02 Nisan 2020, Perşembe 13:19:32

THK ihaleye çıkıyor

Türk Hava Kurumu 11 adet Dromader uçağının satışı için ihaleye çıkıyor.
  • Kayyum mal varlığını elinde tutamıyor.kayyumdan umut bitti. Gökçen müdürü zaten işe yarayan göreve liyakatlı müdürleri ve kaptanları yetkisini almaktan başka bir işe yaramadığı gibi a.t.t ile kurum yönetiyor. Aşiret oğlu cabası. Yakında hepsinin başarısızlıkları ayyuka çıkacak. Hak eden idareciler hak ettikleri makamlara oturacaklar.
  • THK Kayyum 5 aydır tüm personeline maaş vermiyor işsizlik ödeneği veriyor. tüm personelin SGK larında çalışmıyor olarak gözüküyor. Kayyumu devlet mi atadı?
  • Thk kayyum 3aydır çalışanların maaş ödemesi yapıyor doğru mu Thk
  • Uçaramadıkları yangın uçakları için habersiz sessiz sedasız observer pilot alıyorlar maaaşları veremezken bu neyin hazırlığı
  • SAKIN KAYYUMU BU SATIŞLARDA SUÇLAMAYIN. SUÇLANCAK KİŞİLER , KURUMU ZAMANINDA YİYEN ESKİ BAZI GENEL BAŞKANLAR VE ONLARI ADAY GÖSTEREN VEYA ATAYAN ESKİ BAZI HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLARI. BU ARADA MESAİYE SARHOŞ GELEN , HÜKÜMET ALEYHİNE KONUŞAN ASALAKLARDA KURUMDAN AYIKLANMALI. KURUMDA LIYAKAT SISTEMI OLMALI. ORTAOKUL MEZUNLARI KURUMDA MUDUR VEYA ŞEF BILE OLDU ZAMANINDA
  • Çalışan maaşları belkide 4 5 ay içeride thk eskisi gibi değil, havada planörler ve helikopter benzeri o kafa şişiren araç dışında birşey kalmadı.
  • Başında yada içinde emekli asker olupta çökmeyen kurum kaldı mı??Sağolsunlar eş,dost,hısım,akraba doldurmaktan başka bildikleri yok!
  • Kurulduğu 1925 yılında itibaren tüm Türk Halkının yardımları ile kurulan ve halkın kurumu olan THK'nın haline çok üzülüyoruz. Devletin gücü diye gelen Kayyum heyeti Tasviye ekibi olarak geldi herhalde. Hele birde THK Gökçen İktisadi İşletmesi Genel Müdürü var ki her seferinde beni Külliye atadı diye her yerde konuşması evlere şenlik... Kurumu bu hale getirenlerden hesap sorulur inşallah
  • Üniversite Pilotaj öğrencilerinin Pic Uçuşlarını başka uçuş okulunda yaptırma düşüncesinde fakat parayı öğrencilerden istiyor. Milleti enayi yerine koyuyorlar. Uçuşları biz yaptıramadık siz dışarda uçun mantığına getiriliyor. Kayyum yeter artık kapat thk'yı.
  • kapatın daha fazla rezil olmadan

Türk Hava Kurumu 11 adet Dromader uçağının satışı için ihaleye çıkıyor.

Resmi Gazete'de yayımlanan duyuruya göre; 11 adet uçak ve depoda bulunun formlu/formsuz malzemelerinin satışı için 13 Nisan'da ihaleye çıkılacak.

Resmi Gazete'de yer alan duyuru:

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığından:

1. Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı (THK) envanterinde bulunan TC-ZAA / ZAB /ZAF /ZAP / ZAT / ZAU / ZBE / ZBF / ZBG / ZBH / ZBI çağrı kodlu 11 adet M-18 A/B Dromader uçağının ve depoda bulunun formlu/formsuz malzemelerinin satışı işi 13.04.2020 Pazartesi günü saat:14:30’da belli istekliler arasında ihale usulü ile ihale edilecektir.

2. İstekliler şartnameye göre hazırlayacakları tekliflerini ihale gün ve saatine kadar Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı Satın Alma ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne (Atatürk Bulvarı No. 33 Opera/ANKARA) vereceklerdir.

3. İstekliler TC-ZAA / ZAB / ZAF /ZAP / ZAT / ZAU / ZBE / ZBF / ZBG / ZBH / ZBI çağrı kodlu 11 adet M-18 A/B Dromader uçağını Etimesgut Meydan İşletme Biriminde mesai saatleri (07:30 ile 16:30) arasında görebileceklerdir.

4. İstekliler bu işe ait şartnameyi 500,00.-TL (beşyüzlira) karşılığında THK Genel Başkanlığı (Atatürk Bulvarı No. 33 Opera/ANKARA) Satın Alma ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nden temin edebilirler.

5. Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp ihaleyi yapıp yapmamakta veya dilediği ile yapmakta serbesttir.

THK ihaleye çıkıyor