26 Ağustos 2008, Salı 08:27:13

TÜRSAB'dan THY acentelerine duyuru

Türk Hava Yolları ve İş Bankası işbirliği ile gerçekleştirilen, THY internet sitesi ve call center bilet satışlarında uygulanan 5 taksit kampanyasından, TÜRSAB üyesi yetkili acentalar da faydalanabilecek.

Türk Hava Yolları'nın internet sitesi ve call center üzerinden yaptığı taksitli satışlarla ilgili TÜRSAB web sitesinde, IATA acentelerinin dikkatine sunulan duyuru şu şekilde:

Değerli Üyelerimiz,

THY ve İş Bankası işbirliğinde başlatılan ve sadece THY İnternet sitesi ve Call Center satışlarında geçerli olan THY iç ve dış hat biletlerinde 5 taksit kampanyası Birliğimizin THY nezdindeki girişimleri sonucu THY uçak biletlerini satmaya yetkili acentalarımıza da açılarak uygulanmaya devam edilecektir.

İçinde bulunduğumuz günlerde birkaç acentamızda denenmekte olan sistem önümüzdeki hafta itibarı ile dileyen tüm acentalarımızın kullanımına sunulacaktır.

THY'nin uyguladığı ya da ileride uygulayacağı tüm kampanyalardan yararlanma fırsatı tanıyacak olan sistem THY ve İş Bankası işbirliği ile yürütülmekte olup sadece İş Bankası kartlarına değil tüm bankaların kredi kartlarına açık bir sistem olup bu konudaki uygulama detayları THY tarafından ilgili acentalarımızla paylaşılacaktır.

Siz değerli üyelerimizin bilgilerine sunulur…

TÜRSAB
(Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği)

TÜRSAB'dan THY acentelerine duyuru

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000