23 Kasım 2011, Çarşamba 10:45:13

UKRAYNA'DA YENİ SOLUK ONUR AIR...

Türkiye'nin köklü havayolu şirketlerinden Onur Air Ukrayna'nın turizm kentlerinden Odessa'ya seferlerine başladı...
  • Sanki tükenmiş bir şirketin son çırpınışları gibi. Biri ercanı yazmış. Az bile yazmış. Neredeyse yolcuları dövecekler. Gidip birileri baksa ya ?
  • onur air menem ilk goz agridmdir, daha 1994 yilinda bir bebeydim ve onur air ile duseldorf adana ucmustuk. o zaman ne ali vardi ne de hamdi.
  • bu fiyattan bilet satarak dış hat uçuşu yapacaksın ve marifetmiş gibi reklamını yapacaksın,onur air avurpaya uçamadığı için avrupaya en yakın ülkelere uçmaya başlamıştır artık onun için bunu çok büyük bir başarı gibi göstermeye çalışmaktadır...
  • hayrına yapmadı heralde uçuşları. minicik şirket şimdi koca bir filo oldu, dünyaları kazandı, kimsenin gözü yok ama bunun da belirtilmesi lazım... en az onurun yaptığını sun express fazlasıyla yaptı. ***tarih parçası su akıtan a300leriyle gerçekten unutulmaz deneyimler yaşattı yerli yabancı herkese. anatolia-fly ve onur air'in gercekten çok payı var bu benzersiz deneyimleriyle türk turizmi üzerinde...
  • onur air turk turizmine buyuk katkisi oldu. hollanda yapamadi yasakladi.ingiltere fransa belçika almanya. kimse yokken onur air vardi. A300 lerle dunyanin dovizini kazandirdi. sky air,corendon ,komfor tour onur sayesinde dogdu.ama yolunu kestiler .baba parasiyla is yapmadi ulkeye hizmeti simdi 2 kurus pegasustan tan para kazanan açmiz aç agzini .ama helal olsun sizingibi çok bilmis dunya da yok.
  • ODESAYA DEĞİL, SİBİRYAYA HAT AÇSANIZ,AĞZINIZLA DEĞİL, GÖZÜNÜZLE KUŞ TUTSANIZDA KAR ETMEZ ARTIK,,,GÖZDEN VE YÜREKTEN DÜŞTÜNÜZ ONUR AIR...HEM TOPLUMUN, HEMDE UÇUCULARIN GÖZÜNDEN VE YÜREĞİNDEN DÜŞTÜNÜZ.
  • boşa traş yapılıyor.onur geçen hafta sonu SATILDI.yakında resmen açıklanır.ama cin ali maalesef alamadı.neden acep?
  • Yorumlara bakınca burası Havacılık Sitesi mi yoksa Barolar Birliği mi anlıyamıyorum. Bu kadar avukat nasıl olur da bir haberde bir araya gelir.
  • "biz ucuzcuyuz, sıfır uçak siparişi falan vermeyiz. nerede kelepir, yerde kalmış, sahipsiz, sahibi zora düşmüş, uçuştan geri çekilmiş uçak varsa onun peşinde koşarız" diye açık açık söyleyememiş tabii adam, laflarını süsleyip ütopya, 50-100 uçaklık sipariş vs. ekleyip beyanat a çevirmiş. röp. yapan arkadaşta hiç zorlayıcı soru soramayınca tek kişilik dev kadro tadında anlatmışta anlatmış. hani bilmesek onur air'i, etihad falan sanıcaz o kadar kalite lafının üzerine:)))
  • Sayın Gerz böyle beyanat vermekle olmaz. Buyrun bir Ercana gidin de kalitenizi görün. Zorla binilen havayolu kategorisine girdiniz.
31 Ekim'de İstanbul-Odessa arası karşılıklı seferlerini başlatan Onur Air, deprem afeti nedeniyle tanıtım uçuşunu erteleme kararı almıştı. 16 Kasım'da Airbus A320 tipi uçakla 1 saat 20 dakika süren yolculuğun ardından basın mensuplarıyla Ukrayna'nın Odessa şehrine uçuşunu gerçekleştiren Onur Air, Türk Hava Yolları'na da rakip oldu.
 
Konu hakkında AirportHaber mikrofonlarına konuşan Onur Air Kurumsal İletişim Müdürü Rauf Gerz, 'Odessa Ukrayna'nın önemli turistik kentlerinden biri. Biz de buradaki pastadan pay alabilmek hem de o potansiyeli yolculara sağlamak amacıyla seferlere başladık. Odessa'dan umutluyuz' dedi.
 
Sözlerine Türk Hava Yolları ile oluşabilecek olan rekabetten bahsederek devam eden Gerz, 'Odessa hattında hem THY, hem biz hem de Ukraynalı firmalar var. Burada her şirket kendi yolcu potansiyelini kendisi oluşturacak. Rakiplere odaklanıp ona göre hareket etmektense Onur Air olarak kendi yolcumuzu ve pazarımızı kendimiz oluşturup sonrasında da bulmak derdindeyiz. Onur Air burada fiyat, kalite ve bilinirliği ile ön plana çıkacaktır' şeklinde konuştu.
 
Onur Air'ın sefer artışları olabileceğine de vurgu yapan Rauf Gerz, 'Ukrayna, Orta Doğu ve Avrupa'nın diğer kentlerine, Eski Sovyet ülkelerine sefer düzenleme anlamında planlarımız sürüyor. Sonuçta bu gibi konular plan, proje ve gerekli fizibilitenin tamamlanmasının ardından ortaya çıkacaktır' dedi.
 
Son olarak filo durumundan bahseden Gerz, 'Airbus ağırlıklı olmak üzere 32 uçağımız var. Koltuk kapasitemiz de 6480. Onur Air her zaman yeni bir uçak almak için girişimde bulunan ve yeni bir uçak aldığında bir başka uçak için planlar yapan bir şirkettir. Bu gidişat  ve girişim her zaman böyle olacaktır' şeklinde konuştu.
 
Son günlerde oldukça tartışma konusu olan Pegasus'un 100 uçaklık siparişine de üstü kapalı göndermede bulunan Gerz, 'Biz 50-100 uçaklık alım yapma hayali ve ütopyalarıyla uğraşmıyoruz. Birer birer uçak alıp gerçek hayallerle ve hedeflerle uğraşıyoruz' dedi.

Onur Air İstanbul-Odessa ve Odessa-İstanbul karşılıklı seferlerini Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri haftada 3 gün gerçekleştirecek. Şirketin Odessa fiyatları tanıtım kampanyası kapsamında 29 Euro'dan başlıyor.
 
İşte AirportHaber'in kamerasından Odessa seferi ve Rauf Gerz'in açıklamaları:
  


©AirportHaber
UKRAYNA'DA YENİ SOLUK ONUR AIR...

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

Misafir ~ 12 yıl önce
Sanki tükenmiş bir şirketin son çırpınışları gibi. Biri ercanı yazmış. Az bile yazmış. Neredeyse yolcuları dövecekler. Gidip birileri baksa ya ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
onur air menem ilk goz agridmdir, daha 1994 yilinda bir bebeydim ve onur air ile duseldorf adana ucmustuk. o zaman ne ali vardi ne de hamdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu fiyattan bilet satarak dış hat uçuşu yapacaksın ve marifetmiş gibi reklamını yapacaksın,onur air avurpaya uçamadığı için avrupaya en yakın ülkelere uçmaya başlamıştır artık onun için bunu çok büyük bir başarı gibi göstermeye çalışmaktadır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hayrına yapmadı heralde uçuşları. minicik şirket şimdi koca bir filo oldu, dünyaları kazandı, kimsenin gözü yok ama bunun da belirtilmesi lazım... en az onurun yaptığını sun express fazlasıyla yaptı. ***tarih parçası su akıtan a300leriyle gerçekten unutulmaz deneyimler yaşattı yerli yabancı herkese. anatolia-fly ve onur air'in gercekten çok payı var bu benzersiz deneyimleriyle türk turizmi üzerinde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
onur air turk turizmine buyuk katkisi oldu. hollanda yapamadi yasakladi.ingiltere fransa belçika almanya. kimse yokken onur air vardi. A300 lerle dunyanin dovizini kazandirdi. sky air,corendon ,komfor tour onur sayesinde dogdu.ama yolunu kestiler .baba parasiyla is yapmadi ulkeye hizmeti simdi 2 kurus pegasustan tan para kazanan açmiz aç agzini .ama helal olsun sizingibi çok bilmis dunya da yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ODESAYA DEĞİL, SİBİRYAYA HAT AÇSANIZ,AĞZINIZLA DEĞİL, GÖZÜNÜZLE KUŞ TUTSANIZDA KAR ETMEZ ARTIK,,,GÖZDEN VE YÜREKTEN DÜŞTÜNÜZ ONUR AIR...HEM TOPLUMUN, HEMDE UÇUCULARIN GÖZÜNDEN VE YÜREĞİNDEN DÜŞTÜNÜZ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
boşa traş yapılıyor.onur geçen hafta sonu SATILDI.yakında resmen açıklanır.ama cin ali maalesef alamadı.neden acep?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumlara bakınca burası Havacılık Sitesi mi yoksa Barolar Birliği mi anlıyamıyorum. Bu kadar avukat nasıl olur da bir haberde bir araya gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
"biz ucuzcuyuz, sıfır uçak siparişi falan vermeyiz. nerede kelepir, yerde kalmış, sahipsiz, sahibi zora düşmüş, uçuştan geri çekilmiş uçak varsa onun peşinde koşarız" diye açık açık söyleyememiş tabii adam, laflarını süsleyip ütopya, 50-100 uçaklık sipariş vs. ekleyip beyanat a çevirmiş. röp. yapan arkadaşta hiç zorlayıcı soru soramayınca tek kişilik dev kadro tadında anlatmışta anlatmış. hani bilmesek onur air'i, etihad falan sanıcaz o kadar kalite lafının üzerine:)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sayın Gerz böyle beyanat vermekle olmaz. Buyrun bir Ercana gidin de kalitenizi görün. Zorla binilen havayolu kategorisine girdiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000