15 Temmuz 2012, Pazar 18:31:42

YILDIRIM'DAN BAKAN ŞAHİN'E HAVALİMANI SÖZÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 23 gündür uçağı düşen ve neden düştüğü belli olmayan bir ülkede yaşadıklarını söyledi. Olayın mizaha konu olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, "Efendim uçak terlikle mi sapanla mı düşürüldü; böyle ülke olabilir mi?" dedi.
  • burada chp li hazımsızların kokusunu alıyorum.
  • Bu hükümetin ve bakanın en başarılı olduğu konu yok olan şeyleri var gibi göstermek, tabii meşhur basınımız sayesinde.. 10 senede Marmaray'ı bitiremeyen, hızlı tren yaptık diyip tren deviren, uçak alan ama altyapısı olmadığından insanları saatlerce pist başında kuyrukta bekleten, övündükleri duble yolları defalarca yeniden yaptıran, verdikleri hiçbir bitirme tarihini yerine getiremeyen bu hükümet mi başarılı? De get yav..
  • Aman acele ye getirmeyin sonra metrobüs veya metro istasyonları gibi biyerleri çökmesin !!!!
  • Cumhuriyet tarihinin en başarılı ulaştırma bakanı. Saygılar, sevgiler kendisine. 05.02.2014 de kart gerçek mi sahte mi anlarsınız rahat olun.
  • Sahte boarding kartı ile kimi kandırıyorsunuz allahaşkına. Anadolujet web sitesinden bakın Ordu-Giresun daha sisteme bile girmedi.
  • boarding pass kim hazırladı ise acemiliğine denk gelmiş...

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Ordu ve Giresun illerine ortak hizmet vermesi amacıyla temeli geçen yıl atılan ve yapımı hızla süren Ordu-Giresun Havaalanı inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Yıldırım, Anadolu Jet’ten 5 Şubat 2014 tarihine bilet alan İçişleri Bakanı Şahin’e “Biletin yanmayacak. Ne yapıp yapıp havaalanını o tarihte hizmete sunacağız” diye söz verdi.

Ordu’da Çevreyolu temel atma ve bir çağrı merkezinin hizmete açılması törenlerinin ardından Gülyalı ilçesine geçen Bakan Yıldırım ve Şahin, havaalanının dolgu çalışmaları hakkında müteahhit firma yetkililerinden bilgiler aldı. İki bakan, bir kamyona binerek havaalanı dolgusuna taş döktü. Bir yıl önce havaalanının temelinin atıldığı gün Türk Hava Yolları bünyesindeki Anadolu Jet’ten 5 Şubat 2014 tarihine bilet alan İçişleri Bakanı Şahin’e takılan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, bu tarihe kadar havaalanını bitireceklerini söyledi. Bakan Yıldırım, “Türkiye’de hırçın Karadeniz’de denize havaalanı yapıyoruz. İçişleri Bakanımız bir dönüş bileti almış. 2014 yılının 5 Şubat’ına. Ordu’dan dönüş bileti almış. Millet bekliyor, bakanın bileti yanacak diye. Onun için ne yapacağız yapacağız Bakanımızın dönüş biletine kadar Ordu-Giresun Havaalanı’nı yapıp hizmete açacağız. Başka yolu yok” dedi.

YILDIRIM'DAN BAKAN ŞAHİN'E HAVALİMANI SÖZÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

ordu ~ 12 yıl önce
burada chp li hazımsızların kokusunu alıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılı Bakan ~ 12 yıl önce
Bu hükümetin ve bakanın en başarılı olduğu konu yok olan şeyleri var gibi göstermek, tabii meşhur basınımız sayesinde.. 10 senede Marmaray'ı bitiremeyen, hızlı tren yaptık diyip tren deviren, uçak alan ama altyapısı olmadığından insanları saatlerce pist başında kuyrukta bekleten, övündükleri duble yolları defalarca yeniden yaptıran, verdikleri hiçbir bitirme tarihini yerine getiremeyen bu hükümet mi başarılı? De get yav..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acelesi yok... ~ 12 yıl önce
Aman acele ye getirmeyin sonra metrobüs veya metro istasyonları gibi biyerleri çökmesin !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Cumhuriyet tarihinin en başarılı ulaştırma bakanı. Saygılar, sevgiler kendisine. 05.02.2014 de kart gerçek mi sahte mi anlarsınız rahat olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bunuda yaptınız ya helal olsun ~ 12 yıl önce
Sahte boarding kartı ile kimi kandırıyorsunuz allahaşkına. Anadolujet web sitesinden bakın Ordu-Giresun daha sisteme bile girmedi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
boarding pass kim hazırladı ise acemiliğine denk gelmiş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000