21 Aralık 2010, Salı 12:45:06

TÜRK HAVA YOLLARI'NI YAZMAK KOLAY...

AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık, bu haftaki köşe yazısında THY üzerine kaleme alınan köşe yazılarını ve geçtiğimiz hafta Sabiha Gökçen Havalimanı'nda düzenlenen toplantıyı köşesine taşıdı. Peki, Kıdık neler dedi? İşte o yazı...
  • thy büyüyor ve bunu yaparken de bir bir eski elemanlarını bir bir işten atıyor..buysa büyümek büyüyün..devam ahlar alarak
  • Evet Ali bey T.H.Y. yönetimi,personeli ile birlikte hergün büyüyor...bunu görmemek imkansız...bu ülkenin gururu T.H.Y. Sadece uçmakla kalmıyor..sponsorluklarıylada ülkemizi dünyaya tanıtıyor..emeği geçenleri kutluyorum..
Bilen bilmeyen, sadece uçağa binmekten öte havacılıkla ilgisi olmayanlar bile Türk Hava Yolları hakkında yazı yazabiliyor. En çok komiğime giden şey ise THY ile ilgili yazı yazanlar, yazıları ile ilgili bize bilgi gönderiyorlar. Yazılarının internet sitelerindeki linklerini mail yolu ile bize ulaştırıp AirportHaber'de yayınlamamızı istiyorlar. 
 
Bakıyoruz yazıya tutulacak bir yeri yok. Hatta THY'nin Yönetim Kurulu Başkanı kim, genel müdürü kim onu bile bilmiyor. Ama bildiği tek şey var bu yazarların, yazıları kendi platformlarında okunmuyor. Bu yüzden yazılarının rağbet görmesi için bize servis ediyorlar. Her yazı yazdım diyenin yazısını da kaale alacak değiliz. 
 
Aslında gelmek istediğim yer şurası... Türk Hava Yolları konuşuluyor, yazılıyor, izleniyor, okunuyor. Acaba neden? Artılar eksiler mutlaka vardır. Ama THY gerçek anlamda dünya markası oldu. 
 
AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN
TÜRK HAVA YOLLARI'NI YAZMAK KOLAY...

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
thy büyüyor ve bunu yaparken de bir bir eski elemanlarını bir bir işten atıyor..buysa büyümek büyüyün..devam ahlar alarak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Evet Ali bey T.H.Y. yönetimi,personeli ile birlikte hergün büyüyor...bunu görmemek imkansız...bu ülkenin gururu T.H.Y. Sadece uçmakla kalmıyor..sponsorluklarıylada ülkemizi dünyaya tanıtıyor..emeği geçenleri kutluyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000