12 Eylül 2009, Cumartesi 09:45:51

TUTUKLULUK KABUSUNU AIRPORT TV'YE ANLATTI (VİDEO)

Tatil için gittiği Hırvatistan'da hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alınan THY Kabin Amiri Barış Yorulmaz Airport TV'ye konuştu...
  • arkadaşlar meslekten biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim baydı artık amma uzadı memleket meselesi oldu
  • Hırvatistan hükümeti bu hatayı maddi,manevi telafi etmek zorunda.Bütün Türkiye olayın takipçisi,aksi taktirde ciddi zedelenmeler olacaktır. Güvensiz bir ülke olarak bilinecektir. Barış ve Nilgün'e destek olanlara mesajım,birlikten kuvvet doğar.Herkesin başına gelebilecek bir olayda herkes gücünü ortaya koydu.Tebrikler.
  • hırvatıstana bir sekılde bu haksız uyguladan dolayı yaptırımlar uygulanmalı.oraya gezmeye gidecektim vazgectim.herkesin basına gelebilir allah korusun.aklı basında olan hıckımse kimse 400 euro ya tennezzul etmez, hırvatlar tarafından resmen iftira atıldı barısa.
  • SİZİN İÇİN HER YAZILAN YORUMCU TAAFINIZDAN YAZDI..ANCAK BEN İSE AKILLI ZEKİ İNSANLARIN DAHA FARKLI BİR DÜŞÜNCESİ OLMALI DİYE DÜŞÜNÜRÜM..SİZ HAVACI OLARAK BİR ÇOK ÜLKEYE BİR ÇOK DEĞİŞİK İNSANLA SEYAHAT EDİYORSUNUZ.HER YOLCU VEYA TURİST POTANSİYEL OLARAK HATA YAPABİLECEK DİYE ÇALIŞTIĞINIZ ŞİRKETTE BİR ÇOK EĞİTİM ALIYORSUNUZ.HEM BU MESLEKTE ÇALIŞIP HEMDE BİRF KONTUVAR ÖNÜNDE SIRA NASIL BEKLENİR BİLMİYORSANIZ BU ŞEKİLDE MUAMALE GÖRÜRSÜNÜZ.EĞER ÇIPLAK GÖZLE TARAFSIZ İZLERSENİZ HER HAREKETİNİZ.YANLIŞ VEDE HATALI..NASIL PASAPORTTAN GEÇERKEN KIRMIZI ÇİZGİYİ GEÇMEYİN DİYORLARSA BUNU AYNEN YAPMANIZ LAZIM..ÇOK AKILSIZCA BİR HAREKETİNİZ.NERELERE GELDİ.. NEREDE İSE SAVAŞ İLANI VERECEKTİK..
  • HERKEZ SENI BILIYOR.. EN KISA SUREDE ARAMIZA KATILMANANI DILIYORUM.
  • 1- acilen bi kac hırvat bulunup sudan bahaneyle hapise atılacak. 2- dubrovnik 'e turist goturen seyahat acentaları turları iptal edecek. 3-dunyadada nekadar turism rehberi varsa hepsine bu durum izah edilecek.
  • daha öncede yazdığım gibi barış yorulmazın böyle birşey yapması yada ortak olması ımkansızdır.10 numara bir amirimizdir.en yakın zamanda aramıza dönmesi dileğiyle.hakkında olumsuz düşünen herkesi kamera görüntüleri tatmin etmediyse şimdi kendı seslerınden onları dinlesin ve utansınlar.herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.cok büyük gecmıs olsun bu hepımızın basına gelebılır bır talıhsızlık.
  • açıklıyorum. iz-air
  • DIKKAT HAVAYOLU DEMIYOR HAVACILIK SIRKETI DIYOR,,,, TECNİC SERVİS OLABILIR.
  • DUSSELDORFUN büyük acentalari birlesmis bu yil desteklerini esirgemedikelri muhtesem ve muazzam operasyon yapip hatat bugun bir ilke imza atip muhtesem bir birlestirmeyle guzel bir parkur cikardilar TZX/GZT/DUS gibi iste bu acentalar ablalarini uzmemek icin BEST AIR almislar :::)))))))

İşte Airport TV'ye konuşan Barış Yorulmaz'ın videosu;

 

 

 

TUTUKLULUK KABUSUNU AIRPORT TV'YE ANLATTI (VİDEO)

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 15 yıl önce
arkadaşlar meslekten biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim baydı artık amma uzadı memleket meselesi oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Hırvatistan hükümeti bu hatayı maddi,manevi telafi etmek zorunda.Bütün Türkiye olayın takipçisi,aksi taktirde ciddi zedelenmeler olacaktır. Güvensiz bir ülke olarak bilinecektir. Barış ve Nilgün'e destek olanlara mesajım,birlikten kuvvet doğar.Herkesin başına gelebilecek bir olayda herkes gücünü ortaya koydu.Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hırvatıstana bir sekılde bu haksız uyguladan dolayı yaptırımlar uygulanmalı.oraya gezmeye gidecektim vazgectim.herkesin basına gelebilir allah korusun.aklı basında olan hıckımse kimse 400 euro ya tennezzul etmez, hırvatlar tarafından resmen iftira atıldı barısa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SİZİN İÇİN HER YAZILAN YORUMCU TAAFINIZDAN YAZDI..ANCAK BEN İSE AKILLI ZEKİ İNSANLARIN DAHA FARKLI BİR DÜŞÜNCESİ OLMALI DİYE DÜŞÜNÜRÜM..SİZ HAVACI OLARAK BİR ÇOK ÜLKEYE BİR ÇOK DEĞİŞİK İNSANLA SEYAHAT EDİYORSUNUZ.HER YOLCU VEYA TURİST POTANSİYEL OLARAK HATA YAPABİLECEK DİYE ÇALIŞTIĞINIZ ŞİRKETTE BİR ÇOK EĞİTİM ALIYORSUNUZ.HEM BU MESLEKTE ÇALIŞIP HEMDE BİRF KONTUVAR ÖNÜNDE SIRA NASIL BEKLENİR BİLMİYORSANIZ BU ŞEKİLDE MUAMALE GÖRÜRSÜNÜZ.EĞER ÇIPLAK GÖZLE TARAFSIZ İZLERSENİZ HER HAREKETİNİZ.YANLIŞ VEDE HATALI..NASIL PASAPORTTAN GEÇERKEN KIRMIZI ÇİZGİYİ GEÇMEYİN DİYORLARSA BUNU AYNEN YAPMANIZ LAZIM..ÇOK AKILSIZCA BİR HAREKETİNİZ.NERELERE GELDİ.. NEREDE İSE SAVAŞ İLANI VERECEKTİK..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HERKEZ SENI BILIYOR.. EN KISA SUREDE ARAMIZA KATILMANANI DILIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
1- acilen bi kac hırvat bulunup sudan bahaneyle hapise atılacak. 2- dubrovnik 'e turist goturen seyahat acentaları turları iptal edecek. 3-dunyadada nekadar turism rehberi varsa hepsine bu durum izah edilecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
daha öncede yazdığım gibi barış yorulmazın böyle birşey yapması yada ortak olması ımkansızdır.10 numara bir amirimizdir.en yakın zamanda aramıza dönmesi dileğiyle.hakkında olumsuz düşünen herkesi kamera görüntüleri tatmin etmediyse şimdi kendı seslerınden onları dinlesin ve utansınlar.herkesi kendiniz gibi zannetmeyin.cok büyük gecmıs olsun bu hepımızın basına gelebılır bır talıhsızlık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
açıklıyorum. iz-air

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DIKKAT HAVAYOLU DEMIYOR HAVACILIK SIRKETI DIYOR,,,, TECNİC SERVİS OLABILIR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
DUSSELDORFUN büyük acentalari birlesmis bu yil desteklerini esirgemedikelri muhtesem ve muazzam operasyon yapip hatat bugun bir ilke imza atip muhtesem bir birlestirmeyle guzel bir parkur cikardilar TZX/GZT/DUS gibi iste bu acentalar ablalarini uzmemek icin BEST AIR almislar :::)))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000