06 Şubat 2013, Çarşamba 08:02:03

THY'Yİ YERE GÖĞE SIĞDIRAMADILAR

Başbakanlık Kamu Diplomasisi Koordinatörlüğü resmi internet sitesinde yaptığı açıklama ile THY'yi yere göğe sığdıramadı. THY'nin Türk dış politikasını güçlendirdiği belirtilen açıklama şöyle;
  • KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR
  • ya siz bıkmadınız ama biz hem bıktık hemde artık sizi duymak istemıyoruz arkadaslar!!! her haberın altında yok globaly fosss yok 305 yok yonetım kotu yok part tıme bızım ısımızı yapamaz yok yarımız kadar alıyorsunuz .....vs.. arkadaslar madaem kı o nane yı yedınız ızınsız ve sendıkaya uyarak artık kapayıp cenenızı oturacaksınız .sızı THY nın ne gerı alacagı var ne de artık gundemde yerınız..yazık ama durum boyle.. yerlerınız ıse coookktaaan doldu. bukadar zor ıssızlıgın oldugu yerde ne sıkıntınız vardı?? ayçin efendıye gidin haykırın sızı uyardıgı halde yaptıgıız eylemınız nedenıyle atan THY ye degıl..bıktık sızden artık anlayın..
  • Asıl kanunsuzluğu yapan THY yönetimidir çünkü mahkeme kararları ve bilirkişi raporları 29 Mayıs günü yaşanılanın YASAL ve DEMOKRATİK hakların kullanılması olduğunu TESCİL etmiştir. Bu yanlış saptırma söylemler Hamdi TOPÇU ' nun suçluluk psikolojisinin tezahürüdür. 305 işe iade EDİLMELİDİR.
  • çok övdüğünüz thy güvenlik sıralamasında dünya 54.sü...torpilde,haksızlıkta en önde gidiyor...bunları da yazsanıza yağcı bademler!!!
  • günaydınnn...her zamanki gibi globally fossss güldürdü bizleri...şıracının şahidi bozacı...salla globally salla...maceralarını basından gizlesende seni bilen biliyor...dünya fosuuuuuu
  • dedim bir dc3 yorumu okuyayım aşağıda sabah sabah gülerim ama uyanamamış heralde daha beyefendi.
  • BU KADAR BAŞARIDAN SONRA THY ARTIK İŞÇİ VE MEMURLARINA GEREKLİ ÜCRET ARTIŞINI VERİR İNŞALLAH.İŞTEN ÇIKARTILAN ARKADAŞLARIMIZADA GERİ ALIR İNŞALLAH.DİGER TÜRLÜ BU İŞİN SONU GREV İLE BİTER...
  • Şiracı bozacı sözü geldi birden aklıma :)
  • Thy'nin Türkiye'yi dünya üzerinde yasadisi göcün en önemli transit gecis noktasi haline getirdigini eklemeyi unutmuslar...
  • tamamdir beyler dagilin adamlar istatistik koymus ortaya

Dünyada en çok ülkeye uçuş yapan havayolu olan Türk Hava Yolları (THY), son yıllarda gerçekleştirdiği büyüme ile rekora doymuyor. Türkiye’nin aktif dış politikasının dinamolarından biri olan THY, her geçen gün genişleyen uçuş ağı ile; Afrika başta olmak üzere dünyanın dört bir yanına yapılan açılımlarda önemli rol oynuyor.

Üst üste iki yıl Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen THY, 9 yılda uçak sayısı %211, yolcu sayısını %273, transfer yolcu sayısını %848, uçuş noktası sayısını ise %111 oranında artırdı. THY, 2003 yılında 55 ülkeye uçuş yaparken; bu sayı 2012’de 96 ülkede 219 uçuş noktasına yükseldi. THY bu sayıyla, dünyada en çok ülkeye uçuş yapan havayolu unvanını elinde bulunduruyor.

Aynı dönemde yolcu sayısını yıllık 10,5 milyondan 39 milyona çıkaran THY, faaliyet gelirlerini ise %261 oranında artırdı. THY son 9 yıldaki ivmesiyle, birçok rakibinden daha hızlı büyüyerek dünya sıralamalarında üst basamaklara tırmandı. THY, son yıllarda yolcu ve kargo kapasitesi konusunda dünyada ve Avrupa’da en çok büyüyen hava yolu oldu.

Son yıllarda onlarca uluslararası ödüle layık görülen THY, en prestijli kalite standartları değerlendirme kuruluşu olan Skytrax Airline Awards tarafından 2011 ve 2012’de “Avrupa’nın En İyi Havayolu”, peş peşe 4 yıl ise “Güney Avrupa’nın En İyi Havayolu” seçildi. THY aynı kurumdan, “Dünyada En İyi Premium Ekonomi Koltuğa Sahip Havayolu”, “Dünyada En İyi Ekonomi Sınıf İkram Sağlayan Havayolu” gibi birçok farklı kategoride ödül aldı. THY’nin ödül listesinde; Skyscanner anketi sonuçlarına göre “En İyi Yemek Sunan Havayolu”, Havacılık sektörünün en önemli yayınlarından olan ATW’nun “Pazar Lideri Ödülü”, AviationWeek “Dünyanın Mali Anlamda En Sağlıklı Havayolu” gibi daha birçok ödül bulunuyor.

Farklı bölge ve ülkelerden 29 ayrı havayoluyla anlaşması olan THY, Türkiye’nin aktif dış politikasının önemli unsurlarından biri. THY uçuş ağlarını genişletirken, talep dengesini gözetmekle beraber; Türk dış politikasının öncelikleriyle paralel bir büyüme stratejisi izliyor. Son yıllarda farklı bölgelerden çok sayıda ülke ile kurulan siyasi, kültürel ve ekonomik ortaklıklar, imzalanan vize anlaşmaları, yeni diplomatik misyonların açılması ve THY’nin bu noktalara sefer başlatması; birbirini tamamlayan gelişmeler olarak öne çıkıyor.

Hizmet kalitesi ve geniş kesimlere ulaşan iletişim faaliyetleriyle Türkiye’nin tanıtımında büyük rol oynayan THY, aynı zamanda Afrika, Güney Amerika ve Uzak Doğu’da açılan yeni uçuş noktaları ile Türkiye’nin dış pazarlarını genişletmesine yardımcı oluyor. Bir bölgeyle ulaşımın kolaylaşması; ekonomik ve ticari aktivitelerin artışını da beraberinde getiriyor. THY bu doğrultuda, önümüzdeki dönemde 42 yeni uçuş noktası daha açmayı hedefliyor. 2003’te 65 olan uçak sayısını bugün 202’ye çıkarmış olan THY; 2020 yılında 375 uçaklık bir filoya sahip olmayı amaçlıyor. Yaptığı sponsorluk anlaşmaları, reklam ve pazarlama faaliyetleri ile dünyada en çok bilinen Türk markalarından biri olan THY, gelecek 5 yılda dünyada ilk yüz marka içerisinde yer almayı hedefliyor.

Öte yandan Türk havacılık sektöründeki büyümeye paralel olarak İstanbul, iki havalimanıyla uluslararası uçuşlarda dünyanın en önemli transfer noktalarından biri haline geldi. Avrupa, Balkanlar, Afrika, Ortadoğu, Kafkaslar ve Asya arasında bir geçiş noktası konumunda olan İstanbul, dış hat yolcu kapasitesi, uçuş sayısı ve arz koltukta dünyadaki ilk 15 şehir arasında yer alıyor. Hem Atatürk Havalimanı hem de Sabiha Gökçen Havalimanı, son bir yıl içinde %20’lik büyüme oranına ulaştı. Atatürk Havalimanında yıllık yolcu sayısı 45 milyonu, Sabiha Gökçen Havalimanında ise 15 milyonu aştı. İstanbul, 2017’de bitmesi planlanan 3. havalimanı ile; dünyanın en yoğun transfer noktası olmaya aday. Avrupa yakasında Yeniköy ve Akpınar arasında inşa edilecek 150 milyon yolcu kapasiteli 3. havalimanı, aynı zamanda dünyanın en büyük havalimanı olacak.

THY'Yİ YERE GÖĞE SIĞDIRAMADILAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Ne bekleniyor ki ~ 11 yıl önce
KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yeter ~ 11 yıl önce
ya siz bıkmadınız ama biz hem bıktık hemde artık sizi duymak istemıyoruz arkadaslar!!! her haberın altında yok globaly fosss yok 305 yok yonetım kotu yok part tıme bızım ısımızı yapamaz yok yarımız kadar alıyorsunuz .....vs.. arkadaslar madaem kı o nane yı yedınız ızınsız ve sendıkaya uyarak artık kapayıp cenenızı oturacaksınız .sızı THY nın ne gerı alacagı var ne de artık gundemde yerınız..yazık ama durum boyle.. yerlerınız ıse coookktaaan doldu. bukadar zor ıssızlıgın oldugu yerde ne sıkıntınız vardı?? ayçin efendıye gidin haykırın sızı uyardıgı halde yaptıgıız eylemınız nedenıyle atan THY ye degıl..bıktık sızden artık anlayın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emekçi. ~ 11 yıl önce
Asıl kanunsuzluğu yapan THY yönetimidir çünkü mahkeme kararları ve bilirkişi raporları 29 Mayıs günü yaşanılanın YASAL ve DEMOKRATİK hakların kullanılması olduğunu TESCİL etmiştir. Bu yanlış saptırma söylemler Hamdi TOPÇU ' nun suçluluk psikolojisinin tezahürüdür. 305 işe iade EDİLMELİDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yağcılar ~ 11 yıl önce
çok övdüğünüz thy güvenlik sıralamasında dünya 54.sü...torpilde,haksızlıkta en önde gidiyor...bunları da yazsanıza yağcı bademler!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ziko ~ 11 yıl önce
he he he şişme balon globally fossss...patladı patlayacak
ziko ~ 11 yıl önce
he he he şişme balon globally fossss...patladı patlayacak
dc3 ~ 11 yıl önce
günaydınnn...her zamanki gibi globally fossss güldürdü bizleri...şıracının şahidi bozacı...salla globally salla...maceralarını basından gizlesende seni bilen biliyor...dünya fosuuuuuu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dc3'e ~ 11 yıl önce
Cok aciyorum sana.
gülüyorum ~ 11 yıl önce
yazık yazık yoksa sendemi Ayçin in pesıne takılıp gül gibi işinden olan asıl fossslardansın?
dc3? ~ 11 yıl önce
dedim bir dc3 yorumu okuyayım aşağıda sabah sabah gülerim ama uyanamamış heralde daha beyefendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAKKIMIZI İSTERİZ ~ 11 yıl önce
BU KADAR BAŞARIDAN SONRA THY ARTIK İŞÇİ VE MEMURLARINA GEREKLİ ÜCRET ARTIŞINI VERİR İNŞALLAH.İŞTEN ÇIKARTILAN ARKADAŞLARIMIZADA GERİ ALIR İNŞALLAH.DİGER TÜRLÜ BU İŞİN SONU GREV İLE BİTER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfiye ~ 11 yıl önce
Şiracı bozacı sözü geldi birden aklıma :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogrucu Davut ~ 11 yıl önce
Thy'nin Türkiye'yi dünya üzerinde yasadisi göcün en önemli transit gecis noktasi haline getirdigini eklemeyi unutmuslar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ya Öncesi ~ 11 yıl önce
THY Afrika'da bu kadar büyümeden önce Air France Afrika pazarının lideri idi. O zaman kimse Air France'a aynı yakıştırmayı yapıyor muydu? Bundan önceki yasa dışı göç transit geçiş noktası Fransa mıydı? Maksat THY'ye çamur atmak olsun değil mi?
Dogrucu Davut ~ 11 yıl önce
Camur atmak? Istatistiklere bize gelen ve bizden transit gectikten sonra avrupadan geri dönen sahtecilik ve inad yolcularida eklesinler bakalim. O zaman görürüz camuru. Fransa yasadisi göcten agliyordu sürekli (CDGhavalimanini detayli gezme imkanim oldu). Sagolsun Thy, Air France'in yükünü almis.Thy dolmus tasimaciligi yapiyor,özellikle afrika yolcusunda kalite yerlerde...
dagilin ~ 11 yıl önce
tamamdir beyler dagilin adamlar istatistik koymus ortaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000