16 Aralık 2010, Perşembe 11:19:58

THY'YE ERMENİ DÜŞMANLIĞI

Türk Hava Yolları’nın yeni süperstarı, Los Angeles Lakers Basketbol Takımı’nın en önemli ismi Kobe Bryant’a, Amerika’da yaşayan Ermenilerden büyük tepki geldi.
  • canım sen gidersin başkası gelir parasıyla değil mi biz türklerden başkasını sevmeyız saygı gosterırız ımsenın de bızı sevmesıe ıhtıyacımız yok madem oyle gıdın burdan beyenmyen gıder cıkarın o nufus kağıtlrını ozaman bu ne eskı osmanlı smdı de türkiye atatürk ün bıze öğrtığin yapıyoruz töreranslı davranıoruz ama unutmayın bızımde bır sabrımız var
  • madem oyle istanbul da da 100.000 ermeni kacak yasamakta biz de onlari mi kovalim boyle mi olsun istiyorsunuz ey ermeniler? california da ermeni cok dogru ama orada 1 milyondan fazla da iran kokenli ki iclerinde azimsanmayacak kadar da iran azeri si yasamakta...biz de onlari adam gibi orgutleyebilseydik ki devlet olarak nerdeyse 50 yildir yurtdisina gonderdigimiz gurbetcileri hep yolunacak kaz, doviz getirsinler de gerisini bosver orda ne sorun yasamislar, ne olmus ne bitmis umursamamisiz,gormezden gelmisiz sonra da yurtdisinda sayilari bizden cok cok az olmalarina ragmen, onun bunun lobilerine, orgutlerine karsi hep boyun egmisiz,yenilmisiz maalesef...onlara karsi lobiciligi guclendiremezsek,insanlarimizi orgutleyemezsek daha cok ugrasiri
  • Maalesef ABD nufusu halen 300mil. civarinda. Ama 70 milyonluk Turkiye bir avuc PKK ile nasil basa cikamiyorsa, bir avuc takunyalinin yonetimine engel olamiyorsa ordada durum aynidir.
  • bizim ermenilerde karşı kampanya başlatsınlar tabii gerçekten bizden iseler??? bu arada amerikada herhalde ermenistandan fazla ermeni yaşıyo...
  • ulke terket veya durus gosterilsin vs vs gibi laflar hikaye..... ARTIK YASAL OLARAK TURK TOPRAKLARINI ALIP(parayla) SENI KENDI POLISINLE KOVALAYACAKLAR her kim olursa olsun.... zaten bol/yonet islemleri TK ve diger sirketlerinde yabanci alimlariyla baslamistir......! Gecmis olsun
  • TK paranin kafasina koyar ^^.....
  • Kabahat onlarda değil onları konuşturan hükümetimizde. Bunlar son zamanlarda ortaya çıktı. Tabii bizimkilerin dünya umurunda değil. Akılları fikirleri öğrenci dövmekte. Ülkemizin bayrağımızın ve milletimizin düştüğü durumlara bakın. Yazıklar olsun. Neyse ki az kaldı.
  • Valla Kobe canım sen bilirsin. Sana bayılıyorduk, sen olmazsın başkası gelir. Yürrrüüüüüü....
  • sanirsinki los angeles daki butun ermeniler basket macina gidiyor. Bir ara MBAdeki Turk oyunculari protesto etmek istediler topluca maca gideceklerdi, ne'oldu kilisenin bedava dagittigi biletele bile kimse maca gitmedi Torontoda bile kac kere Turk oyuncuilar icin Turkish night yapildi, sesleri cikmadi. Sporu da polika ve yalanlarina alet ettiler ya diyecek bir sey bulamiyorum.
  • arkadas sana güzel soru sormus!!!hocalar din tüccarlari 8 senedir iktidarda.cagdaslar ve aydinlar okadar sene ne yaptilar ACABA?
Türk Hava Yolları ile yaptığı iki yıllık sponsorluk anlaşmasının ardından dünyada ses getiren Kobe Bryant, ummadığı bir tepkiyle karşılaştı.

Osmanlı Hükümeti zamanında 1.5 milyon Ermeni’nin Türk’ler tarafından öldürüldüğünü iddia eden Ermeni Lobisi, Kobe Bryant gibi büyük bir basketbolcunun doğru ve insanlık adına adımlar atması gerektiğini savundu.

Türk Hava Yolları’nın yeni starı Kobe Bryant’ın kontratını iptal ettirmemesi durumunda California’da yaşayan 700.000 Ermeni tarafından protesto edileceğini açıklayan Ulusal Amerikan Ermenileri Komitesi sözcüsü Aram Hamparian “Şimdiye kadar Kobe’nin bir çok taraftarı bulunuyordu. Ama bundan sonra Kobe yalnız başına” diye konuştu. Hamperian sözlerine şöyle devam etti; “Bu sadece bir şirketin Kobe ile yaptığı sponsorluk anlaşması değil tamamen Türk devletinin dünyada baskı kurmasındaki ilk adımıdır”

Los Angeles’ında içinde bulunduğu Kaliforniya Eyaletinde 700.000’e yakın Ermeni bulunuyor.

Bir çok radyo ve sosyal medya sitesinde protesto kararında birleşen Ermeniler, Lakers maçlarını ve Kobe ürünleri satan mağazaları protesto edeceklerini açıkladı. Batı Ermeni Gençlik Federasyonu sözcüsü Caspar Jivalagian “Bu Kobe’den hiç beklemediğimiz bir şeydi. İnsanlar artık “Kobe Bryant’tan nefret ediyorum. Lakers maçlarını izlemiyorum” diyerek durumu protesto etmeye başladılar” diye konuştu.

Yüksek bir fiyatla sponsorluk anlaşması yapan Türk Hava Yolları ve Kobe Bryant’ın bu protesto karşısında ne yapacakları merak ediliyor.

©AirportHaber.com
THY'YE ERMENİ DÜŞMANLIĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

Misafir ~ 13 yıl önce
canım sen gidersin başkası gelir parasıyla değil mi biz türklerden başkasını sevmeyız saygı gosterırız ımsenın de bızı sevmesıe ıhtıyacımız yok madem oyle gıdın burdan beyenmyen gıder cıkarın o nufus kağıtlrını ozaman bu ne eskı osmanlı smdı de türkiye atatürk ün bıze öğrtığin yapıyoruz töreranslı davranıoruz ama unutmayın bızımde bır sabrımız var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
madem oyle istanbul da da 100.000 ermeni kacak yasamakta biz de onlari mi kovalim boyle mi olsun istiyorsunuz ey ermeniler? california da ermeni cok dogru ama orada 1 milyondan fazla da iran kokenli ki iclerinde azimsanmayacak kadar da iran azeri si yasamakta...biz de onlari adam gibi orgutleyebilseydik ki devlet olarak nerdeyse 50 yildir yurtdisina gonderdigimiz gurbetcileri hep yolunacak kaz, doviz getirsinler de gerisini bosver orda ne sorun yasamislar, ne olmus ne bitmis umursamamisiz,gormezden gelmisiz sonra da yurtdisinda sayilari bizden cok cok az olmalarina ragmen, onun bunun lobilerine, orgutlerine karsi hep boyun egmisiz,yenilmisiz maalesef...onlara karsi lobiciligi guclendiremezsek,insanlarimizi orgutleyemezsek daha cok ugrasiri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maalesef ABD nufusu halen 300mil. civarinda. Ama 70 milyonluk Turkiye bir avuc PKK ile nasil basa cikamiyorsa, bir avuc takunyalinin yonetimine engel olamiyorsa ordada durum aynidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bizim ermenilerde karşı kampanya başlatsınlar tabii gerçekten bizden iseler??? bu arada amerikada herhalde ermenistandan fazla ermeni yaşıyo...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ulke terket veya durus gosterilsin vs vs gibi laflar hikaye..... ARTIK YASAL OLARAK TURK TOPRAKLARINI ALIP(parayla) SENI KENDI POLISINLE KOVALAYACAKLAR her kim olursa olsun.... zaten bol/yonet islemleri TK ve diger sirketlerinde yabanci alimlariyla baslamistir......! Gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TK paranin kafasina koyar ^^.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kabahat onlarda değil onları konuşturan hükümetimizde. Bunlar son zamanlarda ortaya çıktı. Tabii bizimkilerin dünya umurunda değil. Akılları fikirleri öğrenci dövmekte. Ülkemizin bayrağımızın ve milletimizin düştüğü durumlara bakın. Yazıklar olsun. Neyse ki az kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Valla Kobe canım sen bilirsin. Sana bayılıyorduk, sen olmazsın başkası gelir. Yürrrüüüüüü....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sanirsinki los angeles daki butun ermeniler basket macina gidiyor. Bir ara MBAdeki Turk oyunculari protesto etmek istediler topluca maca gideceklerdi, ne'oldu kilisenin bedava dagittigi biletele bile kimse maca gitmedi Torontoda bile kac kere Turk oyuncuilar icin Turkish night yapildi, sesleri cikmadi. Sporu da polika ve yalanlarina alet ettiler ya diyecek bir sey bulamiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
arkadas sana güzel soru sormus!!!hocalar din tüccarlari 8 senedir iktidarda.cagdaslar ve aydinlar okadar sene ne yaptilar ACABA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000