09 Mayıs 2012, Çarşamba 14:07:03

VAHŞİ HAYVANLARI THY TAŞIDI...

Türk Hava Yolları (THY) Johannesburg ofisi, kargoculukta en hassas gruba giren vahşi hayvanları Güney Afrika’dan Bangladeşe taşıdı...
  • Haberin kaynağı ZAMAN gazetesi,yani büyük ortak....
  • Torpili merak eden arkadaş nazar etme nolur çalış senin de olur:)))))
  • vahşi hayvanlarıda thy taşıdı ha...çok güldüm ya ,bu alanda nasıl bir numara olunuyor ya anlamadım... bunlar iyice zırtladı...
  • her seyi cok iyi bildigini zanneden, insanlarin islerine burnunu sokmayi marifet sayan mudurumuzden inciler.....bayagidir da orda..kimden torpilli acaba????
  • Kendi kuslarimiz Avrupa'ya giderken yolda telef oldu. Ozaman nuh deyip peygamber demediler. Tasimadilar. Kus sahipleri nezaman yarismada odul aldi sikayette bulundu ozaman "iyi bari bundan sonra tasiyalim" dediler. Simdi bana reklam yapiyor Afrika'da hayvan tasimista bilmem neymiste. Yemezler.
  • Dakar Senegal'de. Bengladesh'in başkenti Dakka. Lütyfen düzeltelim..

Türk Hava Yolları (THY) Johannesburg ofisi, kargoculukta en hassas gruba giren vahşi hayvanları Güney Afrika'dan Bangladeşe taşıdı. Beyaz aslan, benekli ve çizgili sırtlan, gergedan, antilop, zebra ve deve kuşlarının Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği'nden (IATA) gerekli izinler alındıktan sonra veteriner tarafından uyuşturularak uçağa alındığı bildirildi.

THY Güney Afrika Müdürü Alp Alper, "Falcon Traders vahşi hayvanlarını Bangladeş'e taşımada THY'yi seçti. Daha önce de aslan, köpek balığı taşımamız bize iyi bir referans oldu. Vahşi hayvan taşımacılığı kargoculukta çok hassas bir gruba girer. Bu yüzden IATA'dan her istasyon için bütün izinleri aldık. Özel kafeslerde 8 farklı türde 20 hayvan taşıdık. İlk defa bu kadar çok hayvanı iki ayrı uçuşla İstanbul üzerinden Dakar'a Ulusal Hayvanat Bahçesine teslim edilmek üzere gönderdik. Kargo departmanımızın her türlü önlemi alması ve gerekli koordineleri yapması sonucunda hayvanlar güvenli şekilde Bangladeş'e teslim edildi." dedi.

Alp Alper, THY'nin yolcu taşımacılığı yanında kargo sektöründe de dünya markası olduğunu belirtti. (Zaman)

VAHŞİ HAYVANLARI THY TAŞIDI...

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

ZAMAN ~ 12 yıl önce
Haberin kaynağı ZAMAN gazetesi,yani büyük ortak....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
incilere nağmeler:)) ~ 12 yıl önce
Torpili merak eden arkadaş nazar etme nolur çalış senin de olur:)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
vahşi hayvanlarıda thy taşıdı ha...çok güldüm ya ,bu alanda nasıl bir numara olunuyor ya anlamadım... bunlar iyice zırtladı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
inciler... ~ 12 yıl önce
her seyi cok iyi bildigini zanneden, insanlarin islerine burnunu sokmayi marifet sayan mudurumuzden inciler.....bayagidir da orda..kimden torpilli acaba????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kendi kuslarimizi tasimazsin ama ~ 12 yıl önce
Kendi kuslarimiz Avrupa'ya giderken yolda telef oldu. Ozaman nuh deyip peygamber demediler. Tasimadilar. Kus sahipleri nezaman yarismada odul aldi sikayette bulundu ozaman "iyi bari bundan sonra tasiyalim" dediler. Simdi bana reklam yapiyor Afrika'da hayvan tasimista bilmem neymiste. Yemezler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Dakar Senegal'de. Bengladesh'in başkenti Dakka. Lütyfen düzeltelim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000