17 Eylül 2008, Çarşamba 12:50:14

UTED üyeleri iftarda buluştu

Uçak teknisyenleri iftar da buluştu. Türkiye Uçak Teknisyenleri Derneği’nin (UTED) geleneksel iftar yemeği, Florya’daki Kasaba Restoran’da çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
  • talta da iftar yemeği verdi ve çok sayıda seçgin davetli katıldı onu neden haber yapmıyorsunuz acaba...

Uçak Teknisyenleri Derneği (UTED), gelenekselleşen iftar yemeğini dün akşam Florya Kasaba Restoran’da gerçekleştirdi.

Çok sayıda UTED üyesi ve davetlinin katıldığı iftar yemeğinde; UTED Onursal Başkanı Sefa İnan, THY eski Genel Müdürü ve MyTechnic Yönetim Kurulu Başkanvekili Yusuf Bolayırlı, UTED Başkanı Tevfik Kırmacı, THY Teknik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Bilal Ekşi ve THY Teknik yöneticileri ile MNG Teknik Genel Müdür Yardımcısı Fikret Geçkili de hazır bulundu.

Zengin bir iftar menüsünün sunulduğu yemekte davetlilerin oldukça keyifli oldukları görüldü.

İftar yemeğinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan UTED üyeleri, geleneksel hale gelen iftar yemeklerinin, üyeler arasında kaynaşmada önemli bir misyon üstlendiğini belirtiler.
 
İftar yemeğine katılanlara teşekkür eden UTED Başkanı Tevfik Kırmacı,  UTED tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar yemeklerinin önümüzdeki yıllarda da devam ettirmek amacında olduklarını söyledi.

UTED'in iftar yemeğinden görüntüler bu akşam Airport TV Ana Haber Bülteni'nde yayınlacak. Airport TV Ana Haber Bülteni hergün saat 19.00'da sizlerle...

UTED

UTED

UTED

UTED

UTED üyeleri iftarda buluştu

Yorumlar

technicman ~ 16 yıl önce
talta da iftar yemeği verdi ve çok sayıda seçgin davetli katıldı onu neden haber yapmıyorsunuz acaba...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000