27 Mart 2010, Cumartesi 08:12:39

Uçakta telefonla konuşunca gözaltına alındı

İstanbul'dan İzmir'e gelen Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağında üç kez cep telefonuyla görüşme yapan Ukrayna vatandaşı Viktor Demskiy, polis tarafından gözaltına alındı.
  • Hayatında ilk defa uçağa binenden tutun da vurdumduymaz sorumsuz insanlara kadar, her çeşit insan kurallara uymuyor. Mevcut kanunlar neyse o uygulanıyor. Ne bir ciddi para cezası ne de başka herhangi bir caydırıcı bir uygulama var.. Kanunu değiştir ve yaptırım gücünü uygula bakalım gör ne oluyor..Amerikada uçakta yapılmaması gereken davranışlardan herhangi bir tanesini yapın bakalım ne oluyor. En yakın havaalanına acil iniş ve uçağın kapısında 10 tane fbi 10 yerel polis ve paketlenmeye hazır ol kurallar açık ve net.. o kadar..
  • Selam.özel bir havayolunda kabin amiri olarak ucuyorum.Arkadasın dedigi gibi yerli yabancı yolcu farketmiyor.ucus olay raporu duzenleyip polise yolcuyu veriyosun ancak hiçbirsey olmadıgı gibi birde yolcunun tehditleriyle saldırısyla karsılasıyosun hatta alandan ayrılmayacagını söyleyip tehdit edenler bile var.Kabin ekipleri olarak bizlerin bu yolcularla ilgili hiçbir yaptırımımız yok arkamızda duran şirketler de yok.Hatta saolsun şirketlerimiz ve kaptanlarımız alttan al aman idare et demeye bile başladıkl durum bu kadar vahim aslında.
  • Maalesef kimseyi tutuklamıyorlar yerli yabancı fark etmiyor. Ne zaman birinin yüzünden uçak düser o zaman anlarlar durumun ciddiyetini. Adam ucakta sigara iciyor cezası kafeteryada icmekle aynı. Oysa ucakta yangın tehlikesi var. Bir ucak dolusu insanin hayatını sigara keyfi icin tehlikeye atıyorsun. Ic sigarayı at 69 milyonu şanın yürüsün!!!
  • o kişi vatansever bir türk olsaydı ne yapar ederler (gerekirse ergenekona dahil ederler)onu tutuklarlardı.ama gavur oldumu iş değişiyor.yemiyor tabi.

İstanbul'dan İzmir'e gelen TK 0324 sefer sayılı uçağın kabin amiri, yolculardan Ukrayna vatandaşı Viktor Demskiy'in, üç defa cep telefonuyla konuşarak uçuş güvenliğini tehlikeye soktuğu gerekçesiyle şikayette bulundu.

Polis tarafından İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda gözaltına alınan 52 yaşındaki Demskiy, savcının talimatıyla ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Uçakta telefonla konuşunca gözaltına alındı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Hayatında ilk defa uçağa binenden tutun da vurdumduymaz sorumsuz insanlara kadar, her çeşit insan kurallara uymuyor. Mevcut kanunlar neyse o uygulanıyor. Ne bir ciddi para cezası ne de başka herhangi bir caydırıcı bir uygulama var.. Kanunu değiştir ve yaptırım gücünü uygula bakalım gör ne oluyor..Amerikada uçakta yapılmaması gereken davranışlardan herhangi bir tanesini yapın bakalım ne oluyor. En yakın havaalanına acil iniş ve uçağın kapısında 10 tane fbi 10 yerel polis ve paketlenmeye hazır ol kurallar açık ve net.. o kadar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Selam.özel bir havayolunda kabin amiri olarak ucuyorum.Arkadasın dedigi gibi yerli yabancı yolcu farketmiyor.ucus olay raporu duzenleyip polise yolcuyu veriyosun ancak hiçbirsey olmadıgı gibi birde yolcunun tehditleriyle saldırısyla karsılasıyosun hatta alandan ayrılmayacagını söyleyip tehdit edenler bile var.Kabin ekipleri olarak bizlerin bu yolcularla ilgili hiçbir yaptırımımız yok arkamızda duran şirketler de yok.Hatta saolsun şirketlerimiz ve kaptanlarımız alttan al aman idare et demeye bile başladıkl durum bu kadar vahim aslında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Maalesef kimseyi tutuklamıyorlar yerli yabancı fark etmiyor. Ne zaman birinin yüzünden uçak düser o zaman anlarlar durumun ciddiyetini. Adam ucakta sigara iciyor cezası kafeteryada icmekle aynı. Oysa ucakta yangın tehlikesi var. Bir ucak dolusu insanin hayatını sigara keyfi icin tehlikeye atıyorsun. Ic sigarayı at 69 milyonu şanın yürüsün!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
o kişi vatansever bir türk olsaydı ne yapar ederler (gerekirse ergenekona dahil ederler)onu tutuklarlardı.ama gavur oldumu iş değişiyor.yemiyor tabi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000