03 Eylül 2010, Cuma 08:11:25

Uçağa yetişemedim korkusuna son!

Atatürk Havalimanı çevresindeki kavşağın tamamlanmasıyla trafik sorunu çözüldü. Uçağa yetişebilmek için bavulunu alıp yollarda koşan insan görüntüleri tarih oldu
  • süper oldu bu kavşak. trafiği göze alarak 10 km uzaklıkta evimden 1 saat 1.30 saat önce çıkıyordum. artık göreve yarım saat kala evden çıkıyorum en fazla 15 dk da otoparktayım.
  • inşaat olmadan önceki halini hatırlamıyorsun sanırım. Bizler çalışan olarak çok servislerden inip yürüdük. Bir sonraki arkadaşımızın dediği gibi işçisinden mimarına ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ederiz yapılan kavşak gerçekten güzel. Umarım İstanbul'un bir çok yerinde bu sorunlar bu tür kavşaklar ile çözülür..
  • Bu yolu haftanın 5 günü kullanan biri olarak emeği geçen işcisinden mimarına kadar, herkese müteşekkirim.
  • Oradaki sıkışıklığın ana nedeni kavşak inşaatıydı. en yoğun zamanda bu işe kalkışıldı. Yoksa trafik ışıkları varken millet bavulunu yollarda taşıyordu diye bir durum çok nadirdir. Ha, kavşak iyi oldu olmasına da çarpıtmanın anlamı yok.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan havalimanı kavşağını gazetecilere tanıttı. THY'nin genel müdürlük binasının terasında bilgi veren Topbaş "Bugüne kadar tamamladığımız önemli projelerden biri de havaalanı kavşağı. Kavşaktan 231 bin 200 civarında araç geçiyor. Bu kadar yoğun bir trafik noktası. Sadece havaalanı değil, E-5 ile sahil yolunu bağlayan bir yol. 7 kilometrelik bir alan içerisinde 7 üst geçit hazırladık" dedi.

"HİÇ SİNYALİZASYON YOK"

Toplamda 53 milyon TL'ye malolan kavşağın 4,5 ay gibi kısa sürede tamamlandığına dikkat çeken Topbaş, İstanbul'un yüzü, giriş kapısı olan noktalarda imajın önemine değindi. Topbaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu kavşakta da 50 bin metre kare yeşil alan var. Yeşil alanlara geceleri aydınlatma yapıp, estetiği de gözler önüne seriyoruz. Burası artık işkence kavşağı olmaktan çıktı. Hiç sinyalizasyon olmadan trafiği çözdü bu kavşak. Önceleri burada uçağına yetişmeye çalışan, bavulunu alıp, koşan insanları çok gördük" diye konuştu.

BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA YÜZDE 50 UCUZ

Başkan Topbaş, Ramazan Bayramı'nda toplu taşıma araçlarında yüzde 50 indirim uygulayacaklarını açıkladı. Topbaş, "İstanbul'da yapacağımız ek seferlerle hizmetlerimizi aksatmadan vereceğiz. Bayram yapmayacağız, İstanbullular'a bayram yaptıracağız'' dedi.

 

Uçağa yetişemedim korkusuna son!

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
süper oldu bu kavşak. trafiği göze alarak 10 km uzaklıkta evimden 1 saat 1.30 saat önce çıkıyordum. artık göreve yarım saat kala evden çıkıyorum en fazla 15 dk da otoparktayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
inşaat olmadan önceki halini hatırlamıyorsun sanırım. Bizler çalışan olarak çok servislerden inip yürüdük. Bir sonraki arkadaşımızın dediği gibi işçisinden mimarına ve emeği geçen tüm herkese teşekkür ederiz yapılan kavşak gerçekten güzel. Umarım İstanbul'un bir çok yerinde bu sorunlar bu tür kavşaklar ile çözülür..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu yolu haftanın 5 günü kullanan biri olarak emeği geçen işcisinden mimarına kadar, herkese müteşekkirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oradaki sıkışıklığın ana nedeni kavşak inşaatıydı. en yoğun zamanda bu işe kalkışıldı. Yoksa trafik ışıkları varken millet bavulunu yollarda taşıyordu diye bir durum çok nadirdir. Ha, kavşak iyi oldu olmasına da çarpıtmanın anlamı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000