11 Eylül 2012, Salı 10:02:58

TORPİL YOK ADAM KAYIRMA YOK!

Türk Hava Yolları, kabin hizmetlerinde görev yapacak yöneticilerini yeni oluşturulacak yönetici havuzundan atayacak.
  • bizdensen yaşarsın, yoksa geber mantığı. 1o senedir thy'ye adam doldura doldura bitiremediler. şimdi diğer firmalarda sıra.
  • Başkan amir miymiş,uçuyormuymuş?Sen çok yaşa THY.Yüzümüzü güldürdün:)
  • 10 sene sarti getirip kadrolasmanin onune gececekmis. zaten bu uygulama baslayana kadar AKP 10. yilini doldurur iktidarda.... demekki su ana kadar fazlasiyla kadrolastik demek istiyorlar
  • Anlat Joe anlat,heyecanli oluyor:-) Yalanin da bu kadari pes yani. Atma Recep din kardesiyiz.
  • ürün müdürü işe 2003 te mi girmiş , kontrol kabin amirleri kaç yıllık üniversite mezunuymus da birden kontrol oldular şu ankiler, çok komiksiniz thy yöneticileri ve kuralları çok, maymun bile güler
  • yan gel yat
  • Yonetici havuzu yonetmeligini okuyanlar anlamislardir, yoneticilerin islerine gelmeyen kisilere hayir diyebilmek icin calakalem hazirladiklari, yuvarlak ifadeler iceren kisa bir yazidan ibaret. THY'ye basvurularda da da aynisini yapiyorlar, islerine gelmeyene "yonetmelik geregi sinav zorunlu", torpillilere "sinava gerek yok, gonderin ise alalim".
  • Valla gülüyorum sadece! Yıldızcık hangi cemaatten acaba? Cevabı zor olmamalı! Özel matematik dersleri vererek oluyormus bu torpil isleri arkadaşlar! Hemen gidin kapı aşındırın milletvekillerinin falan torpiliniz sağlam yerden olur böylece! Aynı Yıldızcığın taktiği gibi.. :)
  • THY acilimi,Torpil Hava Yollari olmus ,sen ne havuzundan bahsediyorsun ?
  • Aaaa Ciddimisin ?? Tercubeyi onemsiyormusun gercektende???? Valla de :)

 

Adaylarda, 10 yıl THY’de çalışma şartı aranacak, böylelikle kadrolaşma ve adam kayırma iddialarının önüne geçilecek.

Türk Hava Yolları’nda son dönemde sıkça tartışılan kabin hizmetlerinde yeni bir uygulama hayata geçiriliyor. Türk Hava Yolları, kabinde görevlendireceği yöneticileri daha sistematik ve bilimsel metodlarla belirlemek için harekete geçti. Diğer birimlerindeki yöneticileri yetiştirmek için yönetici okulu kurmak için çalışma başlatan THY, yakın zamanda okulun açılışını yapacak.

Yönetici adayı okulu fikrinin hayata geçirilmesine karar verildiği dönemde sürecin içine dahil edilmeyen kabin hizmetleri de Genel Müdür Yardımcısı Kazım Çalışkan imzalı duyuru ile sürece katıldı.

Kabin personeli için ‘kabin yönetici adayı havuzu’ oluşturulduğunu duyuran Çalışkan, “ Kabinde belirlenen hedefeulaşmak için görev alacak yönetici adaylarını belirlemek üzere sizlere yönelik de ‘kabin yönetici aday havuzu’ oluşturuyoruz. Kariyer gelişimizine önemli katkılar sağlayacağına gönülden inandığımız bu planlama sürecine katılın ve kariyerinize yön verin” ifadeleriyle şartları uygun çalışanları yeni sisteme davet etti.

4 yıllık üniversite mezunu kabin amirleri arasından seçilecek adaylarda aranan en önemli koşullardan biri de şirkette en az 10 yıl çalışıyor olmak olacak. Yönetici adayları 1 Ocak 2003 tarihinden önce şirket çalışanları arasından seçilecek, böylelikle yeni yönetimin göreve başladığı tarihten önce şirkette çalışanlar arasından seçim yapılacak olması, torpil ve adam kayırma iddialarını da ortadan kaldıracak.

İşte THY Kabin için yayınlanan yönetici adayı havuzuna ilişkin o duyuru:

TORPİL YOK ADAM KAYIRMA YOK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

yalandan kim olmus ~ 12 yıl önce
bizdensen yaşarsın, yoksa geber mantığı. 1o senedir thy'ye adam doldura doldura bitiremediler. şimdi diğer firmalarda sıra.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))))))) ~ 12 yıl önce
Başkan amir miymiş,uçuyormuymuş?Sen çok yaşa THY.Yüzümüzü güldürdün:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 sene ~ 12 yıl önce
10 sene sarti getirip kadrolasmanin onune gececekmis. zaten bu uygulama baslayana kadar AKP 10. yilini doldurur iktidarda.... demekki su ana kadar fazlasiyla kadrolastik demek istiyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anlat Joe ~ 12 yıl önce
Anlat Joe anlat,heyecanli oluyor:-) Yalanin da bu kadari pes yani. Atma Recep din kardesiyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpil ve adam kayırma yok mu:)))) ~ 12 yıl önce
ürün müdürü işe 2003 te mi girmiş , kontrol kabin amirleri kaç yıllık üniversite mezunuymus da birden kontrol oldular şu ankiler, çok komiksiniz thy yöneticileri ve kuralları çok, maymun bile güler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havuza bak ~ 12 yıl önce
yan gel yat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Yonetici havuzu yonetmeligini okuyanlar anlamislardir, yoneticilerin islerine gelmeyen kisilere hayir diyebilmek icin calakalem hazirladiklari, yuvarlak ifadeler iceren kisa bir yazidan ibaret. THY'ye basvurularda da da aynisini yapiyorlar, islerine gelmeyene "yonetmelik geregi sinav zorunlu", torpillilere "sinava gerek yok, gonderin ise alalim".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rize Hava Yolları :) ~ 12 yıl önce
Valla gülüyorum sadece! Yıldızcık hangi cemaatten acaba? Cevabı zor olmamalı! Özel matematik dersleri vererek oluyormus bu torpil isleri arkadaşlar! Hemen gidin kapı aşındırın milletvekillerinin falan torpiliniz sağlam yerden olur böylece! Aynı Yıldızcığın taktiği gibi.. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havuzmus ~ 12 yıl önce
THY acilimi,Torpil Hava Yollari olmus ,sen ne havuzundan bahsediyorsun ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Saka dimi ~ 12 yıl önce
Aaaa Ciddimisin ?? Tercubeyi onemsiyormusun gercektende???? Valla de :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000