26 Ağustos 2012, Pazar 13:36:40

THY'YE YAPILAN SALDIRIDA SON DURUM...

Türk Hava Yolları resmi internet sitesine yapılan saldırılara son vermeyi başardı...
  • PARA VERDİN DİYE ŞİRKETİ VE ÇALIŞANLARI SATIN ALDIĞINI MI ZANNEDİYORSUN BE ÇIKARCI,DÜŞÜNCESİZ,SORUMSUZ,KÖLE TÜCCARI MAHLUK???? GİT KENDİNE ÖZEL UÇAK AL ONUNLA UÇ !!!!!
  • 27 Ağustos 2012, Pazartesi 14:28:22 tarihli yorum yazan köleciye, bir kurumda ücretli çalışmak her denileni yapmak değildir. evet 40 yıl önceki günler çoktan geçti ama ortaçağ geçeli baya bi oluyor canım. 400 yıl geriden geliyorsun. ilo sözleşmelerini oku. köle değil insanlar. tamam mı canım.
  • YÜRÜ GİT BE ADAM..AKLININ ERMEDİĞİ İSLERE BURNUNU SOKMA SEN!!!
  • arkadaşım belliki emekçi ayaklarındansın. ben iktidar taraftarı, senin tabirinle yalayıcı değilim, siyasetle işim olmaz. ben o gün AHL'de 3 saaat keyfi eylem yapan hostesler nedeniyle gecikmiş bir vatandaşım.madem hizmet veriyorsun, madem bakkal değilsin mesela, madem çiftçi değilsin o zaman mesaine, kuralına uyacaksın. beni senin aldıgın primdir, kreş parasıdır, özel hastene bakımıdır, paradır zarttır zurttur en ufak ilgilendirmez. ben 200 tl paramı vermişim uçuşumu yapıp gideceğim yere huzurla varmak isterim. emekmiş hakmış hukukmuş geç bu ayakları, onlar 40 sene öncede kaldı ve inan hiç umrumda değil. işine gelmiyorsa limon satarsın, esnaflık yaparsın.ozaman istedigin zaman eylem yapar dükkanı açmazsın.
  • Kurumlar insanlar için vardır.İnsanlar kurumlar için değil."Bir iş yeriniz var ve çalışanlarınız gelmiyor,ne yaparsınız?" mantığıyla insanı köleleştiren,emeği yok sayan iktidar yalayıcıları öncelikle o insanların neden gelmediklerini sormalıdırlar..305 veya 1305.Ortada mağdur olan,mağdur edilen insanlar varken sayının önemi yoktur.. Bu tip eylemler de "ayağınızı denk alın" mesajlarıdır.Ülke yönetimindeki gibi kömürle kandırabileceğiniz insanlar yok karşınızda,bir adım atarken bin kere düşünün demektir..Haktan,adaletten yana olması gerektiğini düşündüğümüz kişilerin ceplerine girecek 3 kuruşun hesabını yapacak kadar ahlaksızlaşan kişiler olduğunu düşündüğümüz zaman,anlamsız bir çaba içinde olduğumuzu düşünüyoruz bazen..Saygılar...
  • aramızda ne yazık ki üzülerek söylüyorum ama hala yazılanları anlıyamıyacak kapasitede olanlarımız var. o yüzden artık bişey yazmıycam.. cidden basmıyor demek. demek ki hamdi topçu'nun mantelitesi de bu. evet mahkemeye kalıcak çözüm sanırım. bu beyinlerle zor... iyi akşamlar..
  • Teknik personele oraya gitmeyin işten atarız diye bir mesaj veya mail gelmedi sabah saat 10:00 sularında cep telefonlarımızdan arandık ve işe dönmezseniz işten atılacaksınız dendi ve derhal işe döndük fakat yinede atıldık.Buyrun bunu izah edin bana ...!
  • keşke bu olaylar olmasaydı.herkes işinde gücündeydi.ne olduysa 29 mayısta oldu ve gerçekten yargısız infazla insanlar atıldı.yargısız infaz lafını 90 lı senelerde sıkça duyardım ama ilk kez başıma gelince yıklıdım..umarım hayat boyunca kimse yargısız infaza kurban olmaz.gerçekten çok kötü bir şey dostlar..biz atılanları eleştirirsin ya da eleştirmezsin..ama bunu tüm inancımla söylüyorum:'bizi yargısızca yok ettiler..' bunu zaten Allah biliyor..ne olur bu haksız dönemde daha fazla 'hak' yemeyelim ve 'yiğide hakkını verelim'..çok yazarak insanları yormak istemiyorum ama ; BİZ HAKSIZ YERE ATILDIK VE ÖLENE KADAR, BİZİM HAKLILIĞIMIZI İSPAT ETMEK BOYNUMUZUN BORCU..bu süreçte kimse kusura bakmasın..
  • Cok iyi bir is. O kadar calisanini haksiz yere isten atan THY'yi protsto ediyoruz. Insanlarin günahini almak ne demekmis, Allahu teala nezdinde derslerini alsinlar.
  • Arkadaşım bir iş yeriniz var ve çalışanlarınız işbaşı yapmıyor , kendilerini uyarıyorsunuz ve hala işbaşı yapmıyorlar , ne yaparsınız ? Anti demokratikmi bu ? (sanırım iş kanunu hakkında bilginiz vardır ) haa bu arada orada olmayaanların da iş akdi fesih edilmiş ona bir şey diyemiyorum çünkü kamera kayıtlarından hatalı bir işlem olabilir , inşallah bu aarkadaaşlar haksız bir uygulama ya uğradıklarını mahkemede ispat ederler.

Dün Twitter'dan yaptığı tehdidi gerçekleştirerek Türk Hava Yolları'nı sıkıntıya sokan uluslararası hacker grubunun Türkiye ayağı Anonymous Turkey THY'nin sitesini çökertmişti. İlk kez AirportHaber'in duyurduğu saldırı THY'nin bilişim ekibi tarafından saatler süren çalışmalar sonrasında savuşturulmuştu.

Anonymous Turkey'in THY'nin resmi internet sitesine yaptığı saldırı dün gece geç saatlerde sonlandırıldı ancak site üzerinde bazı aksaklıklar yaşanmaya devam ediyor. Türk Hava Yolları'nın yolcularına yaptığı duyurular ve haberler hanelerinin yanısıra uçuş arama seçeneğinin dışındaki birçok linke ulaşılamıyor.

Türk Hava Yolları'nın teknik ekibinin aksaklıkları düzeltebilmek için yoğun uğraş verdikleri ve dün geceden beri çalıştıkları öğrenildi.

©AirportHaber

THY'YE YAPILAN SALDIRIDA SON DURUM...

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

PARA VERDİN SATIN MI ALDIN??? ~ 12 yıl önce
PARA VERDİN DİYE ŞİRKETİ VE ÇALIŞANLARI SATIN ALDIĞINI MI ZANNEDİYORSUN BE ÇIKARCI,DÜŞÜNCESİZ,SORUMSUZ,KÖLE TÜCCARI MAHLUK???? GİT KENDİNE ÖZEL UÇAK AL ONUNLA UÇ !!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PROMETHEUS ~ 12 yıl önce
27 Ağustos 2012, Pazartesi 14:28:22 tarihli yorum yazan köleciye, bir kurumda ücretli çalışmak her denileni yapmak değildir. evet 40 yıl önceki günler çoktan geçti ama ortaçağ geçeli baya bi oluyor canım. 400 yıl geriden geliyorsun. ilo sözleşmelerini oku. köle değil insanlar. tamam mı canım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EN SON YAZANA HİTABEN!!! ~ 12 yıl önce
YÜRÜ GİT BE ADAM..AKLININ ERMEDİĞİ İSLERE BURNUNU SOKMA SEN!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iktidar. yalayan. yazana ~ 12 yıl önce
arkadaşım belliki emekçi ayaklarındansın. ben iktidar taraftarı, senin tabirinle yalayıcı değilim, siyasetle işim olmaz. ben o gün AHL'de 3 saaat keyfi eylem yapan hostesler nedeniyle gecikmiş bir vatandaşım.madem hizmet veriyorsun, madem bakkal değilsin mesela, madem çiftçi değilsin o zaman mesaine, kuralına uyacaksın. beni senin aldıgın primdir, kreş parasıdır, özel hastene bakımıdır, paradır zarttır zurttur en ufak ilgilendirmez. ben 200 tl paramı vermişim uçuşumu yapıp gideceğim yere huzurla varmak isterim. emekmiş hakmış hukukmuş geç bu ayakları, onlar 40 sene öncede kaldı ve inan hiç umrumda değil. işine gelmiyorsa limon satarsın, esnaflık yaparsın.ozaman istedigin zaman eylem yapar dükkanı açmazsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
'İktidar yalayıcıları'na ~ 12 yıl önce
Kurumlar insanlar için vardır.İnsanlar kurumlar için değil."Bir iş yeriniz var ve çalışanlarınız gelmiyor,ne yaparsınız?" mantığıyla insanı köleleştiren,emeği yok sayan iktidar yalayıcıları öncelikle o insanların neden gelmediklerini sormalıdırlar..305 veya 1305.Ortada mağdur olan,mağdur edilen insanlar varken sayının önemi yoktur.. Bu tip eylemler de "ayağınızı denk alın" mesajlarıdır.Ülke yönetimindeki gibi kömürle kandırabileceğiniz insanlar yok karşınızda,bir adım atarken bin kere düşünün demektir..Haktan,adaletten yana olması gerektiğini düşündüğümüz kişilerin ceplerine girecek 3 kuruşun hesabını yapacak kadar ahlaksızlaşan kişiler olduğunu düşündüğümüz zaman,anlamsız bir çaba içinde olduğumuzu düşünüyoruz bazen..Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerçekleri anlıyamıyanlar ~ 12 yıl önce
aramızda ne yazık ki üzülerek söylüyorum ama hala yazılanları anlıyamıyacak kapasitede olanlarımız var. o yüzden artık bişey yazmıycam.. cidden basmıyor demek. demek ki hamdi topçu'nun mantelitesi de bu. evet mahkemeye kalıcak çözüm sanırım. bu beyinlerle zor... iyi akşamlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
antidemokratikmi ye cevaben ~ 12 yıl önce
Teknik personele oraya gitmeyin işten atarız diye bir mesaj veya mail gelmedi sabah saat 10:00 sularında cep telefonlarımızdan arandık ve işe dönmezseniz işten atılacaksınız dendi ve derhal işe döndük fakat yinede atıldık.Buyrun bunu izah edin bana ...!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapmayın,etmeyin.. ~ 12 yıl önce
keşke bu olaylar olmasaydı.herkes işinde gücündeydi.ne olduysa 29 mayısta oldu ve gerçekten yargısız infazla insanlar atıldı.yargısız infaz lafını 90 lı senelerde sıkça duyardım ama ilk kez başıma gelince yıklıdım..umarım hayat boyunca kimse yargısız infaza kurban olmaz.gerçekten çok kötü bir şey dostlar..biz atılanları eleştirirsin ya da eleştirmezsin..ama bunu tüm inancımla söylüyorum:'bizi yargısızca yok ettiler..' bunu zaten Allah biliyor..ne olur bu haksız dönemde daha fazla 'hak' yemeyelim ve 'yiğide hakkını verelim'..çok yazarak insanları yormak istemiyorum ama ; BİZ HAKSIZ YERE ATILDIK VE ÖLENE KADAR, BİZİM HAKLILIĞIMIZI İSPAT ETMEK BOYNUMUZUN BORCU..bu süreçte kimse kusura bakmasın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cok olumlu ~ 12 yıl önce
Cok iyi bir is. O kadar calisanini haksiz yere isten atan THY'yi protsto ediyoruz. Insanlarin günahini almak ne demekmis, Allahu teala nezdinde derslerini alsinlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANTİDEMOKRATİK Mİ ? ~ 12 yıl önce
Arkadaşım bir iş yeriniz var ve çalışanlarınız işbaşı yapmıyor , kendilerini uyarıyorsunuz ve hala işbaşı yapmıyorlar , ne yaparsınız ? Anti demokratikmi bu ? (sanırım iş kanunu hakkında bilginiz vardır ) haa bu arada orada olmayaanların da iş akdi fesih edilmiş ona bir şey diyemiyorum çünkü kamera kayıtlarından hatalı bir işlem olabilir , inşallah bu aarkadaaşlar haksız bir uygulama ya uğradıklarını mahkemede ispat ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000