olacağıdı?akbil mi basıyorsun? basıp basıp geçsinler? akbil basarken bile sıra oluyor...pasaport bu adamlar hudutlarına giriyor tabiki kontrol edecekler...sen acele edeceksin diye önüne geleni içeriye mi alsınlar ay çok sinirlendim tutmayın beni...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 ~ 10 yıl önce
tutmayın küçük enişteyi
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pasaport kontrolu icin saatlerce kuyrukta bekleyenleri unutular herhalde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cehalet ~ 10 yıl önce
Tgs calisani ne kadar bilgili ve konulardan haberdar oldugunu belli ediyor.Bahsedilen hava trafik hizmetleri... Yoksa onu da mi siz yapiyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siren ~ 10 yıl önce
Dünyada AHL tektir siren konusunda, dışarda herkesi iğrenç siren sesleri bekler, hoşgeldin der

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 10 yıl önce
AHL'de pasaport kuyruklari almis yurumus, bankolarda personel eksikligi sorunu bir turlu cozulmedi, boarding kapilari,guvenlik kontrolu,gumruklu alan ve check in bolgesinde insanlar balik istif, alana giris cikis araba trafigi rezil boyutta ,her bos yer acik otopark olmus, tuvaletler hem pis hem yetersiz kaliyor, restorantlar,kafeler cok pahali ,taksiciler zaten basli basina sorun,devlet buyugu gelmezse ortada bir tane polis yok kisaca kalite cok dusuk ve yetkililerin kalkip da soyle odul aldik boyle rekor kirdik vs demeleri cok komik oluyor ! bakan bir de siradan vatandas olarak bu sorunlari canli yasasin yerinde gorsun ondan sonra bakalim ne diyecek ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tgs nin başarısıdır bu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000