19 Mart 2012, Pazartesi 19:26:31

THY'YE RÖTAR CEZASI

Türk Hava Yolları'na ait yolcu uçağı Irak'ta dört saat rötar yaptı. Irak Havacılık İdaresi THY'nin seferlerinde rötarın tekrarı halinde o seferi durduracağını açıkladı.
  • Bence seferlerin kesinlikle sonlandirilmasi gerek. Herkes haddini bilmeli,THY oraya sefer yapiyorsa irak hukumeti bundan ancak seref duymalidir.Bizde buna "ite bak yattigi yere bak" derler.
  • bizim fosss globally daha arapları yalasın bakalım...iyi olmuş foss globay e...ama akıllanmaz bunlar
  • allah ın ıraklı arabı bile bize posta koyuyor ya helal olsun!!!
  • haber güzel yapılan doğruda birde rötar sebebini öğrensek (sebeb ne olursa olsun rötarı haklı çıkarmaz ama haber bence rötar sebebini yazmayarak eksik bırakılmış )
  • Helal olsun ırak havacılık idaresine, işte böyle ikaz ettirirler adama. THY'yeye ancak böyle ceza verilir, yeter ya her uçuşta rötar bilerek yapıyorlar bunu, havalimanı trafiği ile hiç bir alakası yok bunun!
  • bu hatta 1200 euro verdigimi bilirim. toplasan 3 saati bulmayan bir ucus ama bilet fiyati los angeles'tan daha pahali. hal boyle iken THY'nin bu hatta daha fazla onem vermesi gerekmez mi?
  • Yazık ya ! Koskocxa THY araplardan bile fırça yer hale glmiş. Ne acı...
  • masallah bir basabakanimiz var sanki ARAPLARIN basabakani yok gazze yok irak yok suriye sana ne kardesim araplardan ne yapan yapsin gecmise bir bakalim osmanliyi arkasindan vuran kimler olmustur tabiki araplar guvenirmez bunlara simdi de 16000 tane suriyeliye kucak aciyo sen kendi halkini yedirdin giydirdin de suriyelileremi geldi sira ?????? ilk once kendi vatandasinin hakkini ara bu gun ceza kesen yarin senin topragiana goz diker
  • Askeri idare altında şuursuz bir donem geçiren zavallı Irak'ta işlerin nasıl yürüdüğüne çok güzel bir örnek. Asarım keserim mantıgı. Üzucü...
  • Iran in ve Suriye nin ofkesini cikarmak istiyorlar. Inadina seferler devam etmeli..
Alliraqnews'in haberine göre geçtiğimiz gün Bağdat - İstanbul seferini yapacak uçak planlanan saatten dört saat geç kalkınca Irak Havacılık İdaresi tarafından şirkete ceza yazıldığı öğrenildi.

Sitenin haberine göre Irak Havacılık İdaresi Başkanı Hadi Al Amiry'nin dört saatlik rötara ceza kesildiğini doğrularken, şirketin hangi sebeple olursa olsun tekrar rötar yaşaması halinde rötar yapan uçağa uçuş izni verilmeyeceğini söyledi.

Uluslararası Hava Taşımacılığı Genel Müdürlüğü (DGTA), yolcularına tazminat ödemeyen ve uçuş rötarını telafi etmeyen havayolu şirketleri hakkında soruşturma açılacağını, bir sonuç alınmaması halinde bu şirketin para cezasına çarptırabileceğini bildirmişti.
THY'YE RÖTAR CEZASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

Misafir ~ 12 yıl önce
Bence seferlerin kesinlikle sonlandirilmasi gerek. Herkes haddini bilmeli,THY oraya sefer yapiyorsa irak hukumeti bundan ancak seref duymalidir.Bizde buna "ite bak yattigi yere bak" derler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bizim fosss globally daha arapları yalasın bakalım...iyi olmuş foss globay e...ama akıllanmaz bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
allah ın ıraklı arabı bile bize posta koyuyor ya helal olsun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
haber güzel yapılan doğruda birde rötar sebebini öğrensek (sebeb ne olursa olsun rötarı haklı çıkarmaz ama haber bence rötar sebebini yazmayarak eksik bırakılmış )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Helal olsun ırak havacılık idaresine, işte böyle ikaz ettirirler adama. THY'yeye ancak böyle ceza verilir, yeter ya her uçuşta rötar bilerek yapıyorlar bunu, havalimanı trafiği ile hiç bir alakası yok bunun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu hatta 1200 euro verdigimi bilirim. toplasan 3 saati bulmayan bir ucus ama bilet fiyati los angeles'tan daha pahali. hal boyle iken THY'nin bu hatta daha fazla onem vermesi gerekmez mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yazık ya ! Koskocxa THY araplardan bile fırça yer hale glmiş. Ne acı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
masallah bir basabakanimiz var sanki ARAPLARIN basabakani yok gazze yok irak yok suriye sana ne kardesim araplardan ne yapan yapsin gecmise bir bakalim osmanliyi arkasindan vuran kimler olmustur tabiki araplar guvenirmez bunlara simdi de 16000 tane suriyeliye kucak aciyo sen kendi halkini yedirdin giydirdin de suriyelileremi geldi sira ?????? ilk once kendi vatandasinin hakkini ara bu gun ceza kesen yarin senin topragiana goz diker

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Askeri idare altında şuursuz bir donem geçiren zavallı Irak'ta işlerin nasıl yürüdüğüne çok güzel bir örnek. Asarım keserim mantıgı. Üzucü...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Iran in ve Suriye nin ofkesini cikarmak istiyorlar. Inadina seferler devam etmeli..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000