22 Mayıs 2008, Perşembe 11:40:53

THY'YE TROYA DAMGASI

Türk Havayollarının kuruluşunun 75. yılı çerçevesinde düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla sürüyor.
  • sadece hatırlatmak istedim ne kadar sönük geçsede DHMİ'ninde 75. yılı kutlanmakta ...

Bu etkinliklerden biri de dün akşam İstanbul Gösteri Merkezi'nde gerçekleşti. Mustafa Erdoğan yönetiminde yapılan ‘Troya’ gösterisi bu kez Türk Havayolları için yapıldı. Türk Havayolları Genel Müdürü Temel Kotil, Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin ve çok sayıda davetlinin katıldığı gösteri büyük ilgi gördü.

 

Gösteri öncesi konuşan Temel Kotil; ‘’büyük adımlar attık, önemli yollar katettik. 75 yıla çok şeyler sığdırdık. Mücadelemiz ve bu yoldaki hırsımız hiç bitmeyecek’’ şeklinde konuşurken sonrasında söz alan Candan Karlıtekin; ‘’Bana söylenecek pek fazla bir şey kalmadı. Emin adımlarla ilerliyoruz. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum’’ diyerek sözlerini noktaladı.

 

Gösterinin başlamasıyla heyecanlanan seyirciler, sık sık alkışlayarak da beğenisini ifade etti. Yaklaşık 2.5 saat sahnede kalan oyuncular büyük bir ciddiyetle işlerini yaparak seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Göstesi sonrası sahneye çıkan Temel Kotil ve Candan Karlıtekin Mustafa Erdoğan’ı ve ekibini tebrik etti.

 

Oldukça heyecanlanmış görünen Candan Karlıtekin; ‘Biz büyük bir ülkeyiz, büyük bir milletiz. Bizlere bu yolu açan Alparslanlara, Ertuğrul Gazilere, Osman Gazilere ve Mustafa Kemal Atatürk’e minnettarız. Hepinize çok teşekkür ediyorum’’ diyerek geceye son noktayı koydu.

Fotoğraflar için TIKLAYIN

THY'YE TROYA DAMGASI

Yorumlar

dhmi ~ 16 yıl önce
sadece hatırlatmak istedim ne kadar sönük geçsede DHMİ'ninde 75. yılı kutlanmakta ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000