31 Mayıs 2011, Salı 08:16:37

ÜCRETLERDEN YAKINDILAR

İsveç'in Göteborg kentinde yaşayan Türkler, cenazelerini Türkiye'ye göndermelerinin pahalıya çıkmasından yakındı.
  • sözüm ona dini bütün müslüman kardeşlerin!!!! paraya karşı açgözlülüklerinin ispatlarından biri daha....madem bedava taşımıyorsun bari sembolik bir ücret karşılığı taşı takunya hava yolları....
Göteborg'da bulunan Türk İslam Cenaze Fonu Başkanı Sami Görgülü, Türk Hava Yolları'nın (THY) cenazelerini ücretsiz taşımasını istediklerini söyledi.

THY'nin Göteborg'a sefer başlatmadan önce cenazelerini diğer hava yollarıyla taşıdıklarını, bu sırada birçok zorluk yaşadıklarını anlatan Görgülü, ''Havayolları, bazen uçağın küçük olmasını bahane göstererek, Türkiye'ye göndermek istediğimiz cenazelerimizi taşımak istemediler. Bir süre cenazelerimizi Stockholm'e karayoluyla taşıyarak, Türk Hava Yolları ile gönderdik. Göteborg'dan Stockholm'e cenazeleri karayoluyla taşımak da büyük bir sorundu'' diye konuştu.

Görgülü, THY'nin Göteborg uçuşlarına başlamasıyla cenaze nakil işlemlerinin kolaylaştığını, ancak bu kez ödedikleri ücretin çok yüksek olduğunu söyledi. Görgülü, ''THY bizim ülkemizin havayolu şirketi. Cenazelerimizin ülkemize ücretsiz taşınmasını istiyoruz. Biz dernek olarak cenazenin diğer işlemlerini yapmaya hazırız. Bu işlemler de yüklü miktar tutuyor'' diye konuştu.
ÜCRETLERDEN YAKINDILAR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
sözüm ona dini bütün müslüman kardeşlerin!!!! paraya karşı açgözlülüklerinin ispatlarından biri daha....madem bedava taşımıyorsun bari sembolik bir ücret karşılığı taşı takunya hava yolları....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000