04 Kasım 2009, Çarşamba 07:39:04

VE BARIŞ YORULMAZ'IN ESARETİ BİTTİ

13 Ağustos günü Hırvatistan'da hırsızlık suçlamasıyla tutuklanan ve iki buçuk aydan bu yana tutuklu bulunan THY Kabin Amiri Barış Yorulmaz ve eşi Nilgün Yorulmaz, beraat etti.
  • Geçmiş olsun . En kısa sürede sizi aramızda görmeyi diliyoruz
  • barıs abıcım cok gecmıs olsun hayırlısıyla hemen ucalım yıne ucalım nılgun hanımın yaptıgı keklerden yıyelım.ayy cok sevındımmm.allah bırdaha gostermesın.
  • sonunda adalet yerını buldu gecte olsa umarım yasadıgınız en kotu olay bu olsun tekrarıda olmasın
  • Geçmiş olsun öncelikle. Bence bu densiz ülkenin yaptığı yanına kar kalmamalı. Devletimizin de desteğiyle mağdur arkadaşlarımız Avrupa İHM dahil mümkün olan her kanaldan haklarını sonuna kadar aramalı, aylardır çektikleri maddi manevi çilenin hesabını bu ülkeye kesinlikle sormalı ve cezalandırılmalarını sağlamalı. Bir daha bir Türk vatandaşıyla uğraşırken durup bir düşünmelerini sağlayacak her şey yapılmalı.
  • 22.04te cevapyazan arkadasa bir soru? Hukukun hakim olmadigi ve hukuk sisteminin gelismemis oldugu yabanci ulke yani Hirvatistan'dan bahsediyorsun. Once cuvaldizi kendine batir......Turkiyenin hukuk sistemini, aylarca hapiste yatipta beraat edenleri, suclulugu kanitlanmamis kisilerin suclu gibi acikca ve basinda ifsaa edilmesi.....Acaba Hirvatistan'mi yoksa Turkiye'mi daha iyi o acidan. bana katilmiyorsan evinde otur derim. Hirvatistan'da adalet yerini buldu ve kardesimiz serbest kalip evine dondu.
  • Yorulmaz ailesi, başınıza gelen bu talihsiz olayı geçte olsa atlattığınız için çok sevindim.yaşadığınız onca inanılmaz olaylar, haksızlıkların yanı sıra yerli ve yabancı kamuoyu yaşadığınız trajediyi tam olarak bilmiyor.Bence herkesin başına gelebilecek bu ollaydan herkes ders çıkarmalı bu kötü tecrübelerinizden yararlanarak yurtdışında böyle ülkelerde nelere dikkat etmeli, ne yapmalı gibi mesajları içeren olayın romanı ve hatta senaryosu yazılmalı belki dizi yapılmalı derim ben.
  • BUYUK ŞANSSIZLIKTI.SONUNDA ADALET KAZANDI.YORULMAZ AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN.BARIŞ KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİN.
  • ya tanimasamda onlari beraat ettiklerine okadar memnun kaldim ve sevincliyimki, anlatamam... Allah onlari evlatlarina bagisladi... Gelmis gecmis olsun artik....
  • Geçmiş olsun arkadaşım.Yaşasın adalet ve özgürlükler.Yengeye de selamlar...
  • Barış abi bunları da görmemiz gerekmiş... Neyse ki geçti... Sen ve Nilgün hanım bunu kolaylıkla atlatırsınız... Hoşgeldiniz...

Evlilik yıldönümü için gittiği Hırvatistan'da hırsızlık suçlamasıyla tutuklanan THY Kabin Amiri Barış Yorulmaz ve eşi Nilgün Yorulmaz, akşam saatlerinde sona eren duruşma sonunda beraat etti.

Dün saat 15:00'te başlayan duruşma akşam saatlarine kadar sürdü. Kararı Barış Yorulmaz'ın Türkiye'deki ailesi de sevinçle karşıladı. Hırvatistan'da yurtdışı çıkış yasağı konulan Barış Yorulmaz ve eşi Nilgün Yorulmaz, beraat kararının ardından büyük sevinç yaşadı.

Beraat kararının hemen ardından Airport TV'nin telefonla ulaştığı Yorulmaz, " Şu an çok mutluyum. Önümü göremiyorum. Şaşkınım ve heyecanlıyım" demekle yetindi.

Barış Yorulmaz çiftinin Hırvatistan'da tutuklandığını ilk ortaya çıkaran AirportHaber ve Airport TV, beraat haberini de ilk olarak verme başarısını gösterdi.

©AirportHaber.com Özel

VE BARIŞ YORULMAZ'IN ESARETİ BİTTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Misafir ~ 14 yıl önce
Geçmiş olsun . En kısa sürede sizi aramızda görmeyi diliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
barıs abıcım cok gecmıs olsun hayırlısıyla hemen ucalım yıne ucalım nılgun hanımın yaptıgı keklerden yıyelım.ayy cok sevındımmm.allah bırdaha gostermesın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sonunda adalet yerını buldu gecte olsa umarım yasadıgınız en kotu olay bu olsun tekrarıda olmasın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçmiş olsun öncelikle. Bence bu densiz ülkenin yaptığı yanına kar kalmamalı. Devletimizin de desteğiyle mağdur arkadaşlarımız Avrupa İHM dahil mümkün olan her kanaldan haklarını sonuna kadar aramalı, aylardır çektikleri maddi manevi çilenin hesabını bu ülkeye kesinlikle sormalı ve cezalandırılmalarını sağlamalı. Bir daha bir Türk vatandaşıyla uğraşırken durup bir düşünmelerini sağlayacak her şey yapılmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
22.04te cevapyazan arkadasa bir soru? Hukukun hakim olmadigi ve hukuk sisteminin gelismemis oldugu yabanci ulke yani Hirvatistan'dan bahsediyorsun. Once cuvaldizi kendine batir......Turkiyenin hukuk sistemini, aylarca hapiste yatipta beraat edenleri, suclulugu kanitlanmamis kisilerin suclu gibi acikca ve basinda ifsaa edilmesi.....Acaba Hirvatistan'mi yoksa Turkiye'mi daha iyi o acidan. bana katilmiyorsan evinde otur derim. Hirvatistan'da adalet yerini buldu ve kardesimiz serbest kalip evine dondu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yorulmaz ailesi, başınıza gelen bu talihsiz olayı geçte olsa atlattığınız için çok sevindim.yaşadığınız onca inanılmaz olaylar, haksızlıkların yanı sıra yerli ve yabancı kamuoyu yaşadığınız trajediyi tam olarak bilmiyor.Bence herkesin başına gelebilecek bu ollaydan herkes ders çıkarmalı bu kötü tecrübelerinizden yararlanarak yurtdışında böyle ülkelerde nelere dikkat etmeli, ne yapmalı gibi mesajları içeren olayın romanı ve hatta senaryosu yazılmalı belki dizi yapılmalı derim ben.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BUYUK ŞANSSIZLIKTI.SONUNDA ADALET KAZANDI.YORULMAZ AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN.BARIŞ KARDEŞİM ARAMIZA HOŞ GELDİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya tanimasamda onlari beraat ettiklerine okadar memnun kaldim ve sevincliyimki, anlatamam... Allah onlari evlatlarina bagisladi... Gelmis gecmis olsun artik....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Geçmiş olsun arkadaşım.Yaşasın adalet ve özgürlükler.Yengeye de selamlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Barış abi bunları da görmemiz gerekmiş... Neyse ki geçti... Sen ve Nilgün hanım bunu kolaylıkla atlatırsınız... Hoşgeldiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000