12 Mayıs 2016, Perşembe 16:05:10

Turkish Airlines Euroleague'de Final Four heyecanı başlıyor

Turkish Airlines Euroleague, dörtlü finaller için bu yıl Berlin’e iniş yapıyor.
  • Berlin İstasyonu'nun şansı Nurullah Oğuz gibi bir müdürünün olmasıdır. İşiyle ve duruşuyla adam gibi adamdır. Tüm yöneticilerimize örnek olması temennisiyle.
  • Marka degiri relamla-filimle olmaz )) Insanlar price/quality ye bakiyor.Bunlar yerine bilet fiyatlarini dusurseniz yada ekstra hizmetler sunarsaniz daha basarili olursunuz.
  • Temel Kotil bey ve AKP hukumetine sesleniyorum. Yillar önce THY nin adi sani yoktu simdi heryerde masallah! Allah nazardan esirgesin. (Amin) Her hafta yeni bir ucak Allah yolunuzu acik estin. Yasasin THY!!!! Yasasin TC-JSL (KULU)
  • Thy ilk çeyrekte rekor zarar etti istanbul da tassaruf politikasına geçilmiş nerde bu tasarruf sozde
  • Acentanıza sahıp çıkın
  • Batinin kafa tutamadigi EK, EY yada QR gibi sirketlerin sahip oldugu kaynaklar bizde olmadan buyuk sponsorluklara giriyoruz. Harcanan meblaglar tanitimin getirisinden cok daha fazla olmali.
  • saçın paraları saçın thy markasının kazancını sağa sola saçın marka değeri %50 düşmüş bunlar hala neyin peşinde

Son beş yıldır Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi ilân edilen Türk Hava Yolları, 13-15 Mayıs tarihlerinde, Avrupa basketbolunun en iyilerini Berlin’de düzenlenecek finallerde bir araya getiriyor.

Avrupa’nın en iyi dört basketbol takımı, Turkish Airlines Euroleague Basketball dörtlü finalleri kapsamında, Almanya’nın başkenti Berlin’de bir araya geliyor. 2009'da kapalı gişe bir temsile sahne olan final serisi, bu yıl da yine Mercedes-Benz Arena ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Paris, Barselona, İstanbul, Londra, Milano ve Madrid’in ardından kıyasıya rekabet, bir kez daha bu sahnede hayat bulacak.

Sezon boyunca ciddi bir mücadele vererek 20 önemli kadroyu rekabet dışı bırakan dört seçkin takım, dörtlü finallerde karşı karşıya geliyor. 13 Mayıs’ta oynanacak yarı finallerde İstanbul’dan Fenerbahçe, İspanyol rakibi Laboral Kutxa Vitoria ile karşılaşacakken, CSKA Moskova ve Kuban Krasnodar’ı karşı karşıya getirecek diğer müsabaka ise Rus derbisine sahne olacak.

Bu müsabakalar sonrasında kazananların adlarını final maçına yazdıracakları organizasyonun fahri elçiliğini ise, Almanya’nın gelmiş geçmiş en başarılı basketbol koçu Dirk Bachmann üstlenecek. Efsanevi koç, Euroleague’in resmi bloğunu teşrifiyle final mücadelesine; taraftarlar, oyuncular ve tüm basketbol severler açısından unutulmaz bir boyut kazandıracak. Ligin yıldan yıla büyümesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren koç bu sonucu, Türk Hava Yolları ve Euroleague Basketball’un titizlikle hayata geçirdikleri başarılı pazarlama stratejisinden kaynaklanan büyük bir liyakat olarak değerlendirdi. Ve bu yıl, ekipleri daha önce hiç olmadığı kadar rekabetçi bulduğuna da ayrıca dikkat çekti.

2000/2001 sezonunda hayata geçirilen Euroleague Basketball, bu tarihten beri her yıl, ULEB (Avrupa Basketbol Ligleri Birliği) denetimi altında gerçekleştiriliyor. 2010 yılından itibaren, organizasyon ve kapsamındaki final turnuvasına isim sponsoru olan, dünyanın sayıca en fazla ülke ve enternasyonel destinasyonuna uçuş sağlayan Türk Hava Yolları, Euroleague Basketball ile gerçekleştirdiği bu başarılı işbirliğini 2020 yılına kadar sürdürecek. Türk Hava Yolları ve bu yılki turnuva mekânı Berlin’i aynı noktada buluşturan bir diğer ayrıntı ise,  havayolu şirketinin 43 yıl önce Alman başkente düzenlediği seferlerle başlayan uzun soluklu ilişki.

Organizasyonla ilgili görüş bildiren Türk Hava Yolları’nın Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur; “Avrupa’nın en üst düzey ve dünyanın en popüler basketbol organizasyonlarından biri olan Euroleague Basketball ile 2010 yılında başlattığımız kurumsal işbirliğini güçlendirmenin yanı sıra, Türk Hava Yolları markasının küresel ölçekli bilinirliğini ve prestijini perçinlemiş bulunuyoruz. Geçtiğimiz 6 yıl boyunca, Turkish Airlines Euroleague’e adımızı vermenin ve Eurocup turnuvasının küresel sponsoru olmanın gururu içerisindeyiz. Sporun, farklı ulus ve kültürleri bir araya getirmedeki baskın gücünden hareketle hedef kitle ile farklı bir iletişim geliştirme imkânı sunan bu ve benzeri işbirlikleri sayesinde, markamızın sadece Türkiye’deki değil, dünya genelindeki etkinliğini artırarak devam ettirmekteyiz.” dedi.

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe Final Four'a kalarak Türk Basketbol tarihinde üst üste 2 kez bu başarıyı elde eden ilk takım olmuştu.





Turkish Airlines Euroleague'de Final Four heyecanı başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Burak K. ~ 8 yıl önce
Berlin İstasyonu'nun şansı Nurullah Oğuz gibi bir müdürünün olmasıdır. İşiyle ve duruşuyla adam gibi adamdır. Tüm yöneticilerimize örnek olması temennisiyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Paralar cukka )) ~ 8 yıl önce
Marka degiri relamla-filimle olmaz )) Insanlar price/quality ye bakiyor.Bunlar yerine bilet fiyatlarini dusurseniz yada ekstra hizmetler sunarsaniz daha basarili olursunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Abdurrahman Kaplan ~ 8 yıl önce
Temel Kotil bey ve AKP hukumetine sesleniyorum. Yillar önce THY nin adi sani yoktu simdi heryerde masallah! Allah nazardan esirgesin. (Amin) Her hafta yeni bir ucak Allah yolunuzu acik estin. Yasasin THY!!!! Yasasin TC-JSL (KULU)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tassaruf ~ 8 yıl önce
Thy ilk çeyrekte rekor zarar etti istanbul da tassaruf politikasına geçilmiş nerde bu tasarruf sozde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta ~ 8 yıl önce
Acentanıza sahıp çıkın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mevcut durum ~ 8 yıl önce
Batinin kafa tutamadigi EK, EY yada QR gibi sirketlerin sahip oldugu kaynaklar bizde olmadan buyuk sponsorluklara giriyoruz. Harcanan meblaglar tanitimin getirisinden cok daha fazla olmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wers ~ 8 yıl önce
saçın paraları saçın thy markasının kazancını sağa sola saçın marka değeri %50 düşmüş bunlar hala neyin peşinde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
........ ~ 8 yıl önce
Marabalarin Ticaret anlayisi !!! Reklam kesilir mi ya

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000