05 Eylül 2013, Perşembe 12:33:26

'THY'Yİ DÜNYANIN SAYILI OYUNCULARI ARASINA SOKTUK'

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın da katıldığı İstanbul Kongre Merkezi'ndeki, 11. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Şurası başladı...
  • HOCAM UÇUYORUZDA BORÇLAR KANUNU KAPIDA BU SÖZLEŞME NEZAMAN İMZALANACAK ARTIK TADI KAÇMAYA BAŞLADI
  • Her 10 Mio/usd vererek uçak alan kişi veya firmalara HAVAYOLU izini veya AOC verilmemelidir...
  • Kaçırılan pilotlar için ne yapıldı, ne yapılacak ?
  • doğru.soktunuz..thy uçuş güvenliğinde dünyadaki 60 büyük havayolu şirketi içinde sondan 3. !!!!
  • iş jeti havacılığının gelişimi desteklenmeli ülkemiz ekonomisine katkısı yüksek olacak

Türkiye'nin Ulaştırma anlamında 2023 hedeflerinin ele alındığı Şura'da değerlendirmelerede bulunan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 'Hükümet olarak tek bir hedefe yöneldik. Atatürk'ün işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaşmaktır. Geçmişte güzel projeler hep hayal edildi, hep hayal olarak kaldı. Önce hayal ettik ardında birbir gerçekleştirmeye başladık. Bunu istikrarlı siyasi yapıya borçluyuz. Yapılamaz zannedilenleri yaptık. Yüksek hızlı trenle seyahati başlattık. Hava yolunu halkın yolu yaptık. Sözde değil özde denizci millet yolunda önemli mesafeler aldık. Marmarayla 153 yıllık rüyayı gerçekleştirmek üzereyiz' dedi.

Bakan Yıldırım, THY'nin önemli markalardan biri haline geldiğini ifade ederek, '150 milyon yıllık yolcu kapasiteye ulaşacak İstanbul Havalimanı dünyanın en büyük havalimanları arasında yerini alacaktır. THY'yi marka yaparak dünyanın sayılı oyuncuları arasına soktuk' dedi.

Bakan Binali Yıldırım'ın ardından mikrofonu devralan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "İtiraf etmem gerekir ki ben de sizlerden farklı değilim. Sosyal medyanın imkanlarından yararlanmaya gayret ediyorum. Hedefimiz Şura'nın katılımcı zenginliğinden istifade ederek 2023 hedeflerini gözden geçirmektir. Sınırlar şeffaflaştı, engeller kalktı. Bilişim teknolojilerindeki yenilikler toplumların kimyasını değiştirdi. Teknolojiye gem vurmak mümkün olmadığına göre ileride pek çok yeniliklikle karşılaşacağız. Bu durumu en iyi anmaları gerekenler ülkeleri yönetenlerdir.

İletişim ve ulaştırma sektörü esneklik ve verimliliği öne almalıdır. Dünya üzerinde coğrafi alanın bölge olarak adlanması için ulaşım ve ileşitm ağlarının olması şarttır. Temel ihtiyaç ağlarla o ülkelerin birbirine bağlanmasıdır. İpek yolu olmadan Avrasya'dan bahsetmek mümkün müdür? AB gibi projeler kıtaların kaderini değiştirmiş barış ve refahın lokomotifi olmuştur' dedi.

'THY'Yİ DÜNYANIN SAYILI OYUNCULARI ARASINA SOKTUK'

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Grew ~ 11 yıl önce
HOCAM UÇUYORUZDA BORÇLAR KANUNU KAPIDA BU SÖZLEŞME NEZAMAN İMZALANACAK ARTIK TADI KAÇMAYA BAŞLADI

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Herkese ~ 11 yıl önce
Her 10 Mio/usd vererek uçak alan kişi veya firmalara HAVAYOLU izini veya AOC verilmemelidir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dünyada sayı ~ 11 yıl önce
Kaçırılan pilotlar için ne yapıldı, ne yapılacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru !!! ~ 11 yıl önce
doğru.soktunuz..thy uçuş güvenliğinde dünyadaki 60 büyük havayolu şirketi içinde sondan 3. !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
expert ~ 11 yıl önce
iş jeti havacılığının gelişimi desteklenmeli ülkemiz ekonomisine katkısı yüksek olacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000