24 Ekim 2010, Pazar 08:53:30

UÇAKLAR DOLMADI, SEFERLER DURDU

Anadolu Jet sadece yaz dönemi için icra edilecek olması ve kış tarifesi ileri rezervasyonlarında yolcu rezervasyonu bulunmaması nedeniyle Antalya-Şam hattı kapattı.
  • ya THY altindan cikmasa A.J hic bir zaman + para getirmez ekipler TK sistem TK neden A.J ucsun vatandas? Sistem degisik olmasi lazim!!!
  • istanbul ...amsterdam,stockholm,kopenhag.. ankaradan... amsterdam stockholm.. kopenhag.. dusseldorf... köln..viyana..brüksel.. hepsi iptal..kış doneminde belli hatlar iptal eidleblir ama toptan iptal eidlmiş gibi duruyor.. standsed ucuslarida haftada 6 ya iniyor.
  • kis sezonunda bu atta yolcu olmamasi normal ic hatlarda pek cok yer ucak beklerken oraya ucmanin bir manasi yok yaz tarifesinde devam eder
  • istanbul - halep ucuslari da THYnin.
  • Sayin yorumcu ve havayollari personellerine sesleniyorum hicmi ust yönetime bu yorumlar iletilmiyor....... ANADOLU jetin arkasinda devlet paralari olmasinda görelim yani bizim paralarimiz. Aslinda devlet islerinde memur , görevli alindigi zaman farkli alinmasi lazim SIYASET olmamasi lazim...????? Malesep bizim türkiyede hallen bu zihniyet vardir. DUSSELDORF
  • tüm bilboardlarla 7 gün önce tüm koltuklar 59 yaz sonra 100 milyondan aşağı bilet olmasın. ayıp ayıp kandırmayın insanları.
  • saw-ams...saw-arn...saw-cph..esb-arn..esb-ams..esb-bru..kıs donemi anadolu jet hemen butun diş hatlardan çekiliyor. yolcu olmadığı için.. londrayi da haftada 5 e filan indiriyor. saw-dlm da iptal içhatlarda. saw-ecn gunde 1 e dusuyor.
Öte yandan, yaz dönemi boyunca Anadolu Jet'in Şam Genel Satış Acentesi, seferde koltuk garantisi verirken, kış dönemi yolcu sayısının azalmasıyla birlikte yolcu garantisinin verilmediği öğrenildi.

Hattın, yaz tarifesine geçilmesiyle birlikte tekrar satışa açılacağı kaydedildi.

Türkiye'nin Şam Kültür ve Tanıtma Müşaviri Vehip Özdemir, yaptığı açıklamada, uçuşların durdurulacağından haberdar edilmeyen acentelerin, Kurban Bayramı'nı da kapsayacak biçimde kasım ayı sonuna kadar Antalya ve çevresi için çok sayıda rezervasyon yaptıklarını söyledi.

Türkiye ve Suriye'de turizm sezonunun devam ettiğini belirten Özdemir, ''Kurban Bayramı tatilinin 10 gün olması nedeniyle Suriyeli turizm acenteleri Kasım ayının sonuna kadar rezervasyon almışlar. Uçuşların durdurulmasının ardından bize ulaşan Suriyeli turizm acente temsilcileri, bu rezervasyonları Şam-Antalya uçuşlarına güvenerek aldıklarını söylüyorlar. Uçuşların haber verilmeden durdurulması, Suriyeli acenteler kadar Türkiye'ye gidecek turistlerin bize olan güvenini ve turizmimizi de olumsuz etkileyecek'' dedi.

Türkiye-Suriye havayolu ulaşımı, şu anda sadece THY'nin İstanbul-Şam uçuşları ile sağlanıyor.

(İnternetHaber)
UÇAKLAR DOLMADI, SEFERLER DURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
ya THY altindan cikmasa A.J hic bir zaman + para getirmez ekipler TK sistem TK neden A.J ucsun vatandas? Sistem degisik olmasi lazim!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
istanbul ...amsterdam,stockholm,kopenhag.. ankaradan... amsterdam stockholm.. kopenhag.. dusseldorf... köln..viyana..brüksel.. hepsi iptal..kış doneminde belli hatlar iptal eidleblir ama toptan iptal eidlmiş gibi duruyor.. standsed ucuslarida haftada 6 ya iniyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kis sezonunda bu atta yolcu olmamasi normal ic hatlarda pek cok yer ucak beklerken oraya ucmanin bir manasi yok yaz tarifesinde devam eder

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
istanbul - halep ucuslari da THYnin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayin yorumcu ve havayollari personellerine sesleniyorum hicmi ust yönetime bu yorumlar iletilmiyor....... ANADOLU jetin arkasinda devlet paralari olmasinda görelim yani bizim paralarimiz. Aslinda devlet islerinde memur , görevli alindigi zaman farkli alinmasi lazim SIYASET olmamasi lazim...????? Malesep bizim türkiyede hallen bu zihniyet vardir. DUSSELDORF

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tüm bilboardlarla 7 gün önce tüm koltuklar 59 yaz sonra 100 milyondan aşağı bilet olmasın. ayıp ayıp kandırmayın insanları.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
saw-ams...saw-arn...saw-cph..esb-arn..esb-ams..esb-bru..kıs donemi anadolu jet hemen butun diş hatlardan çekiliyor. yolcu olmadığı için.. londrayi da haftada 5 e filan indiriyor. saw-dlm da iptal içhatlarda. saw-ecn gunde 1 e dusuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000